Fiv in Ungaria 90

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Marcelle, nu stiu ce sa zic... faza cu doi pcienti odata imi aminteste de un dr vestit din Bucuresi.. pacat ca si in Ungaria ai intalnit asta... si mie mi se pare ca ti-a propus cam repede fiv, mai ales ca ai mai rams insarcinata.
ankflor, din cate am citit eu, transferul cu embrioni congelati se poate face fie pe ciclu natural, daca ovulezi normal (asta insemnand ca faci ecografii pt a vedea cand se apropie ovulatia si cand foliculul ajunge cam la 18 mm faci pregnyl; apoi te programezi la transfer si dupa iei tratament de sustinere) fie iei estrogen in prima parte a ciclului - pe asta nu l-am studiat prea bine, ca eu fac pe ciclu natural.
Sami, Mami_vreau, imi amintesc de prima injectie subcutanata, facuta in tren! Am mers cu sotul in toaleta (noroc ca era rapid si era destul de spatioasa, am incaput amandoi)aveam emotii, imi tremura mana de numa'-numa'! Cand sa bag acul s-a oprit trenul! In mijlocul campului! Si dupa ce am facut injectia a plecat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

galiciana, multumesc mult

la pregnyl te referi la 500 unitati sau 5000 unitati? tot am vazut vorbindu-se de cel de 5000 pt a declansa ovulatia, oare gresesc? nici nu m-am gindit initial ca sunt de mai multe feluri

eu am 36 ani, spermograma era normala si nu am avut sarcini sau alte complicatii, de aceea DACA e okay cu trompele Dr K nu ar vrea sa ignoram optiunea IUI; dar doar 3 incercari pt ca totusi am amh de 0.5 ; in plus vrea sa vada cum raspund la stimulari (ca nu am mai facut defel si habar nu am)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Di_ana, da, de 5 000 UI iti trebuie pt declanasarea ovulatiei.
Fetelor, va invit la capitol nou aici

Mergi la inceput