Fara sprijin dar insarcinata (2)
Raspunsuri - Pagina 12
samira33 spune:
bine ai venit pe lume bebelina de mami curajoasa -dulse.
sa fii sanatoasa,sa cresti mare si frumoasa si norocul sa te-nsoteasca pretutindeni.
iar tu-mami dulse...recuperare rapida si usoara...si abia te asteptam cu impresii ls cald despre noul statut.
madalina84 spune:
Sa-ti traiasca DULSE sa te bucuri de ea,sa fie sanatoasa si sa aibe parte de tot ce e mai bun in viata.Te asteptam cu vesti si sa ne spui cum te simti ca mamica
Sa fiti fericite,mi-ai facut seara frumoasa
polux spune:
Maria Ioana bine ai venit pe lume.Sa fi sanatoasa, cuminte, fericita si plina de noroc. Iar tu mamica Dulce refacere rapida si laptic mult pentru bebelina.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
liliana83 spune:
Felicitari Dulse! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!Multa sanatate iti doresc si tie
nela_didea spune:
Felicitari si de la mine! Dumnezeu sa va aibe in paza. Te asteptam cu impresii.
15
Danutza26 spune:
felicitari dulse multa sanatate,sa-ti traiasca bebita si sa te bucuri de ea.
mamaica de baietel de 5 saptamani
Laura Ioana spune:
Bine ai venit pe lume, Maria Ioana Sa ai parte de tot ce-i mai frumos si mai bun pe lume, sa fii sanatoasa si fericita!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
Ioannoula spune:
Am vorbit ca mamica mea, si fetele sunt bine. Lu Dulse i-au bagat sange ca avea anemie. Bebita are plamani puternici si plange de se aude tot etajul. S-ar putea sa le dea maine voie acasa, daca este totul bine. D-abia astept sa le vad. Asta va fii la sfarsitul lunii viitoare. Imi vine asa greu ca nu pot fi langa surioara mea in cel mai important moment al vietii ei!!
alex_andra spune:
Ioana, sa-ti traiasca nepotica
O asteptam acasa
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Ioannoula spune:
Multumesc, multumesc!!!! Sunt acasa.Sunt bine amandoua. Sper sa intre in curand pe net sa le vad si eu.