Fara sprijin dar insarcinata (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Betadine este foarte bun pentru operatie, dar e destul de scump, il poti inlocui cu ceai de pelin.
Crema pentru bebe este foarte buna si Sudocrem sau crema de galbenele.
Tot pentru operatie este bun carpicon crema sau supozitoare. (e pentru dureri)
Nici eu nu sunt pentru Johnson.
N-ar strica, daca poti sa-ti cumperi, sa-ti iei si o pompa de muls, in caz ca faci furia laptelui.

In rest subscriu la ce a zis Selene.

Te astept cu nerabdare sa vii acasa cu fetita

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

sunt super bune postarile astea. Am facut si eu copy paste.

Eu auzisem ceva si de o oxitocina care nu se mai gaseste prin spitale, sa intrebi daca e nevoie sa-ti iei. Iti trebuie doua cutii. Dar intreaba daca e cazul sa le cumperi. Poate ca are spitalul.

Dulse ti-am scris PM.

Mergi la inceput

Din cate stiu eu,poate gresesc?, oxitocina este pentru provocoarea nasterii si se gaseste in spitale. Dar, ma rog, eu am nascut anul trecut, poate intre timp s-au mai schimbat lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

alex - in multe spitale nu se mai gaseste, si nici in farmacii

Mergi la inceput

Deci, zvonurile sunt adevarate. O adaug si eu pe lista de bocceluta la spital..... Aveti idee de unde se procura daca nu se mai gaseste in spital si nici in farmacii?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui noideea

Deci, zvonurile sunt adevarate. O adaug si eu pe lista de bocceluta la spital..... Aveti idee de unde se procura daca nu se mai gaseste in spital si nici in farmacii?

Cand trebuie sa nasti? mama mea e contabila la o farmacie, ma pot interesa, daca vrei.

Mergi la inceput

Prin aprilie in principiu!!!!! AR fi minunat daca ai face asta pentru mine!!!! Astept vesti pe PM.

Mei, dar ce este cu dulse? Ca nu a mai scris nimik. O fi la spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

nu sunt la spital as fi vrut eu sa scap mai repede:) dar nu are nici un gand de iesit bebitza mea... nu am avut internet 2 zile nu stiu din ce cauza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

fetele astazi mi s-a intamplat ceva.. m-a sunat fostul.. sa vada ce fac si a inceput ca a gresit ca ma iubeste ca ma vrea inapoi ca a fost un prost ca stie ca fata e a lui ca vrea o familie cu mine sa-l iert ca a gresit si nu stie cum sa ma recupereze:| nu stiu ce sa fac:(((( HELPPP inebunesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Momentan vezi-ti de tine si bebe. Nu te mai da tu cu capul de pereti; lasa-l pe el sa se dea. Vezi cat il tine "iubirea" asta si apoi mai te gandesti...
Nastere usoara!

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput