BB Daniel-bun venit!-primul nostru nepotel(67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetele dragutelor,
ma bucur sa aud de Lyly ca e bine! Tare urate mi se par operatiile, mai ales de cand sora mea cea mare a suferit una. am fost sincer impresionata ca Lyly a fost in situatia de a suporta asta.

Soricica si Mona sa aveti numai 'semne bune' va doresc!
Soricica ai avut intr-adevar o reactie destul de neplacuta la stimulare.:-(

Fetelor copiii au ajuns cu bine, fiica-mea era obosita dar mi s-a parut frumoasa frumoasa, avea lacrimi in ochi, am inteles ca i-am lipsit..dar se vede ca se descurca. a fost insa o sesiune obositoare pentru ea. Am fost prin centru, am mancat ceva, pe urma i-am lasat pe ei acasa si ne-am dus dupa cumparaturile saptamanale.

Gali ma intrebai de pregatiri, pai mancare eu nu am facut, ca eu sunt dupa moda olandezeasca, gatesc inainte de masa si doar pentru acea masa. E adevarat ca fac intotdeauna mai mult si cam arunc. Mie mai mult mi-a luat curatenia, ca e casa mai maricica si ma misc mai greu, ma doare burta la efort.
Fiica-mi ii place aici, era incantata de tot! Mi-a fost asa dor de ea nu mai vreau sa plece.

Fetelor va pup pe toate, sa aveti week-end frumos in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

...ma primiti si pe mine???
ca m-am saturat sa tot stau dupa perdea si sa va urmaresc

imi place tare mult de voi si aici la voi...imi place ca vorbiti mult ...imi place ca sunteti in toate felurile...ce sa mai!!!...vreau si eu aici

sa va zic despre mine...ca asa-i frumos

34 de ani,bruneta,ochi albastri,Capricoarda,3 sarcini extrauterine la activ,un Fiv la Medlife,un FET tot la Medlife,in desfasurare Fiv2 la Budapesta-dr. Kovacs,casatorita cu un Leu de 35 de ani.
de 2 ani ne agitam sa facem bebeloi...si anul asta vom reusi...pentru ca 2010 e anul vietii mele...am zis!!!

nah ca m-am introdus in peisaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

samiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
bine ai venit!!!
te vazui io cam suparici p-acolo,dar
asteptam sa vii tu singurica!na,am zis-o si io!
scrie-ne si zilele de nastere,te rog.

azi dau io si
trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

samirooooooooooo,pai e frumos ,fata,sa stai dupa perdea la ora aia, in loc sa dormi?? sa vezi ce premesti tu!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Neata dulcicatelor.
Bun venit samiraaaaa.
Desi e cam tarziu, ieri nu a fost cu cruce rosie (exista si un calendar ortodox online, ca si eu tot pe ala ma uit, desi am unul aruncat pe undeva ), dar sfatul batranilor era sa nu se spele ca se fac pomeni. So, eu am spalat aseara, ca nu mai era nici o pomana.
Nu am gasit costumas si mor de oftica. M-am ingrasat, ca aveam cu ce sa ma imbrac, dar toate tratamentele astea .
Si nu mai reusesc sa dau jos.
Azi, facem curat (ieri mi-a fost lene) si apoi la pitici. Pe seara ii debarca acasa. Mancare nu prestez ca gateste mama lui D. M-am scos.
Va pupicesc si nu uitati sa beti fierbinte.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Monaliso, am visat ca erai graviduta, deci e de bine.
Libra am cautat dracia de joc prin supermarketuri si nu l-am gasit.
Soacra-mea mi-a zis ca e in jur de 900 de mii. Daca il gasesc ti-l iau?

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

amy,io zic,mai bine sa iti cauti o rochita,taiata sub sani,si pui deasupra un sal,ceva.ma gandesc, ca,poate e mai practic.
si io m-am tare mult....

ce joc,mai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Buna, fetele!

Galli, multumim de cafea!

Eu mai mult pe la birou decat acasa! Sotul e disperat!

Sunt deja in z4 a CM, iar de ieri am inceput stimularea...din nou! 2 ova-mit pe zi+75ui de menopur. A luat cineva 2 ova-mit pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Mona, Soricica, Doamne ajuta, sa se inmulteasca gravidutele la acest capitol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi...si bine v-am gasit!!!

hihihi...stiam eu ca ma primiti!!!

parca trebuia sa zic ceva....a...zilele de nastere
17 Ianuarie-eu si 5 August-el

ooopssss...s-a oprit lumina....asa ca daca dispar ca magaru-n ceatza...sa stiti ca a decedta laptopu.

Mergi la inceput