BB Daniel-bun venit!-primul nostru nepotel(67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

ola,fete cucuiete .

va pupacesc pe toate si pe tati LIBRU.
soarecu nu a mai plecat la peste asa ca programul s-a schimbat pe ziua de azi.

aseara am vrut sa facem si noi o tinereasca si sa ne uitam la filme si sa dormim pe canapeaua din sufragerie.
atat mi-a trebuit, m-am foit toata noaptea, nu ma lua somnul,simteam ca ma sufoc nu stiu , zau, ce am avut.cert este ca din tinereasca s-a transformat in babeasca cu dureri de spatei si mijloc.
de dimineata mi-am luat soarecul si ne-am mutat in dormitor,unde am reusit sa dorm vreo 2 ore.

simptome...nu prea am.in afara faptului ca am burta cat un balon si merg mai des la toaleta(aici am asculatat-o pe libruta si incerc sa beau 3 l apa pe zi).
cred ca nr 3 norocos se va transforma in nr 4.

pupici

Mergi la inceput

soarecu e acum la baschet, iar eu incerc sa imi revin ca sunt rupta de oboseala.
noroc ca am mancarica facut de ieri(iertare , dar noi nu ne-am integrat in saptamana fasolei)supa de taietei si ostropel de pui cu piure si ardei copti.
se vede ca imi era dor de scris sau mai bine spus cand pisica nu-i acasa sta soricica pe DC.

lyly sanatate multa.

nasica, ce face finutul si nepotica?
te sustin si : galli, cand vii la buc????

aduta harnicuta,mii de .

mona, cand faci testul???

babyblue, ce veste minunta.bafta multa

lumi, a ajuns fata cu bine?

anig, sanatate multa sotului tau.

sabina, numai urari de bine si din partea mea

aaa, starile de irascibilitate se pun?ca am si d-astea si intepaturi de ovare.cum stau linistita cum il simt ca e acolo.

pupicie la trupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

soricico,,vrei sa ramai fara codita?

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

galli, .
crezi ca m-ar prinde bine fara?

pupici

Mergi la inceput

nicoooooooooooooooooooo,azi pe unde esti?

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca am vb cu lyly!
era bine,o mai durea pe ici,pe colo, dar,bucuroasa!
peste 6 luni, proiect bb in desfasurare!!!
ne pupa pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Am program de voie sau de buna-voie.

Am facut pateuri turcesti si le-am dus si parintilor mei asa calde si aburinde. Am stat de povesti. Am mancat de pranz (supa cu galuste, peste prajit si clatite) impreuna (m-am scos cu gatitu'). Am dus schiurile la garaj ca, daca se anunta cod portocaliu de ninsoare, n-am chef sa dau zapada sa am acces.

Trece timpul ca nebunul aici in RO.

Finutu' e un dolofan mancacios si-un zambaret iar nepotica e o smecherita la 3 ani si 2 luni. Cea mai recenta perluta a ei, vorbind despre Pisicile Aristocrate: "pisicutele si motaneii stau la mamica lor in burtica si, cand cresc, ies pe o gaurica, ca are mamica lor o gaurica".

Mergi la inceput

nico,tu vb de sora ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Am schimbat un sms cu Blue. Ei sunt acasa, se adapteaza la noua formula. Va suna ea cand va avea un moment.

Pup toate fetele!

_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

soricica multumesc

Iar tie iti doresc sa ramai la nr 3

toate fetele

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput