Miki mersi mult!mai bn nu mai iau laptisor de matca si gata!problema e alta acum,Am TSH 3 si mau sunat de la clinica si miau sp ca treb sa fie pana in 2!miau sp sa iau euthirox si sa repet anal prolactina si TSH a2azi a CM .si in functie de rezult voi incepe stimularea
Draga Viola
Testele de trombofilie (ma refer aici mai ales la cele genetice) se mai pot face in Bucuresti la:
- Genetic Lab - www.geneticlab.ro (undeva in Drumul Taberei)
- Laboratoarele UNISYN - www.unisyn.ro, Bd.T.Vladimirescu nr.29, Sect. 5; Tel: 0757 073 718
- Medlife - www.medlife.ro (multiple laboratoare in Bucuresti, nu stiu daca la toate se pot face aceste recoltari, sigur la cel de pe Calea Grivitei)
Din cate stiu aceste laboratoare nu obliga la a avea o trimitere. Si oricum nu neaparat de la ginecolog.
Bafta multa la toate
Pisuc Mic
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic Draga Viola Testele de trombofilie (ma refer aici mai ales la cele genetice) se mai pot face in Bucuresti la: - Genetic Lab - www.geneticlab.ro (undeva in Drumul Taberei) - Laboratoarele UNISYN - www.unisyn.ro, Bd.T.Vladimirescu nr.29, Sect. 5; Tel: 0757 073 718 - Medlife - www.medlife.ro (multiple laboratoare in Bucuresti, nu stiu daca la toate se pot face aceste recoltari, sigur la cel de pe Calea Grivitei) Din cate stiu aceste laboratoare nu obliga la a avea o trimitere. Si oricum nu neaparat de la ginecolog. Bafta multa la toate ![]() Pisuc Mic |