Aradence DC...! (137)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Anca, io din start l-am exclus pe Geanta
Anca si Alina, multam fain

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cu alergiile si eu am fost la Geanta cu Iulia cand era mai mica, a intepat-o in vreo sapte locuri (cred) pe antebrat si ne-a spus ca e alergica la praf vechi si la puf si pene. Chiar apa de ploaie, ca am acum aproape toate pilotele si perinile de puf si Iulia n-are nik.
Povesti din weekend... pai sambata seara am fost la Clau, unde Raul n-a mai suportat harmalaia din casa si i-a spus la Clau ca Iulia si cu frate-so nu mai au ce cauta la el. Ca norocu' ca a fost si Flavia ca n-o mai vazusem de multisor, si care e tot mai frumoasa, ca o floare. Flavia , si nu glumesc.
Vlad inca tuseste, vineri seara am fost iar la homeopatila (Miha apropo-nu ne-a mai incasat nik), am mai luat o tura de siropuri si bilute. De ieri a inceput si Iulia cu o tuse productiva rau.
Aaaaaa...am mancat la Clau o placinta cu mere super buna , am facut si eu ieri o tava maaare, ca la noi are mare trecere.
In rest...la munca, acasa, iesiri putine dar frumoase.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, ma dai in "gat"???? Lasa numa lasa . A fost ok in oras, am stat la povesti pana pe la 12, deci nu foarte mult, ca is fata cuminte .

Clau, ti-au spus fetele destule asa ca nu mai zic si io. As manca o placinta cu mere, ce zici ne faci una???

Miha, parca vad ca te apuci de facut curatenie si alte cele prin casa.

Mergi la inceput

Deci...rectificare: Flavia a iesit cu colegii din liceu. Na, acum ii bine?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Mergi la inceput

Citat:
Ca norocu' ca a fost si Flavia ca n-o mai vazusem de multisor, si care e tot mai frumoasa, ca o floare. Flavia , si nu glumesc.

Multumesc, eu pe masura ce imbatranesc arat mai bine , asta pt ca in curand fac 31 de ani. Si modestia scade pe masura ce inaintez in varsta .

Mergi la inceput

Citat:

Deci...rectificare: Flavia a iesit cu colegii din liceu. Na, acum ii bine?

E bine, e bine.

Mergi la inceput

Io zic sa ne intalnim mai des ca pe mine ma binedispune, deci ce ziceti?

Mergi la inceput

Hai ca am facut subiect nou.

Mergi la inceput