Aradence DC...! (137)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Moni, nu stiu cat costa da parca trebe sa-ti faci din timp ca altfel parca trebe sa dai examen iara daca iti expira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

iaca n-am sef si drept urmare pot intra si eu pe DC
trebuie neaparat sa-i fac lu Raul testul ala de alergie dar tot caut pe net si nu gasesc nimic...inafara de Geanta unde si cine mai faci respectivu test in Arad?
Are ceva bube pe maini si Stoica zicea ca face alergie la alimente...si sa te ti cate interdictii...si cu toate astea lui ii tot apar bubitele alea...asa ca acum mi-am facut programare la un alt dermatolog sa vad si o alta opinie, pentru ca Stoica mi se pare ca le cam fusareste de o vreme incoace. Si vreau neaparat sa-i fac si testul de alergie ca sa stim odata ptr totdeauna la ce e alergic.

No ca daca n-am sef am muncitori care nu ma lasa in pace...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLAVIA mersi de info,nu stiam asta,dar oricum voiam sa il schimb din timp.
CLAU lui taica-meu ii ieseau asa pete rosii pe maini ani de zile ,exclusiv de la ... bulion.Doar acum la batranete a scapat de chestia asta.Bafta sa gasiti cauza.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,
ada multam de cafea.

Moni treaba cu permisul e super simpla daca il schimbi inainte de ati expira, cam cu o luna. Platesti la CEC taxa de 80 lei (sau 70ups), vis a vis de evidenta populatiei este un copiat acte te prezinti cu CI, carnetul vechi, chitanta de la CEC si 10 lei. Pleci de acolo cu un dosar cu care mergi la evidenta populatiei la etaj 1 camera habar n-am , dar n-are importanta ca oricum n-are usa aia trecut nici un numar pe ea, asa ca te orientezi gural, intri dai dosaru zambesti frumos la poza, peste o saptamana primesti carnetul acasa.

O zi frumoasa va doresc. Eu is manata de bombe. De maine is casnica ca n-am femeie vreo 2-3 zile

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Miha mersi mult de info ,dar n-ai pomenit de nicio fisa medicala la dosarul ala ... nu mai trebuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

CLAU lui taica-meu ii ieseau asa pete rosii pe maini ani de zile ,exclusiv de la ... bulion.Doar acum la batranete a scapat de chestia asta.Bafta sa gasiti cauza.

Moni, Raul nu are pete rosii ci sunt bubite mici rosii care daca DOAMNE fereste nu le dam cu DEXERYL din timp se fac urat urat si-l dor de numa...da Stoica o tine pe a lui si cu toate ca i-am zis ca nu-i trec nu i-a schimbat tratamentul
Stiti ca mi-a spus ca-i suspect de psoriazis, nu? nici vorba de asa ceva, ca i-am facut toate analizele pe care mi le-a cerut si nu e...dar el din decembrie e tot asa...acum ii trec peste cateva zile iar apar, desi el e tot la regim

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

CLAU pai schimba neaparat doctorul sa mai vezi si alte pareri ... Din ce zici nici poveste sa semene a psoriazs.Pe de alta parte eu n-am mai auzit de alergii in care sa doara bubitele ,de obicei te mananca,eu asa stiam ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Clau, si la Vlad i-au aparut de doua ori bubite pe maini si laba piciorului, dar in cateva zile i-au trecut, prima data l-au tinut mai mult, vreo 3-4 sapt, iar a doua oara doar vreo 4-5 zile. Ceva alergie sigur, probabil la mancare, si prima data posibil la ceva praf ca fusese la recoltat porumb cu combina. Agricultor ca ma-sa!
Moni, eu cand am mers la oftalmo pt. permis aveam lentilele pe ochi, habar n-au avut alea ca eu is mioapa de fapt.
Miha, spor la treburi prin casa daca esti casnica...
Flavia, cum fu in oras sambata seara?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, waw ce petrecere adevarata ati avut!
Si eu m-am ingrasat, mai ales talie, solduri.

Citat:
Haideti la cafea cu povesti din weekend.

Ada, si tu? Nu ai voie cu povesti din week-end? Nu ne mai povesteti ce-ti fac pruncii...

Moni, pe langa ce ti-a zis Miha mai trebuie fisa medicala. De la birou de copiat acte primesti formularul cu care mergi la medicul de familie intai sa-ti scrie ca esti clinic sanatoasa si nu suferi de boli neuro-psihice, apoi trebuie sa-ti mai faci consult la o gramada de specialitati. Eu am fost la Policlinica CFR si mi-a pus parafa la toate, doar orl si oftalmologie am facut pe bune. Poti incerca in Vlaicu, la Policlinica Vlaicu(unde-a fost bursa de calculatoare), s-ar putea sa faca si ei pentru permis, sa le faci toate intr-un loc nu sa te plimbi in n-shpe mii de locuri.

Flavia, eu ma fortez sa beau multa apa, altfel as bea 1 pahar, maxim 2 pe zi.

Clau, incearaca pe Metianu, d-na dr. Ciacli Camelia e alergolog, s-ar putea sa faca si ea ceva teste de alergie.
Inca ceva, psoriazisul nu "se vede" la analizele de sange, dar dupa cum descrii tu ca sunt bubele nu pare a fi psoriazis, altfel arata acesta.

Va las ca mai am de lucru...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Bau!
Clau, eu zic ca la Geanta nu prea are rost sa mergi pt alergia lui Raul, pt ca el face doar test cutanat la polen si atat, ca doar e gratis.... In rest, din cate stiu, cel mai concludent test de alergie e cel din sange, care se face la Bioclinica, costa cam 150 - 170 de lei, se recolteaza in Arad si se prelucreaza la TM, iti poate face la alergeni alimentari, respiratori, medicamente....
Mai e si o doctorita alergolog pe Metianu, e buna si ea, face test la mai multi alergeni, dar e cutanat si am inteles ca daca e f alergic la unul dintre ei, poate fi atat de puternica reactia cutanata incat nu iti mai dai seama daca e alergic si la alti alergeni sau nu. Ca si tratament, am auzit ca e buna doctorita. Testul costa 150 de lei.
Si eu vreau sa ii fac lui Alex cand oi putea cel de sange, ca la Geanta am fost si e apa de ploaie, la polen nu i-a iesit nimic.

Mergi la inceput