cineva care nu a facut vaccinul la bebe?
Raspunsuri - Pagina 2
claudyyya spune:
Noi nu am facut nici un vaccin cu exceptia celor ce trebuiau facute maternitate pe care le-am facut la cateva luni si nu am patit nimic. O sa-i facem Tetraxim dar pe la 4 ani
http://picasaweb.google.com/claudyyya/Printeselehttp://picasaweb.google.com/claudyyya/Printesele
patrisuca spune:
noi am inceput cu vaccinele la 3 luni, nu la 2 cum ar trebui dar mi s-a explicat ca nu e nici o problema.
Monnvas spune:
Si eu vreau sa refuz ROR-ul. Daca-s boli ale copilariei, apoi sa le faca atunci cand e copil, nu cand e matur.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
ariel_7000 spune:
la alex am fost in situatia descrisa de anaemi...adica a avut deja rubeola, apoi i s-a facut ROR, ca reactie a facut oreion bilateral si peste putin timp rujeola ...care a fost avantajul acestui vaccin? ZERO!!! si acum imi dau palme pt cat de proasta am fost...sunt decisa ca in cls I sa refuz.
la teo, am fost in situatia descrisa de tine. cu o desteapta de dr. care a vrut sa-i faca DTP si ROR in acelasi timp, la 1 saptamana dupa o viroza urata...am amanat ROR si a facut DTP, dar in momentul vaccinarii s-a contaminat de la o pacienta bolnava de o viroza eruptiva. cu toate astea dr a insistat sa venim cu el sa-i faca ROR caci altfel ne reclama la Sanepid. am refuzat, am semnat ca nu sunt de acord si am pus-o si pe ea sa semneze ca daca ii face ROR si are reactie negativa la el sa dea socoteala in fata legii....a refuzat si eu la fel...
am schimbat-o, ne-am mutat la alta dr care ne-a respectat dreptul de a spune NU.
prima dr. se numeste POP SILVIA si NU o recomand. imi vine sa-mi dau palme ca am ales-o pe motivul ca e aproape de casa
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
tonylexa spune:
buna
eu am doi copii
fetita a facut toate vaccinurile si la cel de la 1 an a avut o reactie urata, febra si tot tacamul
la baeitel am decis sa nu fac vaccinul de la un an din mai multe considerente: mai bine face bolile copilariei acum, la maturitate consecintele sunt mai grave; ROR a fost asociat autismului (mai ales la baietei) - scandalul iscat nu a lamurit daca exista aceasta legatura si nu vreau sa risc nimic cand e vorba de copilul meu, voi nu?
in al treilea rand de ce sa le bag in corp virusi care nu mai provoaca de mult probleme????
...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)
Iasmin08 spune:
salutare
Si puiul meu a facut ROR-ul la un an si a facut febra. Pe urma intre 3-6 ani a facut si oreionul ( ca deh, pentru asta am fost de acord cu vaccinul) si rubeola, si varsat de vant. Aproape toti copiii de la el de la camin au facut atunci oreion (si erau culmea toti vaccinati cu ROR).
Mi se pare un vaccin inutil. Si inca medicii se mai asteapta de la mine sa mai fac si rapelul - de anul asta (are 8 ani, rapelul la ROR se face in clasa intai chiar daca este imunizat natural. De ce?)
Decizia va apartine ptr acest vaccin.
Celelalte vaccinuri- nimic de zis, nu a avut reactii adverse , da' nici nu a contractat vreuna din boli.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
lisa79 spune:
noi am facut joi vaccinul pt varicela si nu va zic ca mi-a fost fata cu 40C febra si acum imi pare rau. azi i-am dat antoermice de 2X,sper sa nu mai fie nevoie de ele. ROR il facem dupa 2 ani,CLAR!!!
un vot va rog!
axis spune:
Nu a mai vazut un copil cu pojar de 1o ani!? Chiar ar fi interesant de facut un sondaj printre medici...
Cred ca aceleasi sunt mecanismele prin care se mosteneste starea de sanatate ca si boala. Ar merita cercetat.....Oricum, eu am trecut cu bine de pojar, de ce n-as avea incredere in copilul meu?
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui niculaelaura Si mi-a zis ca nu a mai avut un caz de pojar de 10 ani !!!!!!!!!! |
Nu vreau sa ma implic in polemici referitoare la vaccin, dar vreau sa va spun un fapt apropo de afirmatia de mai sus.
In anul 2006 in primavara in Romania a fost epidemie de rujeola (pojar). Ministerul sanatatii a hotarat atunci vaccinarea antirujeolica a copiilor de la 7 luni. Boala nu este eradicata, daca asta incercati sa sugerati.
Doresc sanatate tuturor copiilor.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
axis spune:
Pai, Andreea, se pare ca tocmai te-ai implicat
Buna si informatia asta, ca ar fi prea stupid sa fac un vaccin pentru ceva ce nu exista.
Si eu am niste cunostinte al caror copii au facut pojarul anul trecut...
Dar pana la urma nu am inteles, de ce e pojarul atat de grav? Din cauza febrei???