cineva care nu a facut vaccinul la bebe?
Raspunsuri - Pagina 13
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie www.petreanu.ro/2011/01/o-frauda-medicala-cu-sute-de-mii-de-victime/" target="_blank">O frauda medicala de proportii Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
Articolul tau e destul de vechi, al meu era mai de actualitate:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2160054/MMR-A-mothers-victory-The-vast-majority-doctors-say-link-triple-jab-autism-Italian-court-case-reignite-controversial-debate.html
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Marioara1980 spune:
Intrebare: am inteles ca acum in Italia si UK acest vaccin nu mai este pe lista celor obligatorii, dar la noi este in continuare?
Ce se intampla daca, copilul nu il face, nu mai este primit in colectivitati?
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui softurela
Articolul tau e destul de vechi, al meu era mai de actualitate: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2160054/MMR-A-mothers-victory-The-vast-majority-doctors-say-link-triple-jab-autism-Italian-court-case-reignite-controversial-debate.html Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010) Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
Poate e mai vechi dar face referire la un articol dintr-o revista medicala de prestigiu, in care se spune ca tot studiul luiu Wakefield a fost o escrocherie.
www.bmj.com/content/342/bmj.c7452" target="_blank">Wakefield’s article linking MMR vaccine and autism was fraudulent
Savvy spune:
Buna seara,
si pe mine ma intereseaza ce se intampla daca nu ii fac copilului vaccinul ROR si niciun alt vaccin dupa varsta de un an. Am gasit cateva materiale care spun ca putem lupta impotriva vaccinarii, care nu ar fi obligatorie, dar as vrea sa fiu sigura. Ati fost in situatia asta, ati avut probleme la gradinita/scoala si le-ati rezolvat?
Din ce stiu eu, acuzele impotrivs dr. Wakefield chiar erau nefondate. O sa caut linkul, sa-l postez, ca sa nu vorbesc vorbe.
O prietena de-a mea are mari probleme cu copilul dupa vaccinul ROR.
Mami de Robert (07.07.11)
softurela spune:
citat din mesajul lui Savvy Buna seara, si pe mine ma intereseaza ce se intampla daca nu ii fac copilului vaccinul ROR si niciun alt vaccin dupa varsta de un an. Am gasit cateva materiale care spun ca putem lupta impotriva vaccinarii, care nu ar fi obligatorie, dar as vrea sa fiu sigura. Ati fost in situatia asta, ati avut probleme la gradinita/scoala si le-ati rezolvat? Din ce stiu eu, acuzele impotrivs dr. Wakefield chiar erau nefondate. O sa caut linkul, sa-l postez, ca sa nu vorbesc vorbe. O prietena de-a mea are mari probleme cu copilul dupa vaccinul ROR. Mami de Robert (07.07.11) |
La gradi particulara sunt mai relaxati. Mie nu mi-au cerut niciodata. Iar pana la scoala mai e...oricum daca le-a facut pana la 1 an nu cred sa ai probleme pentru 1,2 vaccinuri lipsa.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
sirimie spune:
citat din mesajul lui Savvy Buna seara, si pe mine ma intereseaza ce se intampla daca nu ii fac copilului vaccinul ROR si niciun alt vaccin dupa varsta de un an. Am gasit cateva materiale care spun ca putem lupta impotriva vaccinarii, care nu ar fi obligatorie, dar as vrea sa fiu sigura. Ati fost in situatia asta, ati avut probleme la gradinita/scoala si le-ati rezolvat? Din ce stiu eu, acuzele impotrivs dr. Wakefield chiar erau nefondate. O sa caut linkul, sa-l postez, ca sa nu vorbesc vorbe. O prietena de-a mea are mari probleme cu copilul dupa vaccinul ROR. Mami de Robert (07.07.11) |
Poti sa pui acel link, nu cred ce spui ca acuzele erau nefondate. Studiul lui Wakefield este dovedit nefondat conform cu link-ul pe care l-am pus eu.
roxy spune:
buna nu stiu cum e in tara, da in germania pe mine m-au intrebat atat la scoala cat si la gradinita daca le-am facut vaccinul contra tetanusului , si cum asta se face in rapeluri, sa le aiba pe toate.Nu am inteles de ce le e asa important acest vaccin, dar cand intr-o zi s-a lovit cel mare la dinti cu o jucarie in casa si am mers la dentist prima intrabare a fost daca s-a lovit acasa sau la scoala , si daca are antitetanusul facut la zi.Cam asta .In rest de alte vaccinari nu, chiar daca noi le-am facut pe toate din schema din carnetul de vaccinare conform calendarului de vaccinari.
cristoiu spune:
Roxy, te intreaba dar nu te obliga. Ei prefera, dar nu te pot obliga, vaccinarea nu e obligatorie aici. Sunt scheme standar dar poti opta sa nu faci. Si la cresa nu au cerut decit atestat de la doctor ca nu e bolnava. De vaccin au intrebat ca sa stie in eventualitatea unei infectii care copii ar putea fi afectati.
Iar la gradinita nici nu au intrebat.
OanaRusu spune:
citat din mesajul lui cristoiu Roxy, te intreaba dar nu te obliga. Ei prefera, dar nu te pot obliga, vaccinarea nu e obligatorie aici. Sunt scheme standar dar poti opta sa nu faci. Si la cresa nu au cerut decit atestat de la doctor ca nu e bolnava. De vaccin au intrebat ca sa stie in eventualitatea unei infectii care copii ar putea fi afectati. Iar la gradinita nici nu au intrebat. |
Exact la fel la noi.
Am inceput scoala - am aviz ca e sanatos si lista vaccinurilor care au fost facute. Nu a facut la 4-5 ani si nimeni n-are nici o treaba cu asta.
Gradi - de stat, ca si scoala de altfel :)
Savvy spune:
Am citit ce-ati scris si va multumesc, din pacate nu mai gasesc linkul despre Dr. Wakefield, dar sigur revin cu el. Problema e ca pentru o saptamana n-o sa mai am acces la Internet.
Mami de Robert (07.07.11)