cineva care nu a facut vaccinul la bebe?
Raspunsuri - Pagina 11
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui OanaRusu sirimie nu am zis ca vaccinurile omoara oameni - dc am zis, te rog sa-mi arati unde. e vorba doar ca am obosit sa ma lupt cu un sistem care e indiferent, aplica diverse proceduri ca stampilele pe scaune. ma retrag de la topic - pentru ca n-am de gand sa conving pe nimeni nimic, fiecare e responsabil de ceea ce face cu propria persoana si cu copii lor. (eu una am sa urmez sfatul medicului nostru homeopat, indiferent cate persoane s-ar strange sa-mi demonstreze ca nu e bine; la fel cum altii administreaza singulaire la prunci sub 2 ani, ceea ce mie mi se pare o aberatie) mami de (intr-o zi de vineri... 13 iunie ) si (ziua cea mai lunga: 21 iunie) Priveste partea buna a lucrurilor |
Nu s-a strans nimeni sa-ti spuna ca nu e bine, din contra, ni s-a spus ca noi nu facem bine ca ne vaccinam copii si ii tratam cu alopate. Ca guvernele conspira cu marile companii farmaceutice si noi suntem luate de fraiere si nu vedem complotul!
Alexandra Maria
14.12.2007
softurela spune:
citat din mesajul lui histamina oanarusu, multumeste lui Dumnezeu ca nu ai ceva grav,ca alergiile tale nu sunt rezultatul vreunei disfunctii sistemice sau a unor gene recesiva. ca atunci, nicio graunta, tinctura nu ar face nimic.nu mai sfatui sa opteze pt homepotie decat daca e cev ausor.doi colegi au murit cu grauntele/bobitele alea in gura,pt ca au crezut ca pot fi salvati de ele la un cancer stadiul II,vindecabil de altfel. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Histamina, imi pare rau ca esti in situatia asta. Stii foarte bine, ca boala ta e una rara si imposibil de vindecat chiar si alopat. Dar nu compara situatia asta cu a celorlalti si mai ales in cazul copiilor, unde bolile nu au apucat sa dea modificari tisuare si inca mai pot fi corectate cu homeopatia.
Homeopatia are si ea limitele ei, a crede ca te poti vindeca de cancer...trebuie sa fii un pic nebun. Ea poate restabili echilibre fizice si mentale dar nu poate indeparta tumori.
Sustii ca fetita mea s-a vindecat spontat si nu ca urmare a homeopatiei. Cum poti sa sustii asta, din moment ce nici macar nu-mi cunosti copilul.
Daca ea s-a vindecat spontan, atunci homeopata e medium, pentru ca altfel nu-mi explic cum a reusit sa prezica toate fazele vindecarii, ulterioare administrarii remediului.
Eu sustin ca tratamentul alopat pentru astm e unul paleativ, si dimpotriva cel homeopat e curativ.
Spun asta din experianta acelui an in care copilul a inghitit zi de zi singulair si flixotide/ventolin si rezultaul a fost unul dezastruos. Astmul se agravase si mai mult. Iar homeopatia a reusit in timp scurt sa restabileasca normalitatea. Imi pare rau ca nu am inceput prima data cu homeopatia.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
OanaRusu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana vio
Nu s-a strans nimeni sa-ti spuna ca nu e bine, din contra, ni s-a spus ca noi nu facem bine ca ne vaccinam copii si ii tratam cu alopate. Ca guvernele conspira cu marile companii farmaceutice si noi suntem luate de fraiere si nu vedem complotul! Alexandra Maria 14.12.2007 |
bine am zis eu sa plec de aici... Dana_vio nu pune te rog cuvintele astea la mine in gura pt ca nu au ce cauta.
N-am fost si sper sa nu ajung vreodata extremista.
Asa cum spune si Softurela, sunt limitari peste tot - aleopat, homeopat.
Pe de alta parte - relativ la conspiratie si la industria farmaceutica - eu zic sa nu fii asa categorica pentru ca ma indoiesc ca poti sa stii complet tot ce e in spatele cortinelor.
Sincer, la medicina aleopata ma revolta un singur lucru (si se aplica si vaccinelor): faptiul e foarte agresiva scu organismul.
Si dc nu ai incotro - intri in carusel - dar cand sunt alte variante mai putin invazive, le aplic cu toata deschiderea.
Poata sa se distreze o gasca intreaga de mine ca la copil ii combat febra cu cartof ras in loc sa-i dau (preventiv ) nurofen cu nemiluita.
Astea sunt lucruri complet diferite - si e pacat sa le bagam in aceeasi oala - fiecare caz se trateaza particular.
Iar cu vaccinul.... dc merg intr-o tara cu risk - ma voi vaccina categoric pentru ce organismul meu nu e pregatit. Dar pentru varicela, n-shpe mii de variate de gripe - acolo imi asigur riscul si TREBUIE sa pot sa aleg, ca nu-s proprietatea nimanui.
Va doresc sanatate tuturor - si sa luati cele mai bune decizii pentru fiecare dintre voi, fara sa uitati ca suntem egali - adica asa cum eu nu pot impune altcuiva opinia mea, nici eu nu trebuie sa o adopt pe a altcuiva decat dc aleg liber.
dana vio spune:
In orasul meu traieste si profeseaza un oncolog foarte bun. Are o gramada de articole elogioase pe net. Omul asta are 2 fetite, de 8ani si 5ani. Si am intrebat, altii l-au intrebat ca eu nu-l cunosc personal, cum isi trateaza copii. Si a spus: cu medicamente. 3.5.7.10zile cat trebuie. A vaccinat fetele si le hraneste foarte sanatos (ex, cartofi prajiti 1data/luna). A spus ca asta e de ajuns ca sa fie sanatoase. Mie imi e de ajuns cuvantul lui.
Alexandra Maria
14.12.2007
hribg spune:
Ce pot sa zic este ca sunt foarte nemultumita ca dupa fiecare vaccin facut de copii mei mi-au facut o gramada de raceli cu complicatii pana am ajuns in spital.Nu mai cred ca vaccinurile ar fi benefice mai ales dupa ce am citit reactiile adverse de la PRIORIX si PENTAXIM care se fac la 1 an.Pentru ce sa-mi faca convulsii febrile cu sau nu febra;sa le scada starea de constienta, plans anormal, paralizie??????
Pai ce mi-e frica de o boala care ooricum se poate face cu sau fara vaccin si eu ii administrez ceva care poate sa si-l omoare?
Din pacate am facut la toti copii mei toate vaccinurile pana la 1 an dar dupa aceasta varsta nu le mai fac nimic.
Diana_Grad spune:
Buna.Referitor la vaccin,Alex le-a facut pe toate cele obligatorii,la 2,4,6 si 12 luni.Trebuia sa faca la 2 ani,dar s-au schimbat regulile si acum trebuie sa il faca la 4 ani,ceea ce se va intampla luna viitoare pe 29.In rest nu i-am facut nici un vaccin,dar nici nu mi s-a inbolnavit grav.In afara de niste raceli,marea lor majoritate ocazionale,nu a avut nimic grav,multumesc lui Dumnezeu.Si nici n-a avut nimic din cauza vaccinarilor,un picut de febra si atat.Dar eu intotdeauna am in casa o mica farmacie speciala pentru el,un pic de sirop (Nurofen sau Ibalgin),supozitoarele nu-mi lipsesc,iar de spirt nici nu mai vorbesc.Cel putin spirtul il folosesc mai des vara din cauza tantarilor.Eu una n-am avut probleme cu Alex din cauza niciunui vaccin.
anca_vlad spune:
medicina umana lucreaza cu "materialul clientului!" de ex in cazul meu, al copiilor mei lucrurile stau cam asa, baietelul care acum are 9 ani a facut reactie destul de zgomotoasa dupa fiecare vaccin, in schimb fetita care abia a implinit 2 ani nu a avut nici un fel de reactie negativa la schema de vaccinare!
Dupa ce logica sa judedc!!!!!!!!!!!!! pro sau contra vaccinare!
homeopatie eu am numai de bine de spus din proprie experienta!
anya spune:
Anca, au facut acelasi tip de vaccin? Si eu am doi copii si primul (9 ani jumate) facea febra dupa vaccin iar cel mic (acum 7 ani) nu avea nimic, dar am pus pe seama faptului ca la primul am facut vaccinurile "clasice" de la cabinet iar la cel mic am mers pe Infanrix.
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui anya Anca, au facut acelasi tip de vaccin? Si eu am doi copii si primul (9 ani jumate) facea febra dupa vaccin iar cel mic (acum 7 ani) nu avea nimic, dar am pus pe seama faptului ca la primul am facut vaccinurile "clasice" de la cabinet iar la cel mic am mers pe Infanrix. Anya |
DA, AM FACUT ACEEASI SCHEMA DIN CABINETUL MEDICULUI DE FAMILIE! Nu am cumparat nici un vaccin!
softurela spune:
citat din mesajul lui histamina copilul saracul, nu poate alege si baga graunte si bilute cu x atomi din substanta y.din pacate, mai tarziu ,bilutele si grauntele nu vor ajuta defel.iar parintii nu pot suferi in locul lor,desi ar merita, pentru ca ei i-au condamnat. |
Cam patetica replica ta, sincer.
Si ca un rezumat :
pana in iunie 2009, facea crize doar in parc (polenuri) si viral;
dupa 3 luni de singulair crizele s-au indesit, medicul a decis oprirea sa vedem cum ii este copilului dupa 3 luni singulair, in momentul asta am deschis topicul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142876&nm=Manifestari-astmatice-la-copii
Medicul a decis reintroducerea singulair-ului suplimentat de data asta de 2 pufuri x 2 flixotide/zi
Au urmat 9 luni la fel de urate si s-a decis oprirea;
Dupa 1 an singulair si 9 luni flixotide copilul facea crize in fiecare noapte/ la efort/ viral. Deci, mai rau decat inainte de inceperea tratamentului alopat. Asa ca, poate singulair-ul merge la cei cu forme usoare dar noua ne-a facut mai mult rau decat bine. Doar a mascat evolutia astmului.
Homeopatia e reusit sa o stabilizeze din ziua in care a primit remediu corect.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518