Aspirante cu vechime "medie"(47)
Raspunsuri - Pagina 9
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna_M Oana....sorry ![]() ce masinuta de zapada?...k vreau si eu Viitoare ![]() |
Pentru?
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
Aaaaaaaa.
Pai ce sa-i faci? Eu am ovulat miercurea si m-am intalnit cu al meu vineri seara. Puii mei. Copiii nu se fac asa.
oana
vrmoana spune:
Fata asta ne-a aruncat pastila cu masina de zapada si ne-a lasat cu ochii in soare. Dar daca o sa ploua, cum au anuntat, se topeste zapada de la sine. Mai nasol o sa fie daca se formeaza polei.
Claudela pe unde o fi umbland? Mai dadea si ea cate o cafea din cand in cand.
Anca tu ce mai faci? Iti intarziase parca sau am citit eu aiurea pe la Aspirante?
oana
vrmoana spune:
Ce doriti in dimineata asta? Cafea sau bataie? Unde v-ati ascuns? Subiectul asta vad ca nu mai prezinta niciun fel de interes.
oana
mvb spune:
Eu de exemplu as vrea bataie, ca oricum nu as simti nimik
....de cateva zile fac injectii intramuscular cu ampicilina si gentamicina, asa ca fesele mele sunt vai de mama lor![]()
salutare si de la mine
iaca am pus sa eu un pic umarul sa aduc topicul pe pagina 1![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui vrmoana Ce doriti in dimineata asta? Cafea sau bataie? Unde v-ati ascuns? Subiectul asta vad ca nu mai prezinta niciun fel de interes. oana "Where there's a will, there's a way." |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!