Propunere...X

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Inteleg punctul tau de vedere. Si acum inteleg mai bine opinia ta in cazul lui blue_eyes. Nu mi se pare gresit, mi se pare putin prea precaut ...Incerc sa discut pe caz facand abstractie ca esti tu unul din personajele principale ...
Nu cumva este ciudat sa dezvolti o realtie cu un om poate sincer si dornic de a-si reface viata, tinand o parte importanta a vietii tale ascunsa ? Nu dai nume, nu iti dai adresa, nu spui locurile publice in care te duci cu copilul si toate astea in scopul de a proteja copilul ? ... De fapt protejezi copilul de ce anume ? De un posibil atacator, abuzator ? Sau de ce trebuie protejat copilul de un individ oarecare, cu un copil oarecare, pe care il intalneste in parc ... ca doar ea nu stie ca acest individ este un potential partener pentru tine ...

Nu stiu, nu sunt in pielea ta ...doar incerc sa inteleg.

Personal sunt de acord ca copiii trebuie tinuti la o parte cand relatia progreseaza - deci nu trebuie ei sa vada cum avanseaza, cum initial il servesti cu o cafea si treptat incepi sa aprinzi si lumanari si sa te si parfumezi cand vine el ... dar asa intamplator, ce rau se poate intampla.

Nu stiu cui ai pus intrebarea dar o sa incerc sa raspund eu astfel: copii tre protejati de relatii trecatoare in viata ta pentru ca ei simt ca te apropii daca sunt martori la modul in care evolueaza o relatie. Se ataseaza mai repede decat tine de partener si de fiecare data cand se termina relatia, daca ei sunt expusi, retraiesc abandonul. Si e ca si cum ii parasesc un potential tata. Si copii isi fac vise in privint partenerului tau si daca vin si pleaca barbati din si in viata ta cu copiii fiind martori la treaba asta, e ca si cum ii traumatizezi de fiecare data. Copii sunt mult mai sensibili la astfel de chestiuni. Le construiesti si le darami o lume intreaga cu fiecare relatie esuata, ca si cum le reiterezi divortul de tatal natural. E foarte aiurea, pentru copii. De asta ii protejezi si e bine ca atunci cand aduci un barbat in viata lor care insemna foarte mult pentru tine tre sa te asiguri ca barbatul ala are sanse mici sa plece curand. E de preferat un "suflet pereche", cum zice conchita ca sa eviti traumatizarea copilului. Nu mai zic ca daca e fata, ii dai un exemplu prost aducand multi barbati de-a lungul timpului si te poate judeca ca fiind cu moralitate dubioasa. Sau poate deveni ea o femeie incapabila sa aiba relatii sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui noideea
Sau poate deveni ea o femeie incapabila sa aiba relatii sanatoase.

sau poate fi molestata.

>>>Continuare

Mergi la inceput