Propunere...X

Propunere...X | Autor: blue eyes

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca e locul potrivit aici...
De ce e propunere X? Pai sa va explic. Am primit aseara un mail de la un amic; imi scria asa:

Buna, tu asculti cu adevarat muzica buna! Intr-una di serile acestea, daca vrei, ma inviti sa ascult ceva la tine; numai daca vrei. Cred ca ar fi o idee buna sa ascultam impreuna melodii care iti plac tie. Duminica placuta, te imbratisez.

Nu va scriu mai multe, cum m-am simtit, ce i-am raspuns; intai vreau sa vad parerile voastre si dupa aceea va spun continuarea.
Deci voi ce ati fi inteles din asta si cum ati fi reactionat? Pe pagina 2 va zic restul.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

hm, devine interesant!

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

pai zi si tu o parere! ce crezi ca voia omul de la mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

dar de unde stie amicul ca tu asculti cu adevarat muzica buna ?

eu cred ca ar vrea sa deveniti mai mult decat amici...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

hmmm... da-ne o mostra din muzica aia :) sa vedem daca e bluzz sau nu. Ca daca e ACDC sau Ramstein e alta treaba.

Iar cu imbratisatul.... hmmm ma mai gandesc.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

hm...sex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Sex. Ca daca vroia sa asculte numai muzica iti cerea playlistul si nu se autoinvita la tine (numai daca vrei si tu) si te si "imbratisa " la sfarsitul mesajului.
Da imi place tare mult cum s-a autoinvitat sau mai bine zis cum ti-a propus. Chiar zilele astea am vazut "invitatia" jalnica a unei fete: "hai sa ne intalnim in oras la o pizza si daca te porti frumos, dupa pizza mergem pe la tine" .

Am ajuns la pagina 2 ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Hm, eu ma gandesc ca poate vrea sa impresioneze pe cineva cu muzica buna pe care considera ca tu o cunosti, sa vada ce fel de muzica place femeilor stilate si cu gust
La prima auzire pare un pretext sa fie cu tine, dar e posibil sa nu fie asta. Barbatii sunt uneori foarte surprinzatori:)

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Nu-ti stiu situatia matrimoniala,insa imi pare o dorinta de a fi mult mai mult decat ce implica o simpla amicitie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ufff de ce nu e "propunere...A?" Asa mai intelegea omul, sau "propunere... M" de la muzica.
Propunere...X ce sfantul e? Si la urma urmei care e treaba? Dar tu ce vrei?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Asa e, uitai sa va spun despre mine: divortata, 2 copii, single, muzica la care se referea el e ceea ce eu postam pe Facebook, unde e si el membru (dar ne cunoastem in realitate).Repertoriul era de la U2&Pavarotti pana la Nighwish.
Inca suntem pe pagina 1.

Mergi la inceput