Locul fetelor Nou-Venite (63)
Raspunsuri - Pagina 20
violab spune:
Are dreptate trutzi. Cei mai specializati pe Turcia sun Alibaba si cei de la Mr. Peter. Noi am fost la sfirsitul lui Mai anul trecut(2009). Am platit 2200euro pt 10 nopti ultra all inclusive inclus biletele de avion si transport aeroport-hotel-aeroport. Intr-adevar este ceva de vis. Si crede-ma ca eu sunt umblata prin lume. Merita banii. Daca vrei mai multe detalii intra pe tripadvisor.com . E cel mai bun site dupa parerea mea. sa nu mergi la mai putin de 5* si nu la hoteluri foarte noi, adica deschise in anul respectiv.
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Mi-e asa o ciuda....in tara toti se plang ca e greu...dar toata lumea merge in vacanta,eu aici,stau destul de bine si nu gasesc niciodata momentul sa fac ceva pt mine si sufletul meu ![]() |
Asta e vina voastra. Noi avem niste prieteni care au facut credit ptr vacanta in Tenerife. L-au achitat intr-un an dar, s-au relaxat si a meritat efortul

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Cu Mr. Peter am fost noi ![]()
| citat din mesajul lui violab Are dreptate trutzi. Cei mai specializati pe Turcia sun Alibaba si cei de la Mr. Peter. Noi am fost la sfirsitul lui Mai anul trecut(2009). Am platit 2200euro pt 10 nopti ultra all inclusive inclus biletele de avion si transport aeroport-hotel-aeroport. Intr-adevar este ceva de vis. Si crede-ma ca eu sunt umblata prin lume. Merita banii. Daca vrei mai multe detalii intra pe tripadvisor.com . E cel mai bun site dupa parerea mea. sa nu mergi la mai putin de 5* si nu la hoteluri foarte noi, adica deschise in anul respectiv. |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
violab spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi Cu Mr. Peter am fost noi
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Si noi la fel. Am fost foarte multumiti.
Cinezee spune:
Sincer am incetat sa imi mai fac planuri ...ce o fi o fi ...lasam timpu sa decida ...saantosi sa fim ca restu reusim cu vointa si perseverenta 

| citat din mesajul lui Lia73 neata fetelee!! cafea, laptic... va pupacesc ![]() cinezeeeeeeeeee waaaaw ce faci?? cum te simti..ce proiecte ai ptr 2010 zi tot ![]() ![]() |
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!