Locul fetelor Nou-Venite (63)
Raspunsuri - Pagina 19
Arianna11 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui violab
Arianna statiunile frumoase sunt Bodrum, Antalya(belek) si marmaris. Sa mergeti neaparat la hotel de 5* Noi am fost ultima data la Hotel Susesi in Belek si a fost extraordinar. |
In ce perioada ?
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Wow ce binee....dar unde ai fost? ce oras,ce statiune? da niste detalii daca vrei |
Am stat la un hotel de 5 stele, ultra all inclusive (adica si bauturi alcoolice gratis). Nu stiam ce insemna atunci. Noi nu am baut nimic dar, am comandat tot felul de chestii ca ne placeau cum aratau in poze. Eram terminati dupa ceaiuri. Beam cate 20 pe zi. Aveau extraordinar de multe feluri. Se uitau aia la noi
Rusii o luau cu bautura de la 8 am. 
Mancare de iti puneai in cap, dulciuri si mai multe.
Cand ne intorceam, in autocar ii auzeam pe unii ca nu au vazut si ei o felie de cascaval la micul dejun
(ei au stat la 3 stele)Inghetata tot timpul zilei. Puteai sa te duci de 100 de ori sa iti iei
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Am stat la un hotel de 5 stele, ultra all inclusive (adica si bauturi alcoolice gratis). Nu stiam ce insemna atunci. Noi nu am baut nimic dar, am comandat tot felul de chestii ca ne placeau cum aratau in poze. Eram terminati dupa ceaiuri. Beam cate 20 pe zi. Aveau extraordinar de multe feluri. Se uitau aia la noi Rusii o luau cu bautura de la 8 am. [:-))))]Mancare de iti puneai in cap, dulciuri si mai multe. Cand ne intorceam, in autocar ii auzeam pe unii ca nu au vazut si ei o felie de cascaval la micul dejun (ei au stat la 3 stele)Inghetata tot timpul zilei. Puteai sa te duci de 100 de ori sa iti iei Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Suna tare bine...cit ai platit si cit ai stat?
trutzi spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Suna tare bine...cit ai platit si cit ai stat? |
Nu mai tin minte cat am platit ca am fost acum 4 sau 5 ani. Sunt pachete de 7 zile.
Cele mai bune oferte parca le au cei de la Alibaba.
Arianna11 spune:
Nu mai tin minte cat am platit ca am fost acum 4 sau 5 ani. Sunt pachete de 7 zile. Cele mai bune oferte parca le au cei de la Alibaba. Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
E de preferat Turcia in loc de Grecia?
trutzi spune:
Nu am auzit dar, m-am uitat pe net. E frumos. Daca gasesti o oferta buna, go!
| citat din mesajul lui Arianna11 De Oludeniz ati auzit?...cum e' |
Arianna11 spune:
Nu mai tin minte cat am platit ca am fost acum 4 sau 5 ani. Sunt pachete de 7 zile. Cele mai bune oferte parca le au cei de la Alibaba. Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Mi-e asa o ciuda....in tara toti se plang ca e greu...dar toata lumea merge in vacanta,eu aici,stau destul de bine si nu gasesc niciodata momentul sa fac ceva pt mine si sufletul meu
trutzi spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 E de preferat Turcia in loc de Grecia? |
Noi anul asta mergem in Grecia. Am auzit ca sunt tare frumoase insulele.
In Grecia am fost anul trecut dar, pe continent. Conditiile au fost mai bune in Turcia. Am stat tot la hotel de 5 stele dar a fost mult mai scump si nu era all inclusive.
trutzi spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 In ce perioada ? |
Noi am fost intre 15-30 aug. Cea mai scumpa perioada
Nu recomand.Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica