Aspirante > 20 ani (442)Felicitari madutza_bra!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

buna dimi,bunuta
madutzafelicitari mamico,sarcina cat mai usoara si un bebesuper reusitfelicitari inca o datae bine ca numai sunt singurica
NIKEimi pare rau de experienta care ai avuto in spital,nu crede-am ca este posibil asa cevamai lipseste sa-si ia si barbatii in salon
haideti sa va spun cum sta treaba cu polidinul:in fiecare an este recomandat timp de 3luni o dozare pe luna cu injectabil,5zile/2fiole pe zii(polidin)antibiotic,5zile/2pe zii si un antiinflamator5zile/2pe zii.luate la aceasi ora...ex:
ora8:1fiola -polidin
1pastila-cifran(exemplu de antibiotic)
1pastila-ketonal(exemplu de antiinflamator)
ora20:se repeta cele de sus
timp de 3luni.perioada se poate face oricand,in orice perioada a lunii(intre menstre sau la menstre)recomandat este la menstra caci daca apare bebe poti sa pastrezi sarcina linistitasper ca explicai bine...
de ce se fac?pt a ajuta imunitatea organismului si in acelasi timp daca ati avut o mica raceala netratata,stopeaza efectele asupra organismului si mai ales a organelor genitale,este un tratament preventiv si in acelasi timp binecuvantator pt imunitate
pana a ramane insarcinata,tocmai terminasem acest tratament si continuam cu niste ovule pt a trata rana de pe col caci am si asa ceva dar sper ca akm dupa ce nasc sa scap de ea mai usor
hai ca ma intinsai.....puteti cere si pareri din alta parte dar cel mai bine cereti parerea unui medic de specialitate si o sa-mi dati dreptate

13+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

scuzati greselile dar sunt in clasa 1am scris la foc automat caci sunt presata de timp si am o gramada de lucru,n dosare,n comenzisper sa termin azi caci mai am un pic fata de zilele trecute
vape toate si o zii frumoasa

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neata fetelor! Mmmmmmmm, minunata cafelutza Din cate am citit aici, se declanseaza un intreg mecanism odata cu decizia de a avea un BB. Ma interesez azi ref la ovulatie, temperatura bazala, mucus cervical etc. Se pare ca trebuie sa incep sa monitorizez o gramada de parametri . Sa inteleg (corectati-ma daca gresesc) ca in principiu, e ideal sa avem contact cu 2 zile inainte de inceperea ovulatiei, dupa care, la fiecare 2 zile?? Mie asa mi-a indicat medicul cand am mers la analizele pentru preconceptie..
Ingeras, multumesc de agaugare, dar, din pacate nu stiu care lista
Va pup fetelor si va doresc o zi cat mai frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza

Va multumim de cafelutze

O zi frumoasa si usoara va doresc

fetele

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Katy,Paula multumim pentru cafelute.

Madutza multe felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos la termen.

va pup pe toate!

Mergi la inceput

Madutza acum am citit inca o data postul tau si nu inteleg cum s-a intamplat din prima luna,daca voi incercati de 2 ani jumate.Ai facut vreun tratament?
Inca o data mii de felicitari!

Mergi la inceput

BraveGirl multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Madutza acum am citit inca o data postul tau si nu inteleg cum s-a intamplat din prima luna,daca voi incercati de 2 ani jumate.Ai facut vreun tratament?
Inca o data mii de felicitari!

Tanamera din cate am inteles eu madutza la prima sarcina s-a chinuit 2 ani jum si acum a reusit din prima.Sper ca am inteles bineMulti

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

katy,
polidinul reduce inflamatiile, anexitele etcnu are efecte adverse asupra bebelului.

Mergi la inceput

hopa sa...mai citesc din cand in cand si va trimit ganduri numai de bine
NIKE,akm esti acasa?cum iti este?bebele creste?la cate saptamani ai ajuns?iti pun 1000de intrebari
COSMI,hai sa plecam in concediu ca cedez incet-incet
PAULA,durerile de san au disparut?in general dupa prima zii cedeaza si este de la hormonei!
KATY,la tine?
va pupicesc la accelerat

ANDREsiALEX

Mergi la inceput