Aspirante > 20 ani (442)Felicitari madutza_bra!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nike multumesc de sfat. Sa vad mai intai ce-mi zice ortopedul. Parca 'neurochirurg' imi suna rau...ma sperii

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Buna fetelor,
Acum 1 luna m-am reinscris pe lista aspirantelor cu speranta si teama de ceea ce va urma. Astazi am aflat ca Dumnezeu e mare si bun; dupa 2 ani si jumatate de incercari in a concepe primul copil, acum ne-a reusit din prima luna . Azi dimineata am avut 2 teste de sarcina pozitive. Suntem in al 9-lea cer, inca nu ne vine sa credem ca s-a intamplat asa de repede. Am folosit teste de ovulatie pe baza de saliva, mi-am controlat cervixul si mucusul cervical, mi-am luat temp in fiecare dimineata si am prestat cu 2 zile inainte de ovulatie si in ziua ovulatiei....si ne-a iesit.

Va doresc sa aveti incredere in Dumnezeu si sa credeti ca toate se intampla cu un motiv, chiar daca noi nu stim care este, sau explicatiile nu sunt pe placul nostru.

Peste 2 sapt ma voi duce la control si mai intru sa va povestesc.

Va pup cu drag,

Mada 5+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna seara!!!
Astazi am avut mult de lucru la servici si de aceea nu am semnat condica,sper sa-mi motivati absenta

Albinutza cu placere si te aseptam mai des pe la noi
Paula imi pare rau pt Z1,dar ma bucur ca esti optimista!In legatura cu durerile de san la mestruatie,mie mi se mai intampla sa fie mai sensibili cateodata.E bine ca te duci la medic,macar vezi daca au aparut ceva probleme ce trebuiesc rezolvate!!!Bafta si multi
Katy sper sa nici nu trebuiasca sa declari Z1 si sa fie Asa te vreau pana nu ataca rusii exista o speranta
Corina sanatate multa micutzei!!!Mama lor de crocobauriTin pumni la Ct.Sanatate multa si tie
Elena ce burticutza frumusica ai si strumphuletzul eIar miscarile micutzului cred ca iti da niste senzatii
Ukume imi pare bine ca ai revenit!!!Nu fi suparici da?Odata tot o sa primim si noi mnunea mult dorita.
geniusamb bine ai venit si sedere cat mai scurtaImi pare rau pt Z1.Vad ca te-au lamurit fetele cum e cu nidarea
Nike ,Paula,Corina ce povestiti voi acoloEu nu stiu cum o sa ma impac cu spitalul pt ca o singura data am fost internata cu rujeola 3 zile ca era epidemie cand aveam vreo 10 ani
madutza mama ce imi vad ochi
Felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos
Andreea burticutza
Tanamera multi

De o luna ma chinui sa-mi fac programare la medicul din Ungaria,ba sa sun maine dimineata,ba pe 1 si cand sun iara azi dimineata ce-mi zice asistenta: sa revin maine ca acum nu poate vorbiAsa ca de draci am sunat la medicul meu si ma duc joi dupamasa la control.

No gata,inchei mesajul ca iar am limbarita

Somnic usor si vise frumoase!!!!

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

geniusamb te-am adaugat in listuta

Cosmi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

madutza mama ce imi vad ochi
Felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Multumesc frumos, doresc la toata lumea cat mai multe liniute II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Nke vrei sa spui ca chiar da rezultate polidinul sau ca are efecte adverse polidinul injectabil asupra sanatatii copilului (scuze ca nu am inteles f. bine ce ai vrut sa spui). sarcina usoara in continuare.

http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Madutza felicitari pentru sarcina! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina si o nastere usoara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Madutza felicitari pentru sarcina! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina si o nastere usoara.

Multumesc frumos Katy!
Si eu am auzit de polidinul injectabil ca ar face minuni la unele femei care au de ex. o anexita netratata pe care nici nu o simt. La fel mi-a povestit si mama ca a facut polidin inainte sa ma aiba pe mine, dar nu mai stie dozele.

Mergi la inceput

Neata fetele! Va invit la o , un ceai, laptic si .
Brave Girl iti tin pumnii sa se vindece repede piciorul.
De polidin am citit ca se face in primele 5 zile ale CM, cate 2 si ca daca o infectie sau o raceala este cauza infertilitatii se rezolva intr-o luna, doua. In week-end o sa merg pe la socra-mea care stie sa faca injectii si o sa-mi cumpar si polidin sa-mi faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Buna dimineata fetelor poftiti la o caffelatte
madutza Ati reusit din prima ,FELICITARI ,iti doresc o sarcina usoara si un sanatos,frumos,destept si cuminte.

Va pe toate si va doresc o zii frumoasa.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze Nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra.

Mergi la inceput