Aspirante > 20 ani (442)Felicitari madutza_bra!
Raspunsuri - Pagina 17
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA84 poate te molipsesti ![]() ![]() eu plek acasa,revin maine dimi la cafea,sa vad cine este harnikutza sa ma serveasca va pupicesc si spor la bebei, sa vina la dubluuuu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA 01-02-2007http://www.flickr.com/ ANDREsiALEX |

o seara frumoasa,romantica,senzuala si cat mai relaxata
asta uitai sa va urez!!!

13+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX
Joy21 spune:
Fetelor, eu ma duc la dr sa-mi iau rezultatul la niste analize. Tineti-mi pumnii ![]()
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
cos_minutza spune:
Joy bafta
Am venit de la medic si se pare ca luna asta o sa ovulez
am pe ovarul st un folicul de 13mm
Sunt super fericita,ma rog bunului Dumnezeu sa se intample minunea luna asta(ca si asa e ziua mea
)Mi-a explicat ca in cazul ovarelor polichistice,dupa intreruperea AC in prima luna e foarte mare probabilitatea ovulatie.Asa ca o sa rupem patu'
In caz ca nu se intampla nimic luna viitoare la control cu mine!!!Oricum am foarte mari sperante ca doar nu degeaba sunt aspiranta optimista nu?![]()
Multi
la fete!!!!
Edit : am avut la greseli
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
Joy21 spune:
nike, cosmy, 
Rezultatele sunt bune, acum mi-au luat si sange pt dozari hormonale. Dr a spus ca inca nu e cazul pt HSG (incercam de 10 luni). Sunt de acord cu ea, insa dc luna asta nu e cu ochisori incep sa-i dau sotului un trat cu vit si naturist, avand in vedere ca spermograma nu a iesit stralucita. ![]()
Cosmy, n-ar fi o idee rea sa incerci sa-ti convingi sotul sa faca o spermograma. Asa veti sti cum stati cu gigeii, problema nu tb neaparat sa fie (doar) la tine. 
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
anne`mary spune:
buna seara fetelor. De cateva zile ma bat ganduri-ganduri legate de o problema. Nu am vrut sa va deranjez, dar ......e asa bine cand ai mai mlte pareri.
Sa va povestesc: in ianuarie am terminat tratamentul de 3 luni cu brocriptina. Nu am refacut analizele la prolactina pt ca eram plecata din tara in perioada aia. Luna asta, incepand cu ziua 19 am inceput sa am diverse simptome. Pe langa faptul ca sunt nervoasa, dar simt ca am scurgeri desi nu vad nimic pe chilot si ma dor ovare ca atunci cand trebuie sa-mi vina ciclu . Azi (ziua 23) am observat pt prima oara o scurgere pe care eu niciodata nu am avut-o. Era de consistenta albusului dar transparenta si a venit mai abundent o data cand faceam dus dar acum nu o mai simt/vad (nu stiu daca ma intelegeti). Stiu de la voi ca scurgerea albus de ou este semn de ovulatie dar eu sunt in ziua 23 nu e prea tarziu? Cei drept, eu in mod normal am ciclu la 32 de zile dar ovulatia, in conditiile astea este in ziua 17. O alta problema este ca eu niciodata nu am avut scurgeri asa "abundente" incat sa le vad . De aceea nu stiu ce sa cred. Este prea devreme pt ca semnele de sarcina sa isi spuna cuvintul, e prea devreme ca sa-mi vina ciclu, e prea tarziu pt ovulatie. Ce ar putea fi?
http://community.webshots.com/album/575216482hirmjp
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida uite un link www.happy-mothers.com/index.php?option=com_agora&task=viewtopic&id=916" target="_blank">Despre mucusul cervical Sper ca te ajuta cu ceva. |
Anne uite un link dat da Paula pt RGE(si ea avea acceasi problema parca tot in Z23),e foarte interesant,poate te lamnureste cu ceva

Si acum :
Buna dimineata fetele mele dragi!!!!!
Va astept cu o
,ceiut si laptic cald!!!Joy ma bucur ca ti-au iesit analizele bine
!In legatura cu spermograma la sot o sa vedem luna viitoare(eu sper sa nu fie nevoie
)Multi
si o zi frumoasa!!!In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
PaulaFrida spune:
Buna dimineata fetelor
poftiti la caffelatte
,ceiuc,laptic sau 
Cosmy abia astept sa aud vestea cea mare II de la tine 
joy ma bucur pt rezultatele bune la analize 
anne`mary bine-ai venit la noi
,nu ne deranjezi,daca putem te ajutam,se poate sa fie ovulatia,semnele asa zic,vezi link-ul ala de care zicea cosminutza
Va 

pe toate si va doresc o zii frumoasa 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze Nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
cos_minutza spune:
Paula sa dea Domnul

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu