Aspirante > 20 ani (442)Felicitari madutza_bra!
Raspunsuri - Pagina 16
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Tanamera multumesc de sfat Ceva trebuie sa fac![]() nike ma bucur ca esti optimista,multumim ca ne dai si noua ![]() Corina ma bucur ca e totul in regula Scumpo te felicitam de 1000 de ori numai sa aduci vestea cu II![]() ![]() Andreea ai plecat in concediu fara mine ? In 2010 sa dea Domnul sa fiu ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra |
akm de dimi vb iar cu dr.in legatura cu durerile de saptamana trecuta ,repetai controlul si ma baga pe tratament:ceroxim si scobutil...2pe zii din fiecare
am racit zdravan si se pare ca am infectie urinara,maine repet analizele
off,serviciul asta
,,,ce este bine ca macar sa incalzit si pot sa stau linistita
va
pe toate-toate,bun venit noilor fete si bafta multa la dublu
o sa intru mai tarziu sa scriu caci abia akm ma apucai de treaba

13+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX
cos_minutza spune:
Andreea de ce nu iti iei medical pana te faci bine?
Nike pai eu zic ca daca as fi in situatie ta mi-as lua concediu de risc maternal.E doar parerea mea
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
nike974 spune:
Ministerul Muncii a propus comasarea indemnizației care se acorda la nașterea unui copil și a sumei destinate trusoului pentru nou-născuți, iar suma rezultată ar fi trebuit să se ridice la 380 de lei, însă aceasta va fi de numai 350 de lei, deoarece se va acorda la fiecare naștere, nu doar la primele patru, ca până acum, potrivit reprezentanților Guvernului, citați de site-ul Incont.ro.
Prin legiferarea propunerii publicate pe site-ul Ministerului Muncii, s-ar acorda aceeași sumă pentru toți copiii, indiferent de rangul nou-născutului. Indemnizația are o valoare mai mică pentru că suma alocată de la bugetul de stat pentru această prestație rămâne aceeași. Pe parcursul anului 2010 este practic imposibilă alocarea unor sume suplimentare de la bugetul de stat, au declarat reprezentanții Ministerului Muncii.
Trusoul pentru nou-născuți
De asemenea, "în sprijinul acordării unor prestații sociale eficient adresate publicului vulnerabil, Legea nr.482/2006 prevede o nouă formă de sprijin pentru familiile în care se nasc copii, respectiv trusoul pentru nou-născu#539;i. Acesta urma să fie acordat sub forma unui set de produse destinate nou-născutului. Dat fiind insa ca procedura de achiziție a produselor pentru trusou în condițiile prevăzute de Ordonanța de urgență a Guvernului nr.34/2006, cu modificările și completările ulterioare, impune o perioadă destul de lungă pentru realizarea tuturor demersurilor pentru achiziție si având în vedere diversitatea produselor existente pe piață și volumul achiziției, prin Ordonanța Guvernului nr.3/2007, cu modificările ulterioare, s-a stabilit ca pentru copiii născu#539;i în perioada ianuarie 2007 decembrie 2009 să fie acordată contravaloarea trusoului", informează site-ul Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale.
PaulaFrida spune:
Salut fetelor 
Am lipsit de la cafeluta de dimineata ca au luat porcii astia curentul,abia acum l-au dat
,ma plictisieam asa ca ma-m apucat de curatenie,decat sa stau degeaba.
cosminutza asa sunt si eu,toate le uit

Andreea nike bine zice cosminutza eu cand am fost
la 3 luni mi-am luat concediu de risc maternal si am stat acasuka relax.

Va 

pe toate si va doresc o zii frumoasa
.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze Nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
cos_minutza spune:
Am reusit sa-mi fac rost de analize
Am sunat la laborator si mi-au dat un duplicat,nu demult am fost dupa el
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Am reusit sa-mi fac rost de analize Am sunat la laborator si mi-au dat un duplicat,nu demult am fost dupa el![]() In 2010 sa dea Domnul sa fiu ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra |
PAULA,pot sa iau concediu medical,de fapt am de luat si concediu de odihna de pe anul trecut dar sunt super relaxata la servici,am colegi de nota1000asa si patronii si pot sa zic ca sunt mai muncita akasa decat pe aici,akasa sunt atatea de facut,mai este si fetita argint viu si sigur m-as obosii mai mult si-n plus am un salariu bunicel care acopera de multe ori alte chestii necesare,poftele mele si ale fetitei caci sotul nu este pretentios,daca eu nu-i cumpar el nici atat,poarta o pereche de pantaloni pana ii rupe,nu se uita ca sunt tot aceiasi
el cheltuie cu porumbeii si masina
akm stau pana la plecare,sunt terminata cu toate dosarele,comenzile date in lucru si facturate,tot tot!ce harnicutza!
va pupicesc

ANDREsiALEX
ANDREEA84 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ANDREEA84
PAULA,pot sa iau concediu medical,de fapt am de luat si concediu de odihna de pe anul trecut dar sunt super relaxata la servici,am colegi de nota1000asa si patronii si pot sa zic ca sunt mai muncita akasa decat pe aici,akasa sunt atatea de facut,mai este si fetita argint viu si sigur m-as obosii mai mult si-n plus am un salariu bunicel care acopera de multe ori alte chestii necesare,poftele mele si ale fetitei caci sotul nu este pretentios,daca eu nu-i cumpar el nici atat,poarta o pereche de pantaloni pana ii rupe,nu se uita ca sunt tot aceiasi el cheltuie cu porumbeii si masina![]() akm stau pana la plecare,sunt terminata cu toate dosarele,comenzile date in lucru si facturate,tot tot!ce harnicutza! va pupicesc ![]() ![]() ![]() 13+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA 01-02-2007http://www.flickr.com/ ANDREsiALEX |
,bag si apoi relax
ANDREsiALEX
cos_minutza spune:
Andreea
eu burticutza harnicutza![]()
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
ANDREEA84 spune:
poate te molipsesti

eu plek acasa,revin maine dimi la cafea,sa vad cine este harnikutza sa ma serveasca![]()
va pupicesc si spor la bebei, sa vina la dubluuuu

01-02-2007
http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX