FIV sau inseminare cu donatoare/donator (30)
Raspunsuri - Pagina 14
simonete spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yarrina Hello, M-am intors cu vesti bune de la Sibiu. Incepem cursa pentru FIv si daca ne ajuta D-zeu de Pasti suntem graviduta. |
Atat ?
Hai cu amanuntele , ca te asteptam de o saptamana !
Cu ce faci stimulare , ce doze , inhibarea , etc.
Doar nu vrei sa scapi numai cu atat !
yarrina spune:
Nu Simo doar ca nu stiam daca mai este cineva la ora asta.![]()
Deci voi face o injectie cu diphereline in Z21 luna aceasta pe 27.02 si apoi din 12.03 voi incepe stimulare cu Puregon, cate o doza de 150 desi dr a zis sa-l sun dupa eco sa-mi zica daca e nevoie de 175. Sunt foarte optimista, m-a incurajat dr ca sunt tanara si am sanse 60% sa reusesc dar tre sa fiu si constienta ca-i un jos al hazardului...poti sa nu raspunzi la tratament ok...poate sa nu se prinda sarcina...si toate celelalte riscuri pe care le stiti. Mi-am procurat deja medicamentele de la farmacia lor ca mi-a fost frica sa nu gasesc pe aici pe la noi.
Nu a fost pb cu TSH-ul ca-i cu o unitate mai mic, era problematic daca era sub 0.25.
Am stat la taclale o ora la el...mi-a spus tot ce trebuia sa stiu despre FIV, m-a vazut la eco...a fost super bine. Sunt tare bucuroasa!
simonete spune:
Yarinna iti tin pumnii de pe acum !
Ti-a dat protocol lung , de tinerica
.
60%
, deci sanse f. mari.
Mie la ultima IA mi-au dat sanse < 5% si tot am facut-o !
Ma gandesc f. serios la FIV , asa ca o sa te mai intreb dupa ce incepi stimularea .
yarrina spune:
Si eu abia astept sa incep stimularea desi m-a avertizat ca n-o sa fie prea confortabil. In special de la diphereline mi-a zis ca s-ar putea sa ma doara burta...balonata...nervi...Mhm...trecem noi si peste asta.
Simo si eu te incurajez spre FIV. Eu am facut 4 inseminari si nu as mai rezista psihic sa mai fac alte 2-3. Mi-a zis dr ca la Bucuresti se fac pana la 10 IA. Nu cred ca as avea suficienta rabdare sa fac asa multe, plus ca dupa 4 inseminari nu-ti garanteaza nimeni ca-ti cresc sansele la a 6-a sau a 7-a. Acuma luand-o pe partea cealalta costurile unui FIV sunt exorbitante, pe mine ajunge in jur de 120 mil care fac si cu donator, apoi cate fete sunt pe lumea asta care pot sa dea atatia bani. Nici credit nu mai poti lua in zilele astea...sunt foarte stricte regulile.
Ceea ce ma bucura la FIV este ca-ti congeleaza ceilalti embrioni si daca vreau sa fac inca un bebe peste 2 ani nu mai trec prin aceleasi proceduri, doar transfer. Daca o sa se legalizele si la noi donarea de ovule am sa va dau si voua cate unul daca nu reusiti cu outele voastre.
Eu n-o sa mai am nevoie ca o sa am gemeni din prima.
bytzi spune:
yarrina,ma bucur pt tine,doamne ajuta sa mearga totul ca la carte
.
Spune-mi te rog ,prof Strohmer nu a mai fost la consultatie????
Sint sigura ca la tine va merge totul ok ,esti tinerica ,ovare tinerele...cam cu pers de astea ar vrea dr sa faca fiv ,nu cu cele ca noi simonete![]()
Am fost mai mult ca sigura ca la CM acesta incepi cu dipherelin,bravo fetita ,tinem pumnii si poate da dumnezeu si mergem deodata la Sibiu
nu ai stiut ca am si eu o fiola da puregon
,mai faceam ceva reduceri decit e scris la semnatura,sa mai scot si eu un banut ,ca la citi am nevoie tura asta...bineinteles daca va merge treaba cit de cit la fiv-ul asta![]()
pup mult
simonete,te astept si pe tine cu aceeleasi vesti,stii ca eu vreau sa te vad la odisee chiar daca eu nu voi veni
pupi
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
yarrina spune:
Bytzi nu mi-am dat seama.
Am iesit cu reteta din cabinet si m-am dus direct la farmacie sa mi le procur. Iti dadeam si cat era in farmacie ca-mi imaginez ca la cat de costisitor este nu-i comod sa ramai cu el pe stoc. Off ca tampa mai sunt!
Nu, nu era si prof Strohmer. A fost doar dr si cu Viki, asistenta lui draguta tare.
Mi-a zis ca totusi fsh-ul meu e mare pt o persoana de varsta mea...Maine ma duc sa mai fac o lama sa ne asiguram ca suntem ok...in caz ca iese ceva a zis ca facem un tratament fulger si scapam de ei pana la diphereline. Tu ai facut diphereline? Cum te-ai simtit ?
yarrina spune:
Tu cam pe cand mergi in martie? M-as bucura enorm sa ne nimerim in aceeasi perioada ca eu voi sta vreo 10 zile acolo singura si parasita si poate bem o cafea.![]()
diana23ct spune:
buna dragele mele
yarrina felicitari, sa dea Dumnezeu sa fie luna ta norocoasa si sa vi cu vesti bune. Sa pui si la pastrare ceva embrionasi pt mai tarziu, ca nu strica peste 1-2 ani sa mai faci un bebic. Sa iti dea DD gemenasii pe care ti-i doresti, si eu visez cam la acelasi lucru, dar pe partea cealalta ma gandesc ca ar fi frumos sa fie si de varste diferite. ![]()
te asteptam cu mai multe informatii pe parcurs sa mai prindem si noi putina experienta de la tine
In 2010 asteptam barza la acest capitol. Aprilie e luna mea