FIV sau inseminare cu donatoare/donator (30)
Raspunsuri - Pagina 13
denisa220972 spune:
yarrina consulta un dr. endocrinolog si spunei ca doresti sa faci FIV, TSH daca este mare peste 7 esti suspecta de hipotiroidie si daca este mai mic ( sub 0.5) este hipertiroidism, sa-ti mai faci T3 si T4, dar sa ajung acasa fiindca am mai facut doua analize, dar nu mai stiu care. Nu te panica ca nu este foarte mare problema ta, cu tratament se rezolva.
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana23ct buna fetelor. eu nu mai am noutati, va citesc zilnic, inca nu am reusit sa fac analizele de secretie, dar sper sa am banuti sapt viitoare. Eu mi-am cumparat in dec (cand umblam dupa cadouri pt copii de la orfelinat) un bebelus, i-am luat si hainute de nou nascut si il tin in fiecare noapte in pat langa noi. ![]() ![]() ![]() ![]() In 2010 asteptam barza la acest capitol. Aprilie e luna mea ![]() |
Diana, ce m-am mai distrat cu bebelusul tau!

Ma bucur ca asa fals cum e el tot te face sa te simti mai bine. Si e baietel sau fetita?
yarrina spune:
Denisa la laboratorul unde am facut eu anlizele valoarea de referinta inferioara era 0.34 nu 0.5. Si eu am 0.33. Deci ff mica diferenta. Oricum sambata imi va spune dr ce si cum.
diana23ct spune:
Maya_I

e baiatel
si vreau sa zic ca de fiecare data cand ne trezim il pun pe sotul meu sa pupe baiatul

, dar ceea ce m-a incantat f tare este reactia unuia dintre pisoii mei de care sincera sa fiu chiar imi era teama. Este rasfatatul casei si este extrem de gelos, sa nu vada ca iubesti pe altcineva in afara de el. Cu toate astea vreau sa zic ca in fiecare zi cand trec prin camera il gasesc lipit de "bebe" si doarme la picioarele lui. Eu de frica geloziei lui ca nu cumva atunci cand o sa vina bebele sa ii faca ceva rau, cand eram in pat sa dormim si aveam papusa langa noi ii spuneam:" Pufy nu ai voie sa stai pe bebe!" si il certam daca se suia cu labele pe el ca sa traverseze patul. Vreau sa zic ca m-am bucurat tare mult cand am vazut ca nu se razbuna pe el (sa il muste, zgarie sau mai stiu eu ce)
Nu stiu cum functioneaza la alte persoane, dar pt mine a fost o mica alinare, atunci cand sotul meu nu e acasa si ma bag in pat sa simt ca nu mai sunt asa singura. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu mai descarc atunci cand vb, nu pot sa tin in mine, si daca nu am cui sa ii spun ce am pe suflet, sau simt ca acea persoana nu m-ar intelege, atunci vb cu "bebe" sau cand eram mica cu Mike. Spun tot ce ma doare in acel moment, si stii ce e cel mai important, ca nu primesti nici o vb rea, nici un repros.
Multi de-a lungul anilor mi-au zis, nu esti zdravana la cap, cum sa vb cu MJ. Ei bine, uite asa. ma asezam in fund in pat si cu el radea, cu el plangeam, lui ii spuneam lectiile, visele si tot ce imi trecea prin cap la acel moment. Nu aveam curajul sa imi deschid sufletul in fata alor mei pt ca simteam mereu ca nu sunt iteleasa si primeam numai reprosuri din partea lor("ti-am zis sa sa iti bagi mintile in cap sau daca m-ai fi ascultat...), asa ca intram in camera mea, in lumea mea si imi gaseam alt mod de a ma elibera sufleteste. Eu sunt de parere ca atunci cand cineva e deprimat, indiferent de motiv, indiferent ca e sau nu vinovat, intai in ajuti sa depaseasca momentul, apoi ii spui ce ai de spus si ii faci anumite reprosuri daca este necesar. Asta nu au inteles niciodata unii parinti, cand un om e pe marginea prapastiei ii intinzi o mana, nu ii dai un branci sa fi sigur ca a picat.
Stiu bat campii, dar asta sunt
, putin mai nebuna de fel, dar sincera sa fiu nu mi-a placut niciodata sa fiu una din aia matura si sobra. Am preferat mereu sa fiu putin mai nebunatica, si chiar daca am 28 de ani si tata imi spune si acum ca ma comport ca la 15 si nu dau semne de maturitate, prefer sa evadez intr-o lume mai frumoasa, mai inocenta decat sa fiu mereu aia serioasa si matura.
De Craciu, mai in gluma, mai in serios, cu putin imaginatie din partea unui amic, si putin mai multa nebunie din partea mea si a sotului ne-am dus la ai mei la masa, al meu costumat in Mos Craciun si eu cu David in brate ca sa ne tinem de shoti. Dim pacate mama s-a prins din prima secunda ca bebe al meu nu era unul real, dar a gustat gluma, in schim tata de colo: "uite la ea, mai vrea si copil la 28 de ani si ea isi cumpara papusi!"
Sincer vb eu una stiu f clar ca acest bebe e o jucarie, dar ma ajuta psihic vb sa trec peste anumite momente in care singuratatea este ingrozitor de dureroasa si de demoralizanta.
Si fetelor, nu stiu cum suteti voi, daca aveti frati sau surori, dar indiferent de situatie, nu faceti greseala sa aveti doar un copil. Eu sunt singura la parinti si cine spune fac doar unul ca nu am cu ce sa il cresc e mai mult decat egoist. NU, mai bine ii dai sa manance o jumatate de ciocolata in loc de una intreaga, dar sa aiba parte de un frate, o sora, cu care sa se certe, sa se bata, sa rada, sa faca orice, dar sa aiba pe cineva langa el. In cazul nostru, al celor care facem FIV, sau IAd, chiar daca nu il putem avea biologic, eu personal am zis ca daca nu voi mai putea sa il fac pe al 2 lea sau nu mai am posibilitatea materiala, adop, dar nu vreau ca si copilul meu sa simta ceea ce am simtit eu cand eram mica.
va pupic pe toate si nu ma luati in seama uneori cu nebuniile mele ![]()

In 2010 asteptam barza la acest capitol. Aprilie e luna mea

diana23ct spune:
yarrina am urmarit putin mai devreme o emisiune despre fertilitate la antena 2. o sa ma uit daca este in reluare pt ca nu am prins-o de la inceput, A fost o telespectatoare care a pus i intrebare legat de TSH si glanda tiroida. I-a spus dr ca ar trebui neaparat sa isi faca b=niste investigatii, indiferent de cat de mica este disfunctionalitatea glandei, pt ca tiroida pt provoca pb f grave, inclusiv la fat, daca mama are pb cu tiroida i s-a zis ca exista riscul sa dea nastere la copii cu handicap sever. Stiu ca la tine nu este cu mult sub limita minima rezultatul, dar nu ar strica sa iti faci o programare la un endocrinolog sa asculti parerea lui si sa stai linistita ca nu iti va cauza mai tarziu. Orice dereglare si pb apare in organism cu modificari minore la inceput, daca nu e tratata din timp poate degenera in cine stie ce si e pacat. Te pupic si nu vreau sa te superi pe mine sau sa te sperii, ci sa te asiguri tu ca nu ai probleme. 

Sa ne spui ce ai facut sambata la sibiu.

bytzi spune:
diana

eu am surori si frati,de aia nu stiu ce inseamna sa fii singur sa nu ai cu cine discuta...
dar in privinta problemei noastre si nici macar al fiv-ului sau inseminarilor nu am discutat cu nici unul dint-e ei,nici macar cu parintii,nu vreau sa impart suferinta noastra cu nimeni ,simt ca nu m-ar intelege si tin atit de mult la sotul meu incit nu vreau sa-l priveasca nimeni in vre-un fel anume...deci tot singura sint![]()
lasa ca dumnezeu va da suflet acel bebelus,esti o fata deosebita si meriti asta
am vazut si eu emisiunea![]()
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
diana23ct spune:
bytzi multumesc frumos, esti o scumpa ca de fiecare data. In ceea ce priveste pb legata de copil, boala sotului, am primit tot ajutorul si intelegerea din partea alor mei. Am primit si vb bune, si rele, uneori ma cearta si imi spun ca el sufera mai mult, ne-au ajutat si ne ajuta financiar cat pot. In prezent nu pot spune ca nu comunicam, dar atunci cand eram la varsta adolescentei, cand un copil are cea mai mare nevoie de afectiune si intelegere, atunci intre mine si ai mei a existat un zid, pe care nu am putut sa il depasim. Ei aveau conceptiile lor, stiau una si buna ca treaba mea e sa invat, eu eram visatoare si indragostita....din pacate f multi parinti fac greseala de a nu se apropia sufleteste de copii lor. Eu am avut norocul ca sunt in general destul de puternica, si trec peste esecuri, dar ma descarc, poate asta e secretul, nu tin in mine, plang, vorbesc.... dar ma gandesc la multe fete care au fost in situatia mea, la 16 ani visatoare, indragostite, care simt ca nu pot sa isi deschida sufletul in fata mamei si devin prada unor "animale"(si poate ca jignesc animalul cand le spun asa indivizior astora) dornice de distractie si de adauga inca o virgina pe listuta lor, care dupa cateva zile iti intoarce spatele. Eu m-am refugiat in Michael(acolo am gasit eu sustinerea psihica), dar altele fac chestii f grave, ajung la droguri, isi iau viata. Si de multe ori ma intreb...DC??? Dc unui parinte ii e greu sa isi aduca aminte ca a fost si el la varsta aia si ca a gresit si el...E f important sa stii sa iti transformi copilul la adolescenta in prieten. Sa nu te mai priveasca ca pe mama cea serioasa care stie doar sa te certe si nu te intelege. Nu vreau DD fereste sa imi judec parintii, am niste parinti minunati, dar au facut si ei aceasi greseala pe care o fac multi altii, nu reusesc sa se apropie de sufletul copilului, si incearca sa isi arate latura cealalta, a maturitatii. Eu sunt putin altfel, poate chiar datorita lui Michael in care am gasit o latura a copilului
.

denisa220972 spune:
Gata am ajuns acasa
.
yarrina draguta acum poate fiecare lab. cu masuratorile lor , la mine pe foaie scrie asa TSH- val. de referinta 0.49 - 4.67 microUi/ml.- la un laborator, dar a trebuit sa repet analiza ptr. linistea mea sufleteasca fiindca mi-au gresit rezultatul, mi-au trecut val. de la T4 si la TSH , chiar daca am sesizat greseala imediat si mi-au corectat-o am repetat analiza la un alt laborator unde avea alta valoare de referinta <15 uUl/mL- hiper si >7 uUl/ml hipo. Asa ca dumnezeu cu mila
.
Asa, eu am mai facut si Anti-TPO - dar cel mai bine este sa consulti un medic endocrinolog.
aspirante_bb
Maya_I spune:
Diana, sa inteleg ca David e bebelusul.
Sa stii ca fiecare are in viata lui nevoie de ceva in care sa creada si care sa-l tina pe linia de plutire si sa-i dea speranta in momentele grele. Asa ca nu ai de ce sa te simti diferita si nebuna, cum ar zice persoanele insensibile. Apropo de ce ziceai tu ca in adolescenta te refugiai in imaginea lui MJ si eu simteam nevoie sa evadez si ma refugiam in carti. Da, citeam foarte mult, la scoala, in timpul orelor in loc sa fiu atenta la lectie, noaptea, ziua, in statia de troleu, in metrou (de cate ori am uitat sa cobor la statia mea si trebuia sa ma intorc din drum...)
Asa ca, daca exista acel ceva care te face sa te simti bine iar tu stii sa faci bine diferenta intre realitate si imaginatie (si se vede ca stii si ca ai antrenament) de ce sa nu te bucuri de acel ceva?
yarrina spune:
Hello,
M-am intors cu vesti bune de la Sibiu.
Incepem cursa pentru FIv si daca ne ajuta D-zeu de Pasti suntem graviduta. ![]()