Tinere senioare cu greutate>50kg(65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

[quote]citat din mesajul lui Libra

Nu am inteles de ce te muti in Ro!?!?

_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0

Se deschide o reprezentanta a unei clinici imp. de oftalmologie din TR in Buc. N-am avut ce face saptamana trecuta si m-am prezentat la interviu in Ist (desi recrutarea avea loc in Buc ). Vorbit frumos si convingator, explicat in detaliu si primit job.

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

Nico, nu suna rau...Data viitoare cu siguranta vei avea un super endometru!

Amy, deocamdata nu bantui pe nicaieri, sunt acasa si ma pregatesc sa plec cu catelul la doctor. Nu stiu ce tot are, varsa des.
Va pup, B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Buna Beatrix. De ce ziceai ca faci amnio? sau am inteles eu gresit?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebenov spune:

Nico eu nu ma prea pricep sa spun cuvinte de alint dar vreau sa stii ca sunt alaturi de tine. Trebuie sa fie bine luna viitoare!!!
Si sunt alaturi cu gandul si cu sufletul alaturi de toate fetele noastre dragi.
Floricico AMR 2 zile? Vine ALEEEEEEEXXXXX!!!!!!

Ma duc sa ma apuc de bucatarit!
Va imbratisez pe toate cu drag.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libra

_

Salve,
Tot frig e pe acolo? S-a mai inmuiat parca pe aici, dar tot urat e...
Vad ca asta este practica lui Herghelegiu daca deja scrie 40 pe tine. Si cel la care am fost initial, o singura data, Rotaru de la Elias, cu asta a inceput consultatia si chiar mi-a zis ca ce sa mai fac teste inainte - sa fac direct amnio. Asa cu Herghe am facut dry test care a iesit bine. Am mai vorbit si cu o verisoara de a mea medic si mi-a zis si ea ca la nivelul asta toti incearca sa se "acopere" pana in dinti, datul in judecata e la moda... Herghe mi-a spus de altfel ca asta e proceduta standard in alte tari, ca el face amnio in mod curent si practic in fiecare zi si ca n-are niciun chix la activ, ceea ce stiam. Cred ca sunt si ei obsedati de ce au mai descoperit cu diferitele ocazii - imi povestea de un caz recent, fat de sex feminin care avea trei cromozomi x in loc de doi. Nu e mare branza, am vorbit cu diverse cunostinte care au trecut prin procedura asta. Mai mult se exagereaza de catre persoane cu un nivel scazut de ...nu mai comentez. In alta ordine de idei, o fi si vreun motiv sa-ti mai ia vreo 20 de bulioane, desi la ultimile 2 consultatii nu mi-a luat niciun ban.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrix69

Citat:
citat din mesajul lui Libra

_

Salve,
Tot frig e pe acolo? S-a mai inmuiat parca pe aici, dar tot urat e...
Vad ca asta este practica lui Herghelegiu daca deja scrie 40 pe tine. Si cel la care am fost initial, o singura data, Rotaru de la Elias, cu asta a inceput consultatia si chiar mi-a zis ca ce sa mai fac teste inainte - sa fac direct amnio. Asa cu Herghe am facut dry test care a iesit bine. Am mai vorbit si cu o verisoara de a mea medic si mi-a zis si ea ca la nivelul asta toti incearca sa se "acopere" pana in dinti, datul in judecata e la moda... Herghe mi-a spus de altfel ca asta e proceduta standard in alte tari, ca el face amnio in mod curent si practic in fiecare zi si ca n-are niciun chix la activ, ceea ce stiam. Cred ca sunt si ei obsedati de ce au mai descoperit cu diferitele ocazii - imi povestea de un caz recent, fat de sex feminin care avea trei cromozomi x in loc de doi. Nu e mare branza, am vorbit cu diverse cunostinte care au trecut prin procedura asta. Mai mult se exagereaza de catre persoane cu un nivel scazut de ...nu mai comentez. In alta ordine de idei, o fi si vreun motiv sa-ti mai ia vreo 20 de bulioane, desi la ultimile 2 consultatii nu mi-a luat niciun ban.

O fi la moda datul in judecata, dar oare castigi in fata medicului? Si daca da, ce castigi? Daune morale? Si daca nu are sa iti dea bani...iti da 1/3 din sal. de pe cartea de munca...urmatorii X ani.
Se merita? Nu stiu, zic si eu...
Daca ar fi ca in State, sa stii ca il inchide pe doc pt malpraxis, da, m-as baga, dar in romanica noastra corupta si mizera....

38+
ceza pe 02.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebenov

Nico eu nu ma prea pricep sa spun cuvinte de alint dar vreau sa stii ca sunt alaturi de tine. Trebuie sa fie bine luna viitoare!!!
Si sunt alaturi cu gandul si cu sufletul alaturi de toate fetele noastre dragi.
Floricico AMR 2 zile? Vine ALEEEEEEEXXXXX!!!!!!

Ma duc sa ma apuc de bucatarit!
Va imbratisez pe toate cu drag.
Mihaela

da, au mai ramas 2 zile si cateva ore.
raportez palma stanga si trei degete amortite.

38+
ceza pe 02.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Galli, aici sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hello scumpele!

Declar Z1!
Ma retrag ca nu prea ma simt bine!
Pupicei!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salve fete,
Intru si eu sa va pupic.
Nico,
Fata draga eu te inteleg asa de bine cu decizia ta. Asa suntem noi fecioarele. Ne aventuram si nu ne place monotonia. Chiar daca siguranta si onestitatea partenerului este unul din stalpii existentei noastre, ne place si ne provoaca necunoscutul, mai bine, mai interesant.Si eu am lucrat pt israelieni in bucuresti, dar m-am suparat pe ei si mi-am luat talpasita inapoi. Sper tie sa-ti mearga mai bine. Sa fii precauta, sa semnezi contract cu conditii concrete si avantajoase pt tine.
Cat despre fiv, fruntea sus, odihneste-ti organismul si pregateste-te cu forte proaspete.
Daca ai un job nou, asta te va solicita o perioada si e mai bine sa nu fii stresata.
Despre mine, am avut 3 embrionasi si i-am pus inapoi pe toti 3.
I-am pus la 48 de ore deci erau mai mici ...2 de 4 celule si unul de 3 celule...nici nu mai stiu.
Din aceasta seara incepem progesteronul , de doua ori pe zi, dimineata si seara.
Ce o fi o fi....
Astazi m-am enervat pe al meu...si am urcat pe masa aia un pachet de nervi si dupa ce am iesit, a incercat el sa o dreaga si m-a invitat la Max and Brener, aia cu ciocolata...si a stalcit-o mai rau.
Deci ca sa ma imbuneze, m-ia luat un mic cadou de la Max and B si cu o mica felicitare..cu un bebe mic...asa ceva pentru femeia zilelor lui...si o familie mai numeroasa.Booon..un pupic si a trecut. venim noi acasa....eu ma asez in pat, pregateste el mancarea...un platou frumos ...la pat...si zice ca pleaca la peste...boon.
Raman eu sigura la TV si asa pe semiintuneric, desfac cadoul.
Un patratel de ciocolata...mai ciudata...asa de culoarea cafea cu lapte...si cu ceva mac pe deasupra...
dau sa musc...si surpriza...era...sapun...
Deci...beh...beh...nu stiam cum sa ma spal mai repede.
Na astea sunt aventurile mele pe care am sa le povestesc fiilor copiilor mei

Va imbratisez pe toate.
O seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mona,sa fie lipiciosi aia mici la burtici!!!
chiar ca ai patit-o........
deh,intentia conteaza,nu?

sorinake,ce mai faci,nu te vazuram demult p-aci?
iar joci bile?

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput