Tinere senioare cu greutate>50kg(65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetele! Aterizat si eu acasa dupa ce am umblat pe coclauri saptamana asta! E bine acasa, mai ales ca e weekend!

Nico, felicitari pt job!

Va pup pe toate si merg sa citesc din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Nico, nu cunosc toate datele problemei dar sunt sungura ca v-ati facut toate calculele. Avand in vedere ca salariul nu cred sa fie exagerat de mare, iar naveta cu avionul, chiar si la 2 saptamani e destul de costisitoare, asta ca sa nu pun la socoteala o eventuala chirie (dar poate esti din Bucuresti si ai apartament acolo si scapi), sper sa merite efortul.
Te pupic si eu ma bucur ca o sa fii mai aproape de noi.
Mai am ceva de zis asa ca de final. Eu am trecut prin despartiri de-astea si u pot zice ca a fost o perioada ok. Nu as mai sfatuii pe nimeni.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Macar incercam. Am mai trecut printr-o perioada asemanatoare acum 2 ani si am rezistat. Deh, iubire maaaaareeeee.
Chirie nu platesc, ca nu m-am desprins de tot de RO. Avem ap. nostru in Buc. De ce crezi ca regretam ca nu eram in tara cand voi veneati in Buc, ca doar nu va lasam sa dati bani de hotel. Si daca n-aveam caminul nostru, stateam pe capu' sora-mii sau a maica-mii care abia ma asteapta.
Amy, io nu consider ca ma despart,ci ca stam mai departe unul de altul pentru o perioada. Sa vezi scantei cand ne intalnim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

lyly,si io vreau nr tau de telefon

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

a,amy,mai fac cred o pizza, am cumparat niste blaturi,sa vedem ce iese...oricum,mananc numai io tarzan nu agreaza pizza,si ii strica.....

mayanule,ce face anna?

unde v-ati ascuns toate??

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

ce se intampla cu simonia,sorinake,micomic?
stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Neata la ora 1...ce fac fetele?
Eu m-am trezit la ora 7, am petrecut sot plecat la ski, am pus de paine, am mancat nitel si la 9 m-am culcat la loc, pana la 11.30.
In sfarsit mi-a trecut durerea de cap. A fost enervanta si sacaitoare si naspa...dar...poate nu mai revine.
Trebuie sa iau si azi pastila de tensiune, ca asa a zis nenea doc. Aseara imi scazuze de la 13/8 la 11/6, deci a facut bine o juma de pastilutza.
In rest, imi pare rau ca nu m-am mobilizat sa merg la munte, ca aveam camera la hotel, stateam frumos la aer, mai ieseam la baza partiei...dar din cauza durerii de cap nu am vrut sa mai stau in frig.
Asa ca m-am plantat pe canapea, cainele doarme pe patura ei, mi-am luat laptopul in brate si...hai sa mai colindam pe net.
Mai incolo poate fac si ceva de mancare.
Va doresc o sambata frumoasa, cu soare in suflet.
La mine s-a mai insenintat, in suflet ma refer, s-au mai dus norii!!!
Poate nu se mai intorc...

38+
ceza pe 02.02.2010

Mergi la inceput

Nico, imi pare rau ca nu s-a putut face ET luna asta, dar un endometru bun este esential. Si oricum, ai doi pui care te asteapta.
Nu inteleg de ce preferi sa faci o schimbare mare in privinta jobului fix in perioada asta cu FIV-ul, dar sunt convinsa ca stii ce faci, esti matura si vaccinata. Ai avea nevoie de liniste, nu de avioane. Chiar, iti dau aia concediu luna viitoare, ca tu sa poti sa stai closca dupa ET?

Mona, nu mai tin minte cand ai ET, dar iti urez bafta mare.

Celorlate gravidute le urez zile linistite.
Si celor care urmeaza sa mai faca interventii.....de asemenea, sa fie cuminti, ca totul o sa fie bine.
Aveti grija de voi.
Pup.

38+
ceza pe 02.02.2010

Mergi la inceput

am vb cu soricica pe la 12,mai erau 2 soricei pe drum,destul de maricei.D ajuta sa fie cu noroc!!!
sa fie cu lipici la aia mici!!!
are un examen,intra mai tz!!

cred ca am cazut in butoi!! cu lene,nu va alarmati!
am o stare ciudata,nu pot face mai nimic, si sunt atatea pe aici...
mi-e somn,nu pot dormi,nici eu nu stiu.....
hai,gata! mai vb!
pupici la gagici si tatici!!!

Mergi la inceput

blue
relaxeaza-te,si cand ai chef,
apuca-te de treaba!

fetelor,sa ne pregatim
cu o galerie serioasa pt blue!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

blue
relaxeaza-te,si cand ai chef,
apuca-te de treaba!

fetelor,sa ne pregatim
cu o galerie serioasa pt blue!

In mod absolut ciudat nu sunt emotionata. Realizez ca mai sunt 2 zile si cateva ore, realizez cat de departe sunt de 1 iunie cand am aflat ca sunt insarcinata, realizez ca sunt si mai departe de momentul martie cand am decis sa facem FIV....dar tot nu imi vin emotiile. Poate or veni la un mom dat.
Poate am trecut eu prin prea multe balarii nasoale in viata de nu ma mai las sa ma emotionez asa usor. Cred ca mai emotionati sunt ai mei, care ma suna la fiecare cateva ore sa ma intrebe ce fac, daca mi-e bine, etc.....si cred ca sotul e emotionat, dar tot a plecat la ski....lasa-l sa respire naibii, ca se urmeaza....cantonament acasa si bebe nu o sa fie usor pt nici unul din noi.
Mai am de pus hainutele lui bebe de scos din spital in ceva punga, de pregatit cosmeticalele mele si cam atat. Ca restul sunt aranjate sau se pot aranja pe loc. Nu imi fac probleme.
Momentan ma uit la HBO.

38+
ceza pe 02.02.2010

Mergi la inceput