Swing-ul
Raspunsuri - Pagina 8
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus da...yo urmaresc sa agit lumea? ...ma hartuiesti de nu am loc nicaieri....daca merg la paranormal esti acolo...merg peste swingeri esti acolo...la botezuri si nunti esti acolo ..evad ca esti in US...nu ai somn nene? |
nu e treaba ta, nene. dar a mea este ca tu nu ai umor, ca doar tu te legi de mine, nu eu de tine. repet pe silabe - nu discutam cu tine aici la swingeri, asa ca daca te hartuieste cineva, tu esti acela. iar in celelalte parti mentionate nici n-am pus piciorul - oare de ce ma vezi si cand nu sunt? este ca razi singur de "glumele" pe care le faci? amor mare, nene, du-te si marcheaza cu mov in calendar ziua de 2 Martie cand te-am bagat in seama.
Ingrid S spune:
LadyJ te rog sa ma crezi ca pielea poate atarna si la mai putin de 70 de ani.
Am vazut in sauna cu mine un japonez. Avea 3 fete. Cea mai mare pe la 12-13 ani, cea mai micuta, in jur de 7. Nostim, nu? sa le vada tata goale si ele pe el...cata dezinhibare, wow! Mersi, eu ma lipsesc de dragalasenii de-astea.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
conchita spune:
Ingrid, ce povestesti tu despre sauna cu gramada de nuduri, am vazut la bai la Herculane in '90, dar erau compartimentate pentru femei si barbati. treaba e ca m-au trecut toate transpiratiile sa intru in bazin cu jde femei dezbracate, a fost ireal, dar la 2 Mai n-am avut nici o treaba sa fac nudism. sa ma tai si nush sa explic care sa fie diferenta.
cat despre swing si dragoste, pai nu toti iubim la fel. eu nu i-as judeca pe altii care se swinguiesc ca nu se iubesc. s-or iubi, dar in felul lor. :-)
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Ingrid S LadyJ te rog sa ma crezi ca pielea poate atarna si la mai putin de 70 de ani. Am vazut in sauna cu mine un japonez. Avea 3 fete. Cea mai mare pe la 12-13 ani, cea mai micuta, in jur de 7. Nostim, nu? sa le vada tata goale si ele pe el...cata dezinhibare, wow! Mersi, eu ma lipsesc de dragalasenii de-astea. Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
Jenant.
Ce nu inteleg eu, cu ce te poate deranja costumul de baie la sauna?
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Guestus spune ca ai crezut ca aici se discuta despre golf!...fii sincera si recunoaste ca asta cautai...cum sa lovesti mingea. |
Ma surprinde imaginatia ta. Auzi, golf, minge, lovituri...
Guestus, te chinui?
Guestus spune:
Hai ca voi deviati subiectul de la swingeri la nudism.
Da cum yo sint un mare filozof si ginditor am si niste banuieli mai nou ...yo cred ca aia care fac asa confuzii sint si aia care au si fantezii ...ca nu pot yo sa-mi explic altfel ce legatura este in sex in 4 cu aia din sauna care stau in liniste la caldura si mediteaza ...care recunoste primul are o bila alba .
Ingrid S spune:
Noo, in Germania erau la comun, o experienta mi-a ajuns.
Oricum, nu-mi place sa fac nudism, un topless merge, numai asa stateam la mare.
Eu ziceam de cuplul pe care-l cunosc, ei doi nu mai simt atractie unul fata de altul, asa ca le e mai usor sa ia in calcul varianta cu swingeri. Poate si cei care se iubesc au modul lor de a o arata cu tot cu sexul cu altii, dar nu stiu, n-am intalnit asa persoane, deci nu vreau sa vorbesc in necunostinta de cauza. Eu una as refuza, cert. Ba mai mult, ar iesi urat daca al meu mi-ar propune...
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
maraki spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
mare intimitate ce-ti imparti cu altii la sauna. daca ar avea cineva 4 bucati de sini si 2 altceva as mai zice ca este ceva senzational si ca nu merge sa te arati la sauna...dar daca esti normal nu vad nimic de ascuns. |
Una e sa te dezbraci la sauna si sa ramai cu expusul si privitul si alta e sa faci sex in grup. Este mai convenabil si acceptabil sexul in grup decat nudismul?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Ingrid S spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Jenant. Ce nu inteleg eu, cu ce te poate deranja costumul de baie la sauna? |
Nu stiu, asta am intrebat si eu. Prietena mea n-a stiut ce sa-mi raspunda.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
conchita spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Eu ziceam de cuplul pe care-l cunosc, ei doi nu mai simt atractie unul fata de altul, asa ca le e mai usor sa ia in calcul varianta cu swingeri. Poate si cei care se iubesc au modul lor de a o arata cu tot cu sexul cu altii, dar nu stiu, n-am intalnit asa persoane, deci nu vreau sa vorbesc in necunostinta de cauza. Eu una as refuza, cert. Ba mai mult, ar iesi urat daca al meu mi-ar propune... |
asa, de principiu vorbind, daca n-as mai simti atractie pentru partener si s-ar pune in discutie swingul, nu m-as duce cu partenerul. trebuie sa fie atractie, nu? partenerul ar fi ca si un strain, si-atunci ce rost ar avea sexul cu un strain neatractiv?
maraki, intre sauna si swing, creca swingul suna mai logic, obiectiv vorbind. la sauna te expui unui zilion de straini, la swing iti alegi partenerii - deci cred ca asta e pana la urma, posibilitatea de control.