Swing-ul
Raspunsuri - Pagina 7
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
pacatul cu gandul se pedepseste la fel ca pacatul cu fapta, deci e cam totuna ca se uita si viseaza cu se uita si practica. mai degraba inteleg swingul, decat dezbracatul in comun la sauna. in primul caz, inteleg ca lumea se intalneste, se imprieteneste, daca au ceva in comun si sunt atrasi, ok, se dezbraca. dar la sauna? imparti intimitatea cu unii de care nu te leaga nici o intimitate. sauna mi se pare diferita de nudismul la plaja, nu stiu de ce, poate pentru ca e in spatiu inchis, m-apuca claustrofobia numai cand ma gandesc. :-) la plaja e ok, e ceva natural si primitiv. nimic |
mare intimitate ce-ti imparti cu altii la sauna.
daca ar avea cineva 4 bucati de sini si 2 altceva as mai zice ca este ceva senzational si ca nu merge sa te arati la sauna...dar daca esti normal nu vad nimic de ascuns.
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus dar daca esti normal nu vad nimic de ascuns. |
nu e de ascuns, e de impartit. dar Guestus, nu-ti prinde neuronii in nuante, menajeaza-te. dupa cat de nonsalant vorbesti despre asta, presupun ca esti in costumul lui adam acum la serviciul de unde ne tastezi cu aplomb, altfel, nu-i asa, nu ti-ai permite sa ne lecturezi despre ce nu practici.
Guestus spune:
nu e de ascuns, e de impartit. dar Guestus, nu-ti prinde neuronii in nuante, menajeaza-te. dupa cat de nonsalant vorbesti despre asta, presupun ca esti in costumul lui adam acum la serviciul de unde ne tastezi cu aplomb, altfel, nu-i asa, nu ti-ai permite sa ne lecturezi despre ce nu practici. nimic |
tu esti agitata tare concito...relax.
la biserica ce spune popa....e ok la sauna cu altii in pelea goala sau sfaturile popilor nu sint si pentru situatii de genul asta?
Ingrid S spune:
In Germania nu doar ca sunt complet dezbracati la sauna, dar se mai si plimba pe acolosa goi...zici ca-s in gradina edenului. Ca doar pana la sauna mai sunt coridoare....ei se dezbraca de la 1 km departare. Ei, eu pe acolo cu un prosop pudica, pe la 23 de ani cati aveam. Mi-am facut curaj, am pus prosopul in sauna si m-am intins pe el. Afara, iar cu prosopul. Sincer, mi-era sila sa vad atatea piei atarnande si mai jos de buric si pe membre, brr. Si mi-era sila sa ma vada ei pe mine, se uita la tine toti babalacii, gretos.
On-topic: cunosc o familie mai nonconformista din Germania, ei au discutat despre asta, dar n-au ajuns sa puna in practica. Mda, insa ei nu mai sunt asa inamorati ca altadata, deci poate aici e clenciul. Ca daca il iubesti, nu-ti pica bine sa-ti vezi partenerul in bratele altuia/alteia.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
conchita spune:
citat din mesajul lui Guestus tu esti agitata tare concito...relax. la biserica ce spune popa....e ok la sauna cu altii in pelea goala sau sfaturile popilor nu sint si pentru situatii de genul asta? |
Guestus, in conditii normale as fi multumit pentru atentia acordata. in cazul asta particular, nu ma onoreaza, sorry. nu-s agitata deloc, chiar daca tu asta urmaresti peste tot pe unde scrii, sa agiti lumea ca sa te distrezi mai bine. sa-ti reamintesc ca eu nu vorbeam cu tine si ca tu esti agitatul care mi-a raspuns?
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Ingrid S In Germania nu doar ca sunt complet dezbracati la sauna, dar se mai si plimba pe acolosa goi...zici ca-s in gradina edenului. Ca doar pana la sauna mai sunt coridoare....ei se dezbraca de la 1 km departare. Ei, eu pe acolo cu un prosop pudica, pe la 23 de ani cati aveam. Mi-am facut curaj, am pus prosopul in sauna si m-am intins pe el. Afara, iar cu prosopul. Sincer, mi-era sila sa vad atatea piei atarnande si mai jos de buric si pe membre, brr. Si mi-era sila sa ma vada ei pe mine, se uita la tine toti babalacii, gretos. On-topic: cunosc o familie mai nonconformista din Germania, ei au discutat despre asta, dar n-au ajuns sa puna in practica. Mda, insa ei nu mai sunt asa inamorati ca altadata, deci poate aici e clenciul. Ca daca il iubesti, nu-ti pica bine sa-ti vezi partenerul in bratele altuia/alteia. Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
De aici tragem concluzia ca mai cu seama cei trecuti de...70 de ani viziteaza saunele.
Guestus spune:
Guestus, in conditii normale as fi multumit pentru atentia acordata. in cazul asta particular, nu ma onoreaza, sorry. nu-s agitata deloc, chiar daca tu asta urmaresti peste tot pe unde scrii, sa agiti lumea ca sa te distrezi mai bine. sa-ti reamintesc ca eu nu vorbeam cu tine si ca tu esti agitatul care mi-a raspuns? nimic |
da...yo urmaresc sa agit lumea? ...ma hartuiesti de nu am loc nicaieri....daca merg la paranormal esti acolo...merg peste swingeri esti acolo...la botezuri si nunti esti acolo ..evad ca esti in US...nu ai somn nene?
Guestus spune:
citat din mesajul lui ladyJ
De aici tragem concluzia ca mai cu seama cei trecuti de...70 de ani viziteaza saunele. |
a aparut si ladyj la swingeri....ptiu drace.
ladyJ spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
a aparut si ladyj la swingeri....ptiu drace. |
Pastreaza fanteziile pentru tine , Guestus.
Guestus spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ladyJ
Pastreaza fanteziile pentru tine , Guestus. |
spune ca ai crezut ca aici se discuta despre golf!...fii sincera si recunoaste ca asta cautai...cum sa lovesti mingea.