PRIETENE FARA TITLU (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA asa ti-au zis ca un copil ca Alex ii trag pe ceilalti in jos ??? Nu e posibil! Mai ales la Montessori! Acum chiar ca le-as strange de gat! Dupa parerea mea nu ar fi fost deloc asa,e vorba doar de comoditatea lor! Ce la Diana la gradi - o amarata de gradinita de stat si de cartier - nu era Dani-cel-rau si uite ca prezenta lui n-a tras pe nimeni in jos,dimpotriva el a fost cel tras in sus!
Cine te-a dezamagit asa,cineva de pe forum?
S-a trezit Tudor merg sa ii dau papa,cam tarziu azi dar n-are nimic.I-am pregatit in premiera azi si dovlecel (amestecat cu morcov si cartof).
Revin!

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ufff firar sa fie! ce rau imi pare pentru Diana! Ce raceala sa traga ea! Chiar asa, oare ce o fi vrut sa spuna cand a zis ca-i mai rau?? Stiu ca atunci cand a fost Ioana cu pneumonie, dupa ce a inceput tratamentul intravenos s-a pus frate pe o tuse urata de nu-mi vene sa cred. Din fericire a cedat repede, adica a durat o zi si pusee a avut 2. Deci nu tusea continuu urat.

Eu am fost la un pic de shoping azi. Mi s-a pus pata sa cumpar cadouri pentru ziua Ioanei. I-am luat un traveling set(contine patut gen tarc, scaun de masa, parca ceva farfurii si tacamuri, gentuta si un portbebe(asta-i trebuia pentru ciciobelo care l-a primit de craciun). I-am luat si lui Rares un duplo, masina de pompier si cate o tablita cu pilitura de fier cred. Pe langa astea le-am mai luat si ceva hainute ca am gasit ieftine si frumusele. Trebuie sa aiba hainute noi la petrecere. Nebunie curata cu jucariile astea. Am zis ca anul viitor ii cumpar Ioanei cadoul din promotiile de craciun, am cumparat jucaria cu 60 lei mai mult decat era la craciun.
Eu abia acum aflu ca cei de la Montesori ti l-au dat afara pe Alex!!!! Ce nesimtiti. Si eu stiam la fel ca Moni ca programul era creat pentru persoane cu dizabilitati. Ce nesimtiti. ma gandeam sa-i dai in judecata dar inteleg ca de fapt te-au facut sa-l retragi nu ti l-au dat ei afara.
Eu am fetele in vizita deci somez.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni, de-acum sa vii cu vesti bune despre Diana de Ingrid, te rog.
M-am intors pe dos .
-------------------------------------------

Desi vroiam sa va chem la distractie, cu privire la testul lui Razvan.
Uitati:
Data: 29.01.10

--------------------------------------------------------------------------------
Varsta socializare: 5.39(5 ANI 5 LUNI )
Varsta limbaj: 5.64(5 ANI 8 LUNI )
Varsta autoservire: 4.37(4 ANI 4 LUNI )
Varsta cognitiv: 5.55(5 ANI 7 LUNI )
Varsta motor: 5.09(5 ANI 1 LUNI )

--------------------------------------------------------------------------------
Varsa mentala: 5.21(5 ANI 3 LUNI )
Varsa cronologica: 3.99(3 ANI 12 LUNI )
IQ: 131

Deci, Moni, am facut cum m-ai sfatuit, si uite ce anomalie a iesit.
Eu raman fidela testului pe hartie (acelasi), pe care io voi completa zilele ce urmeaza, si-l voi da Corinei spre interpretare.

Ref. la ce i-ai spus Denisei... sunt intru totul de acord.
Sa le fie rusine pt. o asa atitudine vav de Alex, eu... nu stiu sigur, dar cred ca m-as fi gandit sa le fortez macar putin mana, si jur ca nu le-ar fi fost simplu sa ma refuze sau sa ma respinga, in fond plateai, nu? Cred ca tu, de dragul lui Alex, ai renuntat prea usor, si probabil ca ai avut motive bine intemeiate.

In alta ordine de idei, azi am reusit sa-l cumpar pe Jules Verne vol. 3, sper sa le procur si pe primele 2, inca nu am solutie.
Lazy town vol. 2 si Enciclopedia le aduce vio in seara asta, gata sa raman fara ele.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

monico, tu nu mai ai nici mess si nici telefon???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ca sa incheiem odata cu M asta- mi-au zis ca il tin pe A dc 2h are "un fel de insotitor "pe care treb sa il platesc tot eu..si am zis PAS...
Cris-poate nu e chiar asa o anomalie,testul ala,cred ca doar motor nu e accurate,cum ziceai tu..
Moni-nu aici pe forum,persoane din viata reala, f.apropriate si dragi
Acuma nu ma intereseaza decat sa il fac bine pe Alex cat se poate de repede, asa ca dc voi fi fortata voi renunta si face orice sacrificiu...

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Denisa, sper ca nu te-a suparat cineva de pe forum. Nu mai pune si tu la suflet tot.
Astery eu mi-am cumparat toate Jules V pana acum. La Enciclopedii imi lipsesc primele doua dar le-am comandat pe net deja. Moni, tu n-ai nevoie de enciclopedii ca parca ai cumparate mai demult.
Azi ma chinuiam sa-i explic Ioanei ce inseamna Fata Morgana.
De ce crezi ca nu-i asa avansat razvan?
Abia astept sa-i faci testul tau pe hartie si sa-l dai Corinei si sa ne zici si noua!!!

Mergi la inceput

Denisa, sa stii ca m-am gandit la asta atunci cand ai zis ca-s doar 2 educatoare si una cu part time. Un copil ca A ca sa evolueze ar avea nevoie de un educator numai pentru el si astfel i-ar priva pe ceilalti copii. Eu cred ca ar fi meritat sa platesti pe cineva acolo decat sa-l tii acasa, intre copii evolueaza altfel si cu un pedagog numai pentru el...
Sunt sigura ca se va rezolva cu A, si asta inca foarte repede.
daca vorbesc prostii treci peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Eu am vol. 2 de Enciclopedie in dublu exemplar, daca il vrea cineva, sa spuna si-l trimit.
Daniela, crede-ma ca si eu abia astept sa-i fac testul pe hartie.
Merg sa-i dau papa lui Razvan si apoi sa-mi spal vasele, pregatirile de seara etc... oricum, ne culcam tarziu azi, la cat am dormit...
Revin mai tarzior.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela-merge la alta gradi,3 zile pe sapt, si nu ii trebuia profesor 1-1 decat la lectii ca sa fie progresul maxim..dar eu lucram cu el acasa oricum, si nu asta le-am cerut lor sa il invete numerele, ca le poate invata si la 3 ani si ceva,alta era ideea..ma rog, o sa inchei ca nu are rost...e greu sa intelegi cand nu treci prin asa ceva.

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA sorry am vazut ca eram iesita de pe mess (nu ma intreba cum ,poate am uitat sa intru cand am deschis pc) si am vazut si un apel la telefon dar nu am apucat sa raspund si nu cunosteam nr.Tu erai? I-am dat papa lui Tudor acum sunt libera.Lasa ca de luna viitoare de prin 11 daca imi schimb abonamentul o sa am si eu cateva minute nationale, ca acum am doar Orange .
CRISTINA parerea mea e ca nu e absolut nicio anomalie.Pur si simplu asta e nivelul lui Razvan acum! Le explic si fetelor cum ti-am zis sa faci de a iesit asa,sa vad ce parere au ele;deci Cristina punea la 0-1 si 1-2 ani raspunsurile despre ce nu stia sa faca Razvan atunci si de aia testul n-o lasa sa depaseasca 1-2 ani.I-am zis sa completeze in perioadele respective cu Da la ce face deja Razvan chiar daca abia acum si asa testul a lasat-o sa mearga mai departe si sa completeze cu da si la nivelurile de 3, 4 sau 5 ani unde era cazul ! E atat de simplu! Nu?

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput