"Fenomenul Avatar"
Raspunsuri - Pagina 3
motanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali Pentru cei care cred ca numai pe Pandora exista asemenea locuri magice: http://www.realitatea.net/12-locuri-de-pe-pamant-care-au-inspirat-pandora--planeta-din-avatar_698340.html |
Minunate imaginile. Ar trebui sa le vada toata lumea.
Cat despre film, si noua ne-a placut desi nu l-am vazut in 3d (inca). Nu te lasa chiar cu gura cascata cum ni se promitea inainte de lansare pt ca povestea e simpla, dar e dragut si cu morala.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
ellej spune:
citat din mesajul lui asi Ellej si eu sunt de aceiasi parere si mie mi-a placut mult mai mult "Poveste de Craciun" iar mesajul a fost mult mai profund. Coincidenta sau nu eu dupa ce am vizionat Avatar m-am simtit cam perduta in spatiu la propriu si doua zile am avut dureri de cap.De obicei nu am dureri de cap dar de data asta au fost chiar foarte puternice. Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra. |
Eu cred ca sunt prea putin predispusa catre romantism si/sau stiintifico-fantastic , de asta nu m-a afectat in vreun fel. Nu spun ca nu merita vazut, dar nici nu-l consider vreo capodopera.
Ingrid S spune:
L-am vazut jumatate de ora in 3D, apoi am iesit afara ca mi se facuse greata si aveam dureri de cap (nu, nu-s gravida), pana si ziua urmatoare m-a durut capul. Apoi l-am urmarit tot, dar in format normal. In 3D este splendid, de vis, am ajuns pana la faza cand se intalnesc ei doi, deci am avut ocazia sa admir peisajele de pe Pandora.
Dar sa te sinucizi? No way, n-are filmul nicio legatura. Si eu am vazut in sala copii de la 5 ani in sus. La 3D. Mi se pare prea mult pentru varsta lor si in nici un caz cu ochelarii aceia, e obositor pentru noi, cum o fi pentru ei?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Lali spune:
citat din mesajul lui motanik .... Cat despre film, si noua ne-a placut desi nu l-am vazut in 3d (inca). Nu te lasa chiar cu gura cascata cum ni se promitea inainte de lansare pt ca povestea e simpla, dar e dragut si cu morala. -------------------- Andra si bebe Theodora Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson |
Eu cred ca 3D-ul te lasa cu gura cascata. Altfel in imagine normala e un film cu peisaje deosebite, facut cu multa imaginatie, dar, intr-adevar povestea e simpla si sunt multe clisee.
Dar 3D merita, e mai realist, esti mai prezent acolo, langa plante, munti, zbor, abis.
Am mai vazut si alte filme in 3D dar la avatar chiar isi are rostul a 3-a dimensiune.
gabitza2005 spune:
Mie una mi-a placut foarte mult filmul l-am vazut 3d si speram sa ajung sa-l revad la Imax.
Dar ma distreaza comentariile astea " ca subiectul filmului nu e profund" pai daca vrei ceva de genul asta citeste o carte, eventual de Cioran, sau mergi la un film gen 4,3,2,1 . Filmul in primul rand inseamna entretainment, incantarea simturilor (ceea ce Avatar 3d face la maxim) .
mirela68 spune:
Ieri am vazut si eu Avatar in 3D.
Foarte frumos, imagini impresionante.
Dar, ziceti-mi si mie care e diferenta intre 3D si Imax ?
Lali spune:
citat din mesajul lui mirela68 Ieri am vazut si eu Avatar in 3D. Foarte frumos, imagini impresionante. Dar, ziceti-mi si mie care e diferenta intre 3D si Imax ? MiReLa |
La IMAX este tot 3D dar e ecranul mult mai mare, iar senzatia ca esti acolo mai pregnanta.
Lali spune:
citat din mesajul lui gabitza2005 Mie una mi-a placut foarte mult filmul l-am vazut 3d si speram sa ajung sa-l revad la Imax. Dar ma distreaza comentariile astea " ca subiectul filmului nu e profund" pai daca vrei ceva de genul asta citeste o carte, eventual de Cioran, sau mergi la un film gen 4,3,2,1 . Filmul in primul rand inseamna entretainment, incantarea simturilor (ceea ce Avatar 3d face la maxim) . |
Mie mi-a placut suficient de mult filmul ca sa-l vad de doua ori la cinema. Dar asta nu inseamna ca nu pot sa judec povestea sau sa fac o comparatie cu alte filme.