Nou stil de viata (289)
Raspunsuri - Pagina 17

Delidana spune:
Salutare dragelor,
Crys, multumim pentru ceai. Eu servesc unul de soc cu lamiie, imi place ca e foarte aromat.
Dordia, imi pare rau ca ai ramas fara geanta si acte. Oricum, hotii fura de peste tot, n-au ei jena ca e biserica sau mai stiu eu ce alt loc. Poate chiar acolo au mai mult succes, pentru ca lumea nu se asteapta la asa ceva.
Claudia, am terminat cu bine, acum am pauza o saptamina.
Daniela, mergem, cum sa nu, doar sa-mi zici ora, ca mai am niste planuri pentru vineri. Abia astept.
Zuzi, cum a fost la restaurantul thai?
Va pup.
P.S. Inchei cu o dedicatie pentru Tzuni:
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Eftimie C. spune:
Eu tocmai ce am papat.Salata de varza cu rosii, porumb si gogosar si sunca de pui, cca 100g.
Acum stau in dubii daca sa-mi iau o cafea sau sa-mi fac o inka
Poate ne-auzim mai tarziu daca nu, o zi buna!

danitin spune:
Salut! Multumesc tuturor pentru sfaturi si vorbe bune. Din pacate, dupa trei zile bune durerile au revenit, caut doctor la care sa merg, deocamdata n-am descoperit. Miscare am apucat sa fac doar o zi, m-am simtit tare bine dupa aceea, parca mi s-au incarcat instant bateriile. In weekend, cu tot familionul acasa, n-am reusit, ca nu e loc sa fiu singura cu ale mele, tot timpul se penduleaza cineva prin jur si nu-mi place asa, am devoie de putina intimitate pentru exercitii. Dar, e luni si vreau sa ma mobilizez, poate odata cu scaderea in greutate am sa reusesc sa scap si de crize ...
Ce a fost frumos in weekend a fost ca am stat mult cu Lori, am mers in centru sa hranim porumbeii, am fost la Muzeu sa vedem o expozitie de obiecte decorative din secolele trecute, pe urma la zapada - am facut si om, si castel, ne-am bulgarit si ne-am distrat copios.
Stit voi cumva de unde sa fac rost de retete de dresinguri de salate, sanatoase si fara multe calorii?

Zuzilici spune:
'Neatza si-o saptamana frumoasa.
Vad ca s-a mai pierdut din entuziasmul de la inceputul concursului. Sper doar ca toate participantele si nu numai, sa se tina de treaba si sa ma uimeasca maine la raport.
Eu weekendul acesta m-am tinut de prostii. Sambata deja v-am spus cum mi-am petrecut timpul si da F. m-a spalat pe cap, asa c-am fost o rasfatata.
Duminica insa am mers la cumparaturi si-am cheltuit la greu. Mi-am luat www.futureshop.ca/en-CA/product-alternate/panasonic-viera-50-plasma-hdtv-tcp50c1/10121052.aspx?path=dfe1020ab9d33b8ee3a79d212dc64909en13" target="_blank"> un TV Panasonic Plasma 50" pentru basement. Apoi a trebuit sa cumpar si un stand super si uite asa m-am dotat acum ca sa nu mai am nici o scuza sa nu fac sport. Cat despre cheltuila norocul meu ca pot plati in 3 luni fara dobanda.
Delia pana la urma am constatat ca restaurantul era cu specific Japonez & Thai. Si-am constatat cu stupoare ca-mi place sushi, chiar si cu peste crud. Evident ca n-am stiut ca-i cu peste crud, ca altfel nici nu puneam gura pe el, dar dupa ce-am mancat ... n-am murit, ba chiar am mai cerut. So, sunt multumita de diversificarea culinara de care am avut parte sambata.
Avatar 3D insa m-a cam detranjat la ochi. Poate pentru ca port ochelari de vedere, nu stiu. Cert este ca mi-au cam lacrimat ochii si mi s-a parut obositor sa ma uit la un film atat de lung. Dar o data-n viata merita incercat. E cool.
Asa ca de azi sunt pe baricade.
MD - 1 ou fiert, 1/2 castravete + 2 felli subtiri de smoked ham (60 cal.) + Cafea cu lapte + Ceai de lemongras.
Am sa scriu pranzul si cina diseara.
Lou ai perfecta dreptate si sper ca postand meniul sa reusesc sa constientizez toate greselile pe care le fac d.p.d.v. culinar.
O saptamana frumoasa tuturor.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

danitin spune:
Revin si eu cu meniul zilei:
- cereale cu lapte
- ciorba de legume acrita cu bors
- o clatita cu gem
- o felie de paine integrala cu piept de pui si salata verde
- compot de prune
Miscare nu, ca iarasi nu m-am simtit prea bine. In schimb am baut la apa si ceai verde ca ma strang blugii (sper sa fie din cauza asta )

danielag spune:
Buna seara!
Am venit cu meniul, ca asa am promis:
MD - o cafea cu lapte, cereale goale (nu aveam iaurt)
Gustare - un baton de susan + migdale
Pranz - sarmale cu ciuperci
Cina - sana + 1/2 chifla
Nu ma certati, sunt in delegatie, mananc si eu ce se poate, ca n-am timp nici sa mor :D.
Delia, eu ajung vineri seara tarziu in Bucuresti, ca vin cu avionul si intarzie de obicei. Ce zici de sambata sau duminica? Saptamana viitoare plec iarasi pt 2 saptamani.
No, eu n-am terminat inca munca pe ziua de azi, asa ca ma duc la ale mele.
Va pup pe toate,
Daniela

Delidana spune:
Daniela, simbata e bine, te sun sa mai vorbim despre asta. Spor la treaba.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

dordia2000 spune:
Buna seara fetelor...
Mie imi e frig, mi-a intrat frigul in oase....si vad ca nu ma pot incalzi cu nik. Si tb sa ies in balcon sa intind o masina de rufe...insa cred ca o las pe maine,
Meniul de azi:
Mic dejun: papat in 2 transe (la o ora distanta) - o banana si 300 ml chefir
pranz: 200 gr pilpa pui la cuptor, salata verde u rosii si castraveti
Cina : orez cu legume
2l apa plata cu 1 lamaie
O noapte buna!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

CRISCOSTY spune:
'Neata! Poftiti la sau un ceai de soc cu lamaie. O zi buna sa aveti
Repede vin cu raportul..73.2 kg..hai ca-i bine. Ce fac colegutele mele...las un pupic special pentru ele si ma apuc de treaba, dar sper sa revin mai tarzior.

justasmallkiss spune:
Neatza fetelor.Pentru raport:stagnare.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa.