Nou stil de viata (289)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza suratelor.

Lola, sa ai o petrecere frumoasa plina de laptic, peste si ce ti-o mai place tie .

Dordia chiar imi pare rau de necazul tau. Doamne fereste daca s-a ajuns la asa ceva in casa Domnului.

Violeta nu zici nika de sport? E prea frig pentru asta?

Delia Felicitari si spor la citit. BTW cum ai inceput sa citesti/inveti spaniola???

Cami nu te panica. Vezi vreo schimbare la Raducu? Poate chiar nu strica sa va faceti niste teste ca sa fii cu inima impacata.

Mik despre mine ce sa spun, ce cuvinte sa adun... vorba ta nimik nou de semnalat si totsi parc-ar fi ceva. Da, nu prea stiu cu ce sa incep.
1. Sunt grasa. Dar asta se stie deja. Insa am inceput sa iau atitudine. Toata saptamana cu exceptia unei zile am fost pe banda.
2. Ma doare spatele groaznic asa ca am fost la . A constatat si el ca-s si mi-a dat trimitere la dietician. Astept programarea.
3. Azi programasem zi de smotru dar m-am razgandit. Am sa ma ocup de mine si sufletelul meu. Dupa ce trimit mesajul asta ma bag intr-o baie cu spume (mi-am luat bubbles cu aroma de mere verzi) si niste lumanari care miros demential. Daca-l mai conving si pe F. sa ma spele pe cap pot sa ma declar "rasfatata zilei"
4. Dupa-amiaza mergem la film ~ AVATAR in 3D si la un restaurant Thai. Ceva sugestii de ce-as putea alege sa mananc acolo? Delia?
Ei cam asta ar fi. Ramane ca voi sa decideti daca ce-am scris despre mine trebuia semnalat sau nu.

Va pe toate si va urez un weekend placut.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Zuzi, rasfat placut.
Dupa mincarea thai nu prea ma dau in vint - sint vreo 2-3 feluri care imi plac; iti recomand salata de papaya verde (somtam se pronunta in tailandeza sau green papaya salad)cu orez lipicios (sticky rice) dar e cam picanta si eu intotdeauna ceream sa-mi puna foarte putin ardei iute ca altfel simteam ca iau foc. Daca o maninci cu orez ii mai ia din iuteala.
Cit despre spaniola, e a doua limba pe care o invat la facultate.

Mik, sa porti cu placere noile achizitii.

Cami, sper sa nu fie nici o problema cu Raducu.

Gusta, o poza cu noua culoare de freza nu ne pui?

Daniela,

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Doamne frumoase, buna seara!

As fi vrut sa am timp sa va scriu cateva cuvinte fiecareia, dar iar is pe fuga.

Promit ca de saptamana viitoare sa intru sa va spun meniul, poate asa ma mobilizez. Pentru ca am ajuns la 62 de kg. Si am potential de mult mai mult , daca nu ma opresc. Am slabit intr-o saptamana 1 kg (am sub 61 acum), dar e de munca.

Delia, saptamana viitoare sunt plecata, ma intorc vineri. Ce zici, cautam ceainariade care vorbeam cu ceva timp in urma?

Va pup pe toate si mai intru luni, cu raportul in dinti . Un weekend minunat si calduros,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Salut gagici

Am fost si eu la innot. A fost super

Delia si Daniela sunteti rele :)) (glumesc desigur). Pe noi nu ne invitati? Ce as vrea sa vin si eu

Zuzi Iti scriu si eu 2 vorbe ca stiu ca tu nu te superi usor
Nu crezi ca ar trebui sa incepi prin a te uita la alimentatie? Parerea mea desigur.. daca consumi calorii aiurea si nu mananci echilibrat, poti sa te urci tu pe banda, ca rezultatele nu vor aparea asa usor. Lucreaza la alimentatie. Fa-ti eventual un meniu pt cateva zile. Nu inseamna neaparat ca trebuie sa-ti faci mancare separat tie.. Dar desigur nu stiu ce aveti voi obiceiul sa manancati seara. La pranz la cantina alege ceva ce sa-ti tina de foame si nu plin de calorii..
Cred ca de multe ori avem impresia ca manancam "cum trebuie", si nu intotdeauna e asa. Zilele trecute mi-am confirmat si eu (ce de fapt stiam).. Mananc sanatos (cat de cat), dar prea multe calorii. Cum am facut? Mi-am notat tot (mesele principale, dar si snaksurile pe langa!!) ce am mancat in ziua respectiva (era weekendend deci usor) + cantitati, iar apoi am calculat cate calorii am mancat. Poate iti da o idee :)) Si poti face asa pt cateva zile (cand esti acasa si cand esti la servici)
Eu cred ca ai nevoie de ceva sa te implusioneze.. rezultate mai vizibile (si no sa vezi decat daca corectezi si alimentatia), o persoana mai apropiata ca sa te sustina (un fel de coach) - primul gand a fost Happy :)) Si nu abandona dupa cateva zile, o saptamana doua.. Kg sunt acumulate in timp si ia desigur timp sa le dai jos
Ai grija si cu sportul ca zi de zi aceasi grupa de muschi nu e chiar ok. Muschii au nevoie de repaos sa se refaca. Incearca sa o lasi pe a doua zi cu banda, si incerca eventual innot :)) sau o plimbare seara dupa masa cu toata familia (noua tare mult ne place sa iesim sa ne "aerisim" dupa masa de seara- ma rog mai mult mie, iar sotul n-are de ales :)))..

Gusta tu cum mai esti?

Tumpi cum fu la botez?

Gabi ne recomanzi pensiunea dar nu ne zici numele? Drum bun in Elvetia

O duminica placuta tuturor

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele, ce faceti?
Am intrat sa parlesc putin cu mami dar intre timp a primit un telefon, si am zis hai sa va salut!
noi am fost azi la patinoar, m-am urcat si eu la 30 si ceva de ani pe patine si tare mi-a mai placut! si dupa 4 ore de patinat am o febra musculara sa nu va spun...marc patineaza bine, luca invata si el acum.

Marilena ai grija de voi! zici ca te-ai vopsit? vreau sa te vad.
Cami tinem pumnii sa nu primeasca nimica Raducu!
Violeta imi pare rau pt ce i s-a intamplat Dordiei, doamne fereste pana si in biserica au ajuns sa fure?
Gabi shopinguiala placuta! si vreau sa vad poze cu tine gravidutza.
Danitin si mie mi-a iesit in sarcina cu bebe nr.2 un hemoroid si a fost tare neplacut, insa mi-a disparut dupa nastere. multa sanatate iti doresc.

sunt in dilema, pe 14 e ziua lui barbatu-meu si nu stiu ce tort sa-i fac, apoi luca, m-am hotarat sa chem toti copii (13 in total), va fi balamuc, dar fac numai odata in an, si daca copilul e fericit asta mi-e cel mai important.
Mik sa stapanesti sanatoasa noile achizitii.
Zuzi ti-a placut filmul?
Delia felicitari,cred c-ai terminat cu brio semestrul, am dreptate?
Tzuni la multi ani matzei, ati serbat-o? sunteti bine voi?
Tumpi ai fost la distractie?

va tuc pe toate, vorbesc putin cu tati ca mami nu mai termina telefonatul.
sa aveti o saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara

Sora-mea este relativ bine, si-a revenit ca oricum nu are ce sa faca. Din pacate va avea de umblat dupa acte: carte de identitate, talon masina, permis, caduri bancare.
Eu ma gandesc cu groaza la ziua de maine, cand va trebui sa merg la munca, prin nameti. Bine ca lucrez aproape. Partea proasta este ca va fi destul de frig la birou, deaorece caldura a fost oprita peste week-end.
Mai am si auditul, dar bine ca sta doar 3 zile. Probabil vor fi maraton. Asta este, voi trece si peste asta.

Va doresc o saptamana usoara si poate cu ceva soare, ca m-am saturat de ninsori. Oare cand se vor termina?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor....

Am avut un weekend de pomina, pentru ca ieri dimineata mi s-a furat geanta cu tot ce aveam in ea...adica acte, bani tel, carduri si multe altele....deci..sunt suparata...si indignata....dar nu am ce mai face.
Asa cum va zicea si sor'mea...m-am resemnat, pentru ca in rahatul asta de tzara oricum nu poti face nik impotriva hotilor.... Si nu sunt sanse sa recuperez ceva...deci va trebui sa alerg pentru refacerea actelor...

In rest am mancat moderat, si sper ca marti sa am ceva dat jos....Ati vazut ce e afara??? Oare maine voi innota prin zapada sa ajung la servici?

Tumpi...cand am vazut hidosenia aia...mi s-a taiat de interzise....deja ma tin de treaba....si se vede...Multumim pt sustinere.
Vick Va poop si inca odata felicitari pentru bebelina uriasa.
Carmen E felicitari pt kg....vezi ca se poate?
Gusta probabil ca nu vei putea sta langa copila ta prea mult, dar macar putinul timp stat sa fie dedicat ei in exclusivitate...si vorbeste-i deschis....ca te va intelege mai devreme sau mai tarziu.

Made Sanatate multa va doresc...
Zuzi da mai mergem...joi am fost si mai mergem si saptamana urmatoare....ne tinem de sala si sper ca in curand sa se vada si la kg...
Doina si te mai asteptam pe aici...
Zuzi....ma tin de treaba...

Acum va poop ca ma duc la nani! Noapte Buna!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Poftiti la o sau un ceai fierbinte. Vai de capul meu cum am ajuns la servici, am o febra musculara Nu-mi mai trebuie sport azi

Ma apuc de treaba, vb mai tarzior...o saptamana frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza

O saptamana cat mai buna .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Sa aveti o saptamana suuupeeer!
Dordia imi pare rau de necazul tau.Uf, ce umblatura...
Cami ma rog sa fie ok Raducu.Aveti grija si nu intra in panica

Mergi la inceput