Ce folosim in loc de Knorr,Maggi,etc..?
Raspunsuri - Pagina 5
bobocel_07 spune:
Spre rusinea mea si eu mai folosesc din cand in cand vegeta .De acum incolo nu o sa mai cumpar si asa nu o sa mai fiu tentata sa mai folosesc.Super retetele Maminuta.
alexia_07
silvi_2005 spune:
Nicole sa stii ca am testat reteta de facut vegeta acasasi nu mapot lauda inca cu vreo reusita ...adica am reusit sa usuc legumele taiate lamele in cuptor in 2 etape de foc mic si usa deschis dar nu reusesc sa le macin fin cu minirobotul meu desi e din cel puternic cu care fac si carnea...se pare ca totusi sunt prea dure sa vad cum le maruntesc Daca nu o sa reusesc fe laf legumemaruntite si gata. Azi am luat inca o serie si incerc sa le macin in prima faza si sa usu asa, revin cu informatii
Fac in seara asta si cuburile de legume
maminuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Irinusha Ati incercat sa feceti voi o supa f. concentrata din carne si/sau legume, iar zeama sa o congelati in pungute de cuburi de geata sau tavitele acelea de cuburi de geata ptr. congelator? Cand gatiti adaugati si 2-3 cuburi din acelea ... eu cred ca inlocuieste f. adecvat vegeta. |
Irinusha,am probat cuburile inghetate.Super idee.
Eu am sa ramin pe varianta asta.Am facut simbata si ieri am pus la pilafiorul Dariei un cub.Super.
Monica Elisabet,poate ne mai impartasesti si tu din secrete,ca tare fain arata si mincarurile tale.
Silvi,,asteptam retete testate .Nu te iertam .
Irinusha spune:
Maminuta, ma bucur ca ti-a placut ideea.
Eu am "descoperit-o" cand mi-a ramas supa - se pare ca oala mea minune e mai mare decat oala de ciorba - si mi-a fost mila de ea sa o arunc.
In schimb m-am uitat dupa deshidrator de legume si deja am gasit unul ... in curand o sa fiu mandra posesoara si o sa fac chips-uri de fructe pentru copii si vegeta mea. De abia astept.
Vin cu impresii, promit! :)
Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni
silvi_2005 spune:
Asta e varianta de vegeta naturala care am reusit sa o fac deocamdata http://bucataria-sylviei.ro/category/vegeta-naturala/ urmeza sa cumpar si eu aparat in acela pt deshidratat legumele