Ticurile copiilor
Raspunsuri - Pagina 2
miria_cristina spune:
STARCHI - Daca este asa cum il descrii pustiul tau si daca a dezvoltat si o dermmatita tot pe fond nervos (desi e mai greu la un copil asa mic, doar daca a avut sursa de stres), atunci sub supravegherea si recomandarea unui medic poti sa-i dai pentru o perioada determinata Romergan sau alt medicament, cu efect usor sedativ si antialergic.
Cristina +26 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
LoraG76 spune:
Starchi, mergi la un psiholog pentru linistea ta! Nu da medicamente copilului fara recomandarea medicului, in niciun caz, mai ales medicamente cu efect sedativ...si daca ti le recomanda un medic, ar trebui sa mergi si la al doilea.
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
starchi spune:
miria_cristina - e f ciudat ca a aparut aceasta dermatita tocmai acum, are incheieturile manutelor si dosul palmelor rosii. Nu a avut niciodata pana acum. E clar ca a avut o sursa de stres, si ma tot chinui sa o identific. Noi suntem niste parinti normali, ambii dedicati si prezenti in viata copilului. Nu l-am batut niciodata, doar l-am mai certat, ne-am bombanit mai mult, urmand impacari f dulci.
LoraG76 - nu-i dau. Dar asa cum ziceai, n-o sa am incredere in primul psiholog&neurolog si o sa ma sperie ingrozitor sa-i fac cine stie ce tratament asa ca o sa trebuiasca sa-l tarasc si la altii ca sa ma conving. Si mi-e ca-l stresez si ii constientizez mai mult decat ar fi cazul ticurile.
O sa ma gandesc cum sa actionez in continuare.
Va multumesc mult pentru suport. Si celorlate fete care mi-au raspuns.
Am citit toate mesajele si am vazut ca e vb totusi de niste ticuri usoare in care poti oarecum sa actionezi. Eu cum sa-i distrag atentia cand face miscari la nivelul fetei? Ca, si daca ii dau cu lingura mancare - de ex, tot isi stramba guritza si trebuie sa mut eu lingura dupa el.
Singurele momente cand nu face sunt la baie cand se joaca cu apa sau afara cand alergam si ne batem cu zapada.
Starchi
Laura Ioana spune:
Acum ca ati zis de invartitul parului (Lora si Criss) mi-am dat si eu seama ca-i un tic. Adica si fata mea isi rasuceste parul la greu cand papa bibe si cand se trezeste si nu mai poate adormi, dar eu nu m-am gandit la gestul asta ca la un tic, mai ales ca mie imi place sa mi se joace cineva in par si am zis ca ne potrivim Cand bea lapticul eu stau langa canapea in fund (cand am timp, dar de cele mai multe ori e obligatoriu, ca-mi arata cu manuta sa stau acolo) si ea se joaca cu parul meu, altfel nu bea tot din biberon. Si are un ponei mic care, cand l-a primit cadou, avea o minune de coama roz (si coada la fel), iar acum zici ca-i punkist saracul (il rasuceste ca pe fuior).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09