Cu dragoste din Iasi (92)
Raspunsuri - Pagina 20
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Am si eu o intrebare pentru mamicile cu pitici la gradi: Ce cadou luait de 8 Martie? Mie iar mi-a revenit sarcina de a strange bani si a,lua cadou si chiar sunt in pana de idei.... si de timp....
Iasmin08 spune:
Multumim de cafea, Lacramioara. Eu ma gandeam la un bonsai pentru dna invatat.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
l_carmen2003 spune:
O intrebare va rog. A auzit careva de dr Dimitriu? cica face ecografii cardiace si e pediatru... ceva pareri va rog.
GabrielaG spune:
Carmen, eu stiu ca are sau avea cabinetul particular pe langa gara. Cumatra mea cand a nascut baiatul de 5 kg si ceva acum 4 ani a trebuit sa mearega la el si n-a fost incantata pt ca dupa ce l-au anesteziat total pt ecografie(avea o luna sau 2 copilul) i-a dat ca si tratament spironolactona...medicament de care alti medici s-au mirat. El a speriat-o atunci, dar dupa ce si-a luat inima in dinti si s-a dus la Tg. Mures s-a linistit...nu era nimic asa grav de trebuia data atata medicatie copilului. Parerea mea ...la Tg. Mures au un institut cardio foarte renumit si dotat.
Pupici,
Gabriela si baietii
iulia-stefy spune:
Va ofer o ....
Iasmin, multumesc pentru raspuns.
Carmen, nu stiu nimic de medicul respectiv, dar de clinica de la Targu Mures am auzit numai de bine.
Sper sa apuc astazi sa schimb capitolul.... de primavara...
Iasmin08 spune:
Cu mare, mare placere Lacramioara. Asa cum beau si cafeluta ta super dulce in fiecare dimineata (chiar daca nu zic nimic). Despre doamna ce stiti? Ii plac cartile? E credincioasa (de pilda o icoana cu rama de argint)? Te poti ghida si dupa anumite chestii ca sa cauti cadoul perfect. Mult succes, si sa ne spui si noua ce ai ales.
Aveti mare grija pe unde mergeti!!http://www.ziaruldeiasi.ro/local/opt-femei-atacate-de-un-psihopat~ni660u
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori