Cu dragoste din Iasi (92)
Raspunsuri - Pagina 19
iulia-stefy spune:
Va ofer o tare... ca sunt zombi.... Am avut ieri o zi si o noapte....
Pe la ora 18, cautam disperati copilul pierdut prin Kaufland... Intr-o fractiune a disparut din raza mea vizuala si a luat-o in cealalta directie decat cea in care am luat-o noi.... Cred ca nu a durat mai mult de 5 minute cautarea, dar mi s-a parut ca a trecut o viata... Eu care nu ma pierd cu firea nici la febra nici la multe, la faza asta... am zis ca a trecut o viata pe langa mine.... Si chiar scria cineva acum vreo luna ca a pierdut copilul in supermarket si ma intrebam cum? Ca Stefy sta de manuta, nu umbla aiurea... Ei, acum am vazut cum...
Si ca sa fie complet tacamul, pe la unu noaptea incepe sa vomite si umple si patul ei si pe al nostru si schimba copil, schimba lenjerii la paturi.... Reusesc si ma bag in pat in ideea ca la 5 ma trezesc si nu apuc sa adorm, cred ca a trecut jumatate de ora de cand am bagat-o in pat si incepe iar.... de data asta doar suc gastric, dar muuuult.... Am schimbat iar... si am lasat sotul sa o schimbe si pe ea, ca era ametita si se misca greu si am inceput sa caut inebunita prin casa Motilium.... Metoclopramidul era la indemana, dar am refuat sa-i mai dau.... Medicamentele erau la locul lor, dar eu eram asa ametita, ca nu le-am vazut si le-am cautata bine, dar pana la urma, m-am dezmeticit si i-am dat o jumatate de pastiluta si s-a culcat.... Pana la 5 cand m-am trezit eu, n-a mai dat nici un semn, sa vad ce face azi....
Carmen, am inteles.... Multumesc. Da, asa e ... fiecare reactioneaza altfel la acelasi tratament..... Ma buucr ca esti mai bine.
Iasmin, acum m-am mai lasat durerile, de aceea spun ca la vara.... In speranta ca nu ma vor mai lua pana atunci.... Am avut o pauza destul de mare de la ultimele....
herra spune:
multumesc pentru dedicatie, Carmen!
un we asa cum vi-l doriti!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Iasmin08 spune:
Buna dimineata tuturor Lacramioara, pana la urma de la ce a fost reprezantatia de asta noapte? Gatutzul e de vina?
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
iulia-stefy spune:
La multi ani, Agnes Iris!
Va ofer o fierbinte, ca e asa de urat afara....
Ieri a fost bine, dimineata a fost la plimbare cu tati cat eu am fost la job iar dupa ce m-am intors, a mers cu mine si ne-am plimbat vreo doua ore, ca era frumos....
Azi stam in casa ca ploua....
Iasmin, se pare ca varsatul are legatura cu spaima pe care a tras-o, cel putin asa zice pediatra... ca s-a speriat, de spaima a visat urat si de acolo pana la varsat nu a mai fost mult... A fost pe fond nervos... Bine ca a trecut.
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte si aromata si va doresc o saptamana usoara....
Noi ieri ne-am jucat impreuna, aseara am iesit 10 minute afara, ca era asa de urat si batea vantul.... dar daca trebuia neaparat.... Incerc sa castig timp.....
GabrielaG spune:
Buna dimineata si multumim de cafeaua aromata...Lacramioara pupici si sanatate la printesa mica...
Fetelor va doresc o saptamana usoara si frumoasa...parca sambata mirosea a primavara,
Gabriela si baietii
Iasmin08 spune:
Buna dimineata tuturor si o saptamana minunata va doresc.
Am sa intreb si eu ceva, poate cine stie cum voi primi si raspuns:
unde as putea sa imi dau pustiul la lectii de inot la noi in oras?
Multumesc
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
l_carmen2003 spune:
Iasmin, la Capitol sau la Baia Comunala. La Capitol te sfatuiesc(tel 0722414646, prof Florin Sabaiduc) si mai sunt ore si la Motel.
Succes. Noi reluam inotul cand se mai incalzeste afara.
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui l_carmen2003 Iasmin, la Capitol sau la Baia Comunala. La Capitol te sfatuiesc(tel 0722414646, prof Florin Sabaiduc) si mai sunt ore si la Motel. Succes. Noi reluam inotul cand se mai incalzeste afara. "La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire |
Il recomand si eu pe Florin Sabaidoc (sau Sabaiduc, nu stiu). Si noi incepem inotul cand se mai incalzeste.