Locul fetelor Nou-Venite (61)
Raspunsuri - Pagina 18
mvb spune:
sa ne vedeti pe noi ce facem
....stam in pat amandoi, eu cu calculatorul, iar sotul meu citeste VRACIUL,face pe intelectualul
, iar televizorul e impartit in doua ca avem PIP(picture in picture)...un post pe Protv la care ma uit eu si un post pe Realitatea
la care se uita sotul...dupa cum vedeti sunt poli![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
nike974 spune:
mvb
la mine urca temperatura dn camera sper 35 de grade,adica minima la care sa pot dormi.
ma duc la dusulet.pupicei

nike974 spune:
25 de grade.scuze.35 aveam in incubatorul unde am stat vreo 3 luni dupa ce m-am nascut.
mvb spune:
Doamne, Nike cata rabdare ai....eu tin minte ca dormeam pe mine cand eram
......cand mai dormi?.......adevarul e ca mai buna mancare asa cum stim noi sa facem, nu reusesc sotii sa ne faca......sincer te apreciezi pt energia pe care o ai.....esti un adevarat perpetuum mobile
...cu greu te mai opresti![]()
hai, baga-te la somn ca ai nevoie de odihna
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
mvb spune:
25 C?.......nu cred ca e prea sanatos, dar tu stii foarte bine ce e bun sau nu pt tine......nu prea e sanatos iarna sa ai asa mare temperatura in camera, pt ca organismul sufera o diferenta de temperatura prea mare la impactul cu temperatura de la exterior( in interior 25 si afara -10C).....acelasi lucru cum nu e sanatos aerul conditionat vara (in interior 17C si afara 35C)
mvb spune:
Fetelor bag de seama ca am ramas singura......atunci va spun si eu somn usor 

trutzi spune:
Pai ce faceti voi? Nu lucrati la proiectul 
Nu asa se fac

| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb sa ne vedeti pe noi ce facem MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Cand am intrat si eu, ati plecat toate 
Somn usor! 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
mvb spune:
Trutzi din pacate am pierdut si luna asta
...duminica am plans vreo cateva ore de necaz, dar asta e viata.....sunt optimista si increzatoare in steaua mea norocoasa
Te imbratisez

mvb spune:
Neatza si pupici la toate fetele....la noi este in continuare fff frig...-25C....brrrrrrr