Dieta Rina (5)
Raspunsuri - Pagina 17

merry_28 spune:
Multumesc mult pentru carti... ma apuc s-o studiez pe prima... va pup si spor la slabit...

merry_28 spune:
fetelor, voi de cate ori pe luna tineti ziua de apa? in carte scrie ca se tine o data pe luna, dupa ziua de fructe... pe mine ziua asta ma cam inspaimanta...

Rallu spune:
Neata si de la mine,
Dupa o zi in care am trisat doar cu putin lapte, cantarul arata 63,5 kg.
Eu zic ca stau foarte bine cu cele 7 kg date jos intr-o luna asa ca ma consider mai mult decat multumita.
Sotul avea 84,8 kg, deci se apropie de 10 kg minus dar el a mancat ieri seara pt. ca n-a putut sa reziste (ca tot il lauda Anca ce ambitios e ).
Noi ajunsesem la faza in care nu ne mai suportam (noi pe noi, nu unul pe celalalt) asa impachetati in sunca cum eram, asa ca am hotarat de comun acord sa slabim.
Sa nu va inchipuiti ca el tine "ca la carte", mai scapa ici si colo cate ceva, de altfel si eu fac la fel. Nu numar niciodata maslinele, cartofii sau mai stiu eu ce.
Am citit in carte, am inteles principiul si incerc sa mananc de bun simt si cat mai aproape de limitele dietei, nu ma consider vinovata insa daca in ziua de legume mai scap in salata si un pic de porumb sau daca in loc de pizza de post imi comand pizza vegetariana (adica are si mozzarela).
Rezultatele sunt ok si asa.
V-am pupat si revin ca acu s-a pus piciul pe bazait.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 63,5 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 8,5 kg

aleniro spune:
buna dimineata fetelor.felicitari tuturor ,dar mai ales celor care au tinut ziua de apa.eu am fost cam in dubii acum cateva zile dar totusi nu am renuntat.luni voi avea si eu zi de apa(daca voi reusi sa o tin).am vazut ca aveti rezultate super dupa aceasta zi.multa ambitie sa aveti in continuare!

jasmi spune:
aloha!
bravo fetele cu apa
si eu am dat jos ieri cat toata sapt trecuta
ma cam lua cu lesin aseara si aveam un gust dubios in gura, da' bine ca e gata
azi pap papanasi putin adaptati la dieta (adica nu ff dulci )
Jasmi - de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)

ancadragoman spune:
Avem si noi 2 filmulete si acum incarc cateva pozici http://good-times.webshots.com/video/3035976700101626593ilcCEF
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

ancadragoman spune:
si pozici http://family.webshots.com/photo/2922279840101626593iEwRkw
anca de
poze si filmulete
povestea nasterii

Arriel spune:
Salutare! Da, am supravietuit miraculos zilei de apa. E drept ca aseara eram cam lesinata si ma enervau toti, dar am rezistat. Rezultatul: - 500 grame.
Anca sa-ti traiasca fetita, tare dragalasa e.
jasmi, si eu tot branzeturi azi
merry, bine ai venit. O singura data pe luna e ziua de apa. Si mie mi se parea ceva inspaimantator, dar nu a fost asa greu pe cat ma asteptam
Madachan, nu te descuraja, ai sa vezi ca vei slabi cand nici nu te astepti.
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

jasmi spune:
anca, taaaaaaaare draguta e mariuca
si ce mare a crescut, eu nu am mai vazut-o cam de cand ai nascut + doua,trei luni pe cand frunzaream mai mult forumul
la bb2 nu te bagi?
Jasmi - de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)

ancadragoman spune:
Multumesc fetelor
Jasmi am pierdut anul trecut in martie o sarcina ,deja lucram de un an si catev aluni la bb 2 dar nu am reusit
anca de
poze si filmulete
povestea nasterii