MONTIGNAC (131) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 16

puisorul spune:
Buna dimineata
Monica, dar orez poti manca. De ex. orez basmati cu ciuperci sau reteta mea preferata orez cu scoici. Mi-ai dat idei pt saptamana asta
Melany,imi place foarte tare cum iti sta cu parul mai scurt. Arati asa, mai strengarita
In sfarsit pot sa raportez si eu o scadere de 400 de gr deci 52.6 kg
O saptamana frumoasa sa aveti iubitelor Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

alinam spune:
Neata in zi de raport! iaca si eu 66.9 kg hehehe adica nu e 67 .
Azi e luni 1 februarie si eu am promis ca ma fac cuminte si ma fac ca mi-am luat in we o rochita frumoasa da cam mulata, la 1 martie vreau sa am sub 65kg , 2 kg in februarie nu e imposibil, sper sa ma tin de treaba .
Ce imi faceti cu orezul, vreau orea, da pana la urma nu stiu care e bun, am vazut orez salbatic e bun? mie imi parea orez normal amestecat cu un orez mai negru . Trebuie sa fac o plimbare la un magazin naturist sa iau tarate ca nu mai am, orez si paste integrale.
Maya jos palaria, da ai vointa nu gluma!
Andanii, unde esti???? tot in butoiul cu depresie?

roxanaz spune:
neata
azi merit ceva bataie, ieri am rontait o gramada de crutoane si am mai si mancat un sandwhich. si acum....covrigei de unde ma laudam saptamana trecuta ca am fost tare cuminte. musai ma mobilizez la loc!
fug sa termin ceva de facut si revin.
sa aveti o saptamana usoara si fara abateri!

Catalishka spune:
Buna dimii slabanoagelor
azi la raport, da? la moi 77.1, numa de-al dreaq sa nu inceapa cu 76...in ritmul asta de juma de kil pe saptamana o sa ma demoralizez cam rpd...
oricum teoretic ar trebui ca pana la Paste sa ajung la 70, nuuuu? deci asta este short term goal la mine
va pup, recuperez si sper sa revin
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung

valentinag spune:
Stagnare
Felicitari celor care ati slabit!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

maya_m spune:
PUISORULE atunci se numeste ca esti norocoasa...si eu vreau

maya_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinam Neata in zi de raport! iaca si eu 66.9 kg hehehe adica nu e 67 . Azi e luni 1 februarie si eu am promis ca ma fac cuminte si ma fac ca mi-am luat in we o rochita frumoasa da cam mulata, la 1 martie vreau sa am sub 65kg , 2 kg in februarie nu e imposibil, sper sa ma tin de treaba . Ce imi faceti cu orezul, vreau orea, da pana la urma nu stiu care e bun, am vazut orez salbatic e bun? mie imi parea orez normal amestecat cu un orez mai negru ![]() Maya jos palaria, da ai vointa nu gluma! Andanii, unde esti???? tot in butoiul cu depresie? ![]() Alina, mama de Vlad |

Monnvas spune:
Io ziceam ca nu dau raportul, da' m-a mancat curiozitatea. Am cu vreo 100g mai mult decat saptamana trecuta, cu tot cu rusi si cu balarii... Nu-i rau Dar am revenit la sentimente mai bune si ma pun pe treaba saptamana asta. Camd scad sub 51 vreau sa trec la un soi de faza 2 adaptata, adica sa mananc lactate normale, nu degresate, si inca 2-3 concesii (gen orez cu peste). Ca in jur de 50 am fost si in facultate, cand ma stresa sesiunea
in plus, vine primavara, vin salata, leurda si celelalte ierburi, sa vedeti atunci ce fug kilele! Ca doar nu ne-om ingrasa din pascut
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Androix spune:
Hello!
Dupa cateva zile de dezintoxicare de cantarit de 10 ori pe zi m-am cantarit si eu azi. 86.7 nU e nici suma rotunda, nu e nici cine stie ce scadere dar asta am cu asta ma laud. Am suit cantarul la loc sus pe biblioteca si gata cantaritul pe saptamana asta.
Imi propusesem sa fac o tura scurta de superdieta dar prima faza fara grasimi animale de nici un fel, fara oua, fara lactate m-a descurajat inca dinainte de a incepe. Practic prima saptamana trebuia sa mananc numai cruditati. Si cum il convinsesem si pe sotul meu sa tina de azi montignac sau superdieta mi-am zis ca pentru el e imposibil sa tina asa prima saptamana. Asa ca m-am razgandit dar mi-am propus un montignac fara abateri majore. Adica doar abateri de genul cafea cu cofeina sau morcov la discretie in ciorba si alte maruntisuri d-astea ca doar n-oi fi eu mai corecta decat insusi montignac sau mai catolica decat papa.
Si tot de azi trebuie sa incep sa imi reintru in forma cu miscarea intrucat de saptamana viitoare il duc pe Filip la gradi dupa o vacanta mai mult decat luuuuuunga, Doamne ajuta sa nu i se agraveze mucii pana lunea viitoare, si o sa merg si eu la sala cand il prin pe Mihai sa stea cu Georgia dimineata.
Bafta la toata lumea, sa avem o saptamana buna fara abateri majore si mai ales cu rezultate bune la catarul de lunea viitoare!
PS Andanii, ai iesit din butoi?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!

ninha spune:
Ceau
Am si eu o intrebare(sunt proaspat intrata, in faza I).
Branza pe care o mananc cu peste, de ex., trebuie sa fie degresata sau normala?
Cum se poate manca branza de casa, normala?
Multumesc