MONTIGNAC (131) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui melany72
Maya-m, nu am retinut, un copil sau doi? Ai de lucru, na ca eu asa sunt mai sloboda la gura,dar se vede diferenta intre mai 2009 si ianuarie 2010.Tine-o tot asa .
Ai multa grasime din aia periculoasa, adica pe burta.Hai sa muncim si sa nu o mai dam in bara!!
un singur copil dar crede-ma ca face cat trei la un loc....atata energie are..ceva de speriat...dar daca ma gandesc mai bine si barbatu-meu tot un copil este asa ca am doi...javascript:insertsmilie('')
mai am de lucru ,stiu prea bine treaba asta dar stiu si ca o sa reusesc sa ajung la cat mi-am propus...dar toate astea vreau sa le fac in timp ..de ex.anul asta daca ajung la 70 o sa fiu foarte fericita dar asta nu inseamna ca o sa ma opresc aici[ vreau sa ajung la kg pe care le-am avut inainte de casatorie chiar daca o sa fie nevoie de inca un an in plus]...nu pot avea pretentia sa dau jos intr-un an cat am pus in cinci..eu sunt multumita de evolutia mea....... pana acum s-au dus 32 kg in nici un an...iar daca as face si ceva sport ar fi si mai bine dar din pacate nu fac ...acum tot ii bat apropouri husbantului sa-mi ia bitza cadou de ziua mea mai am o luna desper sa-l conving...dar nu cred ca m-ar ajuta prea mult la dat jos slana de pe burta ..de jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Andanii si Puisorul va multumesc pentru parola si vreau sa-i multu' si lui Monnvas pentru intentie

In seara asta iar am fost la o petrecere si am mincat o felie de tort Nu am rezistat tentatiei (by choice!) pentru ca era un tort cu brinza de vaci Inutil sa va spun ca-mi pare rau.

Fiind la faza I, inseamna ca miine o iau de la zero cu cele 3 luni de faza I sau e suficient sa maninc miine numai cruditati?

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ina, cred ca e suficient sa continui cu faza I. De la felia aia de tort o sa constati probabil ca ai slabit mai putin saptamana asta si atat.

De ce la Mosh Craciun creste pofta de mancare? Si de ce ne vine sa gatim numai neconform? Azi am o ciorba radauteana cu morcov si telina. Dar citii io intr-o carte a lu' Monti ca is si astea OK in cantitate mica, chiar daca au IG mare, pt ca se duce repede glucoza din ele.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Maya 32 de kile intr-un an??? mai fetelor, si eu ma laud cand mai scad juma' de kil.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rrraluca spune:

maya,32 kg tot cu monti?!?!...buna treaba intr-un an...
fetelor,spune-ti-mi este cineva printre voi care a comandat de pe ebay?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Hello

Am pus si eu cateva poze proaspete pe contul comun.

Ieri am facut o prajitura pt ai mei delicioasa: prajitura zebra.E un dulce usurel cu quark, fructoza si unt. Nu e monti 100% dar tot am gustat si eu o feliuta .

Raluca, eu comand de pe ebay de mai mult de doi ani asa ca daca te pot ajuta cu ceva,cu drag

Meniu ieri:
MD: salata cu varza chinezeasca, ardei, ou fiert si sardine din conserva
P: ciorba de fasole cu ciolan
C: suc de potocale, gref si strugurei rosii

Azi:
MD: mazare verde cu un ou ochi
P: friptura de porc la cuptor cu muratura
C: un suc probabil

O saptamana buna va doresc

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Da RALUCA,MONNVAS 32 cu MONTI,ocazional[la ciorbe eu intotdeauna am pus morcov si telina-sorry -la astea nu renunt zica cine ce-o vrea] semiMONTIin 5mai implinesc un an...

PUISORULEnu ai probleme cu stomacul daca cina e din fructe suc de citrice
meniu azi-
MD-iaurt cu un colacel buclucas
P-ciorba ala grec
C-mai am salata de broccoli, friptura de porc ,de pui asa ca o sa vad eu ce pofta voi avea pe moment
ieri am fost la o onomastica si am servit o felie tortde ciocolata asa ca maine am emotii la cantarire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rrraluca spune:

puisor,am gasit si eu pe ebay ceva,si vroiam sa te intreb,la pretul obiectului,ce taxe se mai adauga la trimiterea pachetului?de unde il ridici?in cat timp vine?
ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Raluca,activeaza-ti mesajele private sa nu plictisim lumea cu detalii

Maya, din fericire am un stomac nesimtitor care foarte rar se revolta.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Azi am papat orez. N-am mai pus gura pe asa ceva din octombrie, de cand am inceput sa dau jos kilele. Era semimonti, adica integral, dar cu un pic de ulei si cu morcov. Dar, nu-i asa, 1 cubuletz de morcov nu se cunoaste...

(7.03.2009)

Mergi la inceput