FIV264

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Nu-i tampita.

Dai click pe "mesaje private" in stanga apoi "options" in dreapta si "activeaza mesajele private" clik si 'trimite modificarile" .Gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

adrabirni iti doresc multa bafta. am scris mai mult pe inseminare, nu stiu dc ai citit..dupa FIV nereusit din noiembrie, pe 11 ian. am facut a 5-a IA.reusit.totul a inceput cu dureri mari din a 9-a zi dupa IA, groaznice, care au trecut la perfuzii cu nospa/scobutil si chiar gynipral- un relaxant al musculaturii uterine.am pandit avortul din clipa in clipa.am avut beta= 83 in Z12,si Z14=210, apoi nu l-am mai repetat.am facut si eco,s-a vazut o mica "negreala" in ciuda durerilor groaznice,nu erau ca cele de ciclu, erau ca niste cutite rasucite, care treceau la scobutil supozitoare, la perfuzii cu no-spa, dar apareau la 2h..acum durerile s-au mai atenuat,mai ales ca mi-am luat concediu si stau la pat.mi-e frica in continuare,si de-abea astept sa vad bataile cardiace..cu toate ca nici astea nu sunt o certitudine ca avortul nu va veni si dupa.dar, o iau cu pasi mici,incerc sa nu ma psihizez ca mi se par astea 2 sapt. o vesnicie..si uite ca ma pregateam de FIV in martie-aprilie..tu ce mai faci?nu ai avea nici o sansa cu inseminare?

WOW, bravo VISS
ce veste buna!
fii optimista!
de data asta este cu noro ( cu ochisori si la 9 luni)]

Moshulik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Nu-i tampita.

Dai click pe "mesaje private" in stanga apoi "options" in dreapta si "activeaza mesajele private" clik si 'trimite modificarile" .Gata.

Catalina

Multumesc, Cata

cred ca am reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Viss, super veste!!!!!!!!!!!Eu nu citesc la inseminari pt ca ...nu am "cu ce face" inseminarea...Ma bucur pentru tine si stai linistita la pat sa nu faci rau la bb!!!

Mergi la inceput

moshulik - nu ai pt ce. Bafta multa!

andra - pup. Tu faci planuri pt FET , nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Catalina, da, ma pregatesc.Deocamdata am un abces dentar, sper sa scap sa nu iau antibiotice, maine merg la dentist si la urmatorul ciclu sa incerc FET.

Mergi la inceput

Bafta multa, sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

violab, nu am crezut nicio secunda ca nu ai bb in burta. fruntea sus! asteapta sa iti mai revii. la 6 saptamani dupa fiv hipotalamusul isi reia functiile. linisteste-te putin, vei vedea altfel lucrurile peste 1-2 saptamani. trebuie sa te mobilizezi la gandul ca ai facut tot ce ti-a stat in putere. ca vei face in continuare. gandeste-te ca sunt fete cu un singur ovar sau cu multe alte probleme cumulate. oricum, nu se va intampla decat cand ne asteptam mai putin.cauta-ti alte activitati acum.
eu m-am apucat de citit, de cursuri, de scris, de studii (nu medicale), fac curat in casa, ma plimb, sport astefl incat sa fiu ocupata ca sa nu o iau razna. mi-a mai si zis azi un nebun de dr ca nu exista punctie fara ovocite, cu alte cuvinte ca mi-ar fi "furat" ovocitele. ce cretin, cum sa cred asa ceva despre drul meu?
fruntea sus, scie la o carte de filozofeala ca durerea e facuta ca sa o invingem, nu ca sa ne scaldam in ea. asa ca baga o tura la reduceri si mobilizeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

violab, nu am crezut nicio secunda ca nu ai bb in burta. fruntea sus! asteapta sa iti mai revii. la 6 saptamani dupa fiv hipotalamusul isi reia functiile. linisteste-te putin, vei vedea altfel lucrurile peste 1-2 saptamani. trebuie sa te mobilizezi la gandul ca ai facut tot ce ti-a stat in putere. ca vei face in continuare. gandeste-te ca sunt fete cu un singur ovar sau cu multe alte probleme cumulate. oricum, nu se va intampla decat cand ne asteptam mai putin.cauta-ti alte activitati acum.
eu m-am apucat de citit, de cursuri, de scris, de studii (nu medicale), fac curat in casa, ma plimb, sport astefl incat sa fiu ocupata ca sa nu o iau razna. mi-a mai si zis azi un nebun de dr ca nu exista punctie fara ovocite, cu alte cuvinte ca mi-ar fi "furat" ovocitele. ce cretin, cum sa cred asa ceva despre drul meu?
fruntea sus, scie la o carte de filozofeala ca durerea e facuta ca sa o invingem, nu ca sa ne scaldam in ea. asa ca baga o tura la reduceri si mobilizeaza-te!

adipapazi nu pot sa spun decit ca esti deosebita. Sper ca Bunul Dumnezeu sa-ti dea tot ce-ti doresti. Iti multumesc pentru tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Dandanutz tot runda 3 urmeaza si la mine si stii cum se zice, ca a 3a oara e cu noroc!!!Asa ca, ne imbarbatam un pic si suntem optimiste!

Dragaica draga, asa sa faci! graviduta fericita

Andrabirni iti tin si eu pumnii stransi pt FET. Sunt din ce in ce mai multe reusite cu embrionasi congelati, si cu ajutorul Domnului sa speram ca iese cu ochisori!

Viss felicitari draga mea! Uite ce harnicuta esti! Sa fie intr-un ceas bun de data asta!!!Doamne ajuta!

Bruni foarte bine ca te pui din nou la treaba, ca doar ne sta bine muncind doar ca de data sper sa culegem si roadele!

Alrak, Cata ici

------------------------------------

Anul asta vreau un beta mare!!!

Mergi la inceput