FIV264

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

fetelor am si eu o intrebare ma doare un san credeti ca poate fi de la AC? in 2 saptamani incep FIV si nu prea stiu ce e cu mine dar tare mi-e teama de nereusita. buburuza am vazut ca suntem in aceeasi perioada in focuri ,tu ce schema de tratam ai avut la FIV 2 si acum unde faci? pe toate si sa fie un an plin de ebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Ingeras nu pot sa spun decat ca imi pare tare rau... Incarca-ti bateriile si poate se intampla minunea cand nici nu te astepti. si sa dea DD sa se intample cat mai repede.

dandanutz s-ar putea ca durerea sa fie de la AC, dar incearca sa nu te stresezi de pe acum. Sa stii ca e foarte important ca psihicul sa fie relaxat si de ce sa te gandesti tu acum la esec???Cel putin deocamdata nu ai nici un motiv! Incerca sa fii mai optimista si sa crezi in sansa ta!!!Conteaza mult, zic eu!!! Eu insa, abia peste vreo 2 saptamani incep cu AC si apoi, acelasi protocol lung, cu suprefact si gonal f de 112. Clinica a ramas neschimbata, U.Z. Leuven, in primul rand ca nu am ce sa le reprosez in sensul ca implantarea embrionului nu mai depinde de ei, si in al doilea rand materialul sotului, obtinut prin TESE, este depozitat acolo. Nu stiu ce protocol vei avea tu, dar poate ne intersectam pe drum...Hai curaj si optimism, fara ganduri negre ca nu e voie si tin pumnii sa iasa cu ochisori!!! Acum gata draga mea, am terminat cu cicaleala, sa nu zici ca sunt o nesuferita!

------------------------------------

Anul asta vreau un beta mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

violab,eu am facut 6 IA din care 2 cu stimulare (gonal 75ui,respectiv 150ui)si am avut cite un folicul a absolut toate ,la fiv am facut stimulare cu 200ui puregon si nu am avut nici un folicul,cred ca vinovate au fost AC ,caci am avut protocolul cu AC si antagonisti.Problema mai mare la mine si de care mi-e cel mai ciuda este ca in iunie 2008 am avut FSH 10 si in februarie 2009 a ajuns la 27 apoi 20 si acum in decembrie 29.

ingeras,e dureros cind auzi astfel de cazuri ,ce pot sa spun ,putere sa treci peste durere.

yarrina,de ce te grabesti??de ce vrei sa-ti faci singura rau???asteapta draga mea sa vezi rezultatul si apoi ai timp sa te gindesti si la fiv,nu uita intre stimulari trebuie pauza macar 2 CM avind in vedere ca ai facut o stimulare usoara,ca altfel nu vei avea productie frumoasa,eu inca te astept cu o veste buna.

fireyesimi era dor de tine

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

buburuza multumesc frumos de incurajare nu stiu d c sunt asa sper sa -mi revin si sa fiu mai optimista.poate si din cauza AC ele dau stari mai proaste.eu fac protocol scurt nu stiu inca schema ,la primul FIV in ROMANIA am facut protocol lung dar am avut 8 emrioni toti de proasta calitate la fiv 2 nu s-a prins nimic si om vedea acum sper din tot sufletul sa am si eu un bebe anul asta.si tie sa-ti ajute DD si la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

fetelor am si eu o intrebare ma doare un san credeti ca poate fi de la AC? in 2 saptamani incep FIV si nu prea stiu ce e cu mine dar tare mi-e teama de nereusita. buburuza am vazut ca suntem in aceeasi perioada in focuri ,tu ce schema de tratam ai avut la FIV 2 si acum unde faci? pe toate si sa fie un an plin de ebelusi

La mine imediat dupa ce am inceput AC au inceput sa ma doara cumplit sanii, cred ca de la asta ti se intampla asa.

Bubu sunt cu ochii pe tine , iti tin pumnii.
Bruni nu te-am uitat, o de incurajare.
Ingeras imi pare sincer rau, nici nu stiu ce sa mai zic, decat sa-ti dea DD multa putere sa mergi mai departe.
Cata dulce.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Dragaica - pup si eu fata.

Dandanutz - o sa iti zic si io doua vorbe, mai din scurt asa ca pe mine nu prea ma caracterizeaza dulcegariile. Daca tu de acum te gandesti la nereusita nu te mai apuca de FIV. Clar nu esti pregatita.Nu ai cum sa reusesti un FIV daca de la inceput esti pesimista. Nu se poate asa ceva. Optimista, vesela , fericita pt. ca ai sansa sa mai incerci o data - pt ca este o sansa -si trebuie sa crezi in tine si in sansa ta.Altfel.....nu ai ce sa cauti acolo.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Dandanutz,, incredere in sansa ta!!!Gandeste ca vei reusi!!
Buburuza, multa bafta!!!!
Catalina,Viss, Ingeras,Castelana

Mergi la inceput

gata sa traiti o sa fiu optimista promit si va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

adrabirni iti doresc multa bafta. am scris mai mult pe inseminare, nu stiu dc ai citit..dupa FIV nereusit din noiembrie, pe 11 ian. am facut a 5-a IA.reusit.totul a inceput cu dureri mari din a 9-a zi dupa IA, groaznice, care au trecut la perfuzii cu nospa/scobutil si chiar gynipral- un relaxant al musculaturii uterine.am pandit avortul din clipa in clipa.am avut beta= 83 in Z12,si Z14=210, apoi nu l-am mai repetat.am facut si eco,s-a vazut o mica "negreala" in ciuda durerilor groaznice,nu erau ca cele de ciclu, erau ca niste cutite rasucite, care treceau la scobutil supozitoare, la perfuzii cu no-spa, dar apareau la 2h..acum durerile s-au mai atenuat,mai ales ca mi-am luat concediu si stau la pat.mi-e frica in continuare,si de-abea astept sa vad bataile cardiace..cu toate ca nici astea nu sunt o certitudine ca avortul nu va veni si dupa.dar, o iau cu pasi mici,incerc sa nu ma psihizez ca mi se par astea 2 sapt. o vesnicie..si uite ca ma pregateam de FIV in martie-aprilie..tu ce mai faci?nu ai avea nici o sansa cu inseminare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

moshulik - nu te pot ajuta cu un raspuns pt ca eu nu prea sunt adepta tratamentelor experimentale :)).
Dar activeaza-ti PM-ul si trimite-i un PM. Sunt sigura ca iti va raspunde repede.

Catalina

Catalina, stiu ca e o intrebare, tampita,
dar: Cum activez PM-ul?

tks, Moshulik

Mergi la inceput