Clubul Cucelor Nauce 4* -Adunarea ratacitelor

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Dodo, ma bucur pt Isabella. Sper sa se rexupereze repede ochisorii lui Donu' :(... Offf... Ati facut si control neuro sau doar oftalmologic? (pt Isa). am cu mare drag !

Io profit ca e hombre acasa de dimineata si l-am trimis la cumparat paine proaspata si alte de-a le gurii ...

Va pup si mai trec azi, daca ma mai urnesc, ca e tare bine acasa cu to(n)tii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata si de la mine.
dodo ma bucur pt vestile bune, dar ma intristeaza cele rele. recuperare buna lui bogdanel
misha cin` te pune sa ma intrebi ce fac? da nu-i asa ca or fost pufoase??
oana...zi minunata cu totii ai tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata,
multumesc pentru gandurile si cuvintele frumoase.
Oana doar oftalmologice caci in rest nu am de ce.Se ridica pe ce prinde(inclusiv atele ce le tricotez),merge de manutze ff bine acum e in faza in care vrea singura si incearca testeaza...e prin toata casa,zice"haide,mama,tata"....deci e Perfecta

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Dodo, ma bucur nespus bravo !!! Eu am ramas in urma rau de tot, nu mai stiam nimic de voi si imi aminteam cand ai zis ca si Isa are ceva probleme. Ma bucur mult, mult de tot ca e PERFECTA ! cu Donu' cum merge recuperarea neuro?

Delphi, multumim . E asa de bine can st toti acasa... E asa... "pufos" ...

Va , ma scufund inapoi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Dodo, ma bucur nespus bravo !!! Eu am ramas in urma rau de tot, nu mai stiam nimic de voi si imi aminteam cand ai zis ca si Isa are ceva probleme. Ma bucur mult, mult de tot ca e PERFECTA ! cu Donu' cum merge recuperarea neuro?

Donu'merge f bine cu recuperarea...mai avem dar deja luptam pentru scoala normala.Ne straduim sa vorbim corect si toate literele nestalcite...Daca reparam ochii vom repara multe altele ...dar rabdare si iar rabdare.

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Gata bai aci is!!! .N-am dat semn ca shefu p'acasa nu m-a lasat sa stau la comp....nu atat cat as fi vrut

Nu stiu daca va vine sa credeti (noua nu) dar am avut astea doua zile aici aproape 25 de grade .Demential....acum asteptam zapada

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

shhh, ii fac tort lui Alex . Am pus blatul la cuptor si miroase dementiaaaal in casa .

, somn usor !

p.s. Dodo, te pupam cu drag, nici nu stii cat ma bucur pentru voi

Mergi la inceput

gata tortul o sa scriu pe el "Made with love" ca sa se scuze inclinatia grava a baltului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Oano pune niste scobitori
Am revenit si eu la birou franta rau

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

eu pana la birou am si cazut...cica ma marit? si eu nu stiu??!!

Mergi la inceput