Clubul Cucelor Nauce 4* -Adunarea ratacitelor
Raspunsuri - Pagina 14
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Ce s-a intamplat Delphi ??? ************************************** Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
nu mai tuseste max
misha71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
nu mai tuseste max ![]() |
da-i una dupa ceafa, poate-si revine 
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
kay spune:
Neatza. aaaaa.... Sunt praf... Aseara l-am sarbarorit in avans pe Al, la 4 l-am extras de acolo cu greu... Si cu toate ca n-am baut nimicuta sunt praf... Abia am deschis un ochi... Si fi-mea alearga cu o perna prin casa... Ce mi-a aterizat in cap acum. Va
, ma duc sa deschid si ochiu alalalt.
violeta69 spune:
buna,
ce e linistea asta pe-aici?!
Dev,unde ai disparut? tot cu virusii te lupti?
Vero,ce-ai patit?
Oana 
eu ma duc sa ma mai intind putin...ca de vreo 2 zile tot la pat stau....imi conserv energia![]()
devoska spune:
Seara buna si de pe la rusnaci. 
Recunosc ca m-am simtit neputincioasa in fata virusilor si am dezinstalat mess-ul.
La o anumita perioada de timp trimitea la toata lista din mess acel mesaj cu virus. Am trimis atentionarea si scuzele de rigoare la toata lumea, dupa care am dezinstalat mess-ul. Saptamana asta fac rost de CD-uri cu programe si reformatez totul. Dupa ce am dezinstalat mess-ul nu a mai mers calculatorul.
Deloc. In ultima vreme isi ia liber o zi dupa doua de munca. Nu-i prost deloc. Azi merge ![]()
In rest... ma tin de cura (desi uneori mai calc stramb, la modul ca mai amestec A cu V). Am fost la patinoar. Sara se pare ca a crescut caci nu mai incape in patinele ei. Patinele de inchiriat au fost un adevarat cosmar. Ne-am uitat la un film... si cam atat.
Week-end placut la toata lumea!
Delphinas spune:
eu gogosesc ceva, numai bun pt curele voastre ![]()
dev..
am crezut ca te-au rapit rachetii. voiam sa plec in misiune imposibila ![]()
oana...sanatate soniei.
vio...sunt ok. nu am nimic. plangeam de bine, sau nu
misha...nu am cum sa ii dau dupa ceafa ca apoi mi-e ca nu-l mai opresc din tuse ![]()
Dodo-pui spune:

Bine v-am gasit...sper sa ma iertati dar sunt obosita si am dat copy-paste de la subiectul lui Bodo.
Am ajuns azi acasa...de la Bucuresti
Vestile sunt:
-Isabella Nu are nimic ,e sanatoasa a fost doar eroare medicala
-Bodo ...uff Bodo dr Carstocea a zis ca dumnealui l-ar opera dar....(iar dar
)se teme din cauza celorlalte diagnostice(mai exact nu stie ce va gasit in ochi),daca el va sta la masuratori( care-s destul de chinuitoare si pentru un adult si nici adultilor nu le iese din prima)...A constat ca in noiembrie s-au gresit "citirile" la aparate si astfel a purtat ochelari cilindrici cu minus iar lui nu-i trebuiesc absolut deloc minus

Acum trebuie sa ateptam 3-4 luni sa se reobisnuiasca ochiul fara ochelari,sa poata aparatele sa faca "citirile" corecte..sa poarte o perioada corectia(ochelari)...apoi vom vedea...
Asa cu ochelarii nepotriviti a vazut cca 60%(in conditiile unor asistente care nu au stiut sa-i vorbeasca(mai aspre chiar dure) si el nu a fost ff cooperant)
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ralualexandrei spune:

Offf Dodo nici nu stiu cum sa zic imi pare rau si imi pare bine
Imi pare rau ca micutul a purtat altceva decat trebuia si ca tu ai trecut prin furcile caudine si cu Isabela din cauza unei erori
Si imi pare bine ca fata nu are nimic.
Delphi lasa-te de gogoseala ca ne strici planurile.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
misha71 spune:
Mama lor de gogosi si cu cine le-o mai face ca tare bune mai sint! Delfino, daca te mai pune mama Zmeilor sa mai zici ce faci te alerg pina la Timisoara si inapoi pe jos!
![]()
Asa care va sa zica, devo era cit pe ce sa ne dea rusnaci la kil de bit pe secunda
Macar ai scapat de "musafiri"?
Dodo ma bucur mult ca e bine printesa
insa in acelasi timp m-am intristat auzind de erori din astea strigatoare la cer
Bine ca macar s-a observat eroarea si ca nu e prea tirziu sa remediati.
vio sic! sic! sic! ca ai ramas si tu fara energie 
kokiyleaso sa stii ca-s invidioasa pe tine si ca te plimbi, nu numai ca esti manechina
Pacea fie cu voi! ![]()
Andra 
Adrianoooooooo da' unde esti soro? Ai reactii adverse de la vaccin? Vin' incoa ca te rezolvam noi! ![]()
Nici Irina n-a mai dat pe aici, nici profa, Oana ori bate tot Orange-ul ori se resimte acut dupa chiolhan ![]()
hai va tzuc de nu va vedeti! si ma duc la nani ca-mi pica ochii in gura de somn 

Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
kokiy spune:
Misho,vroiam sa te pup, sa-ti treaca supararea si invidia ,dar m-am razgandit 
Iulia , mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)