Daca el nu e Casatorit , Eu ma mai numesc Amanta-2

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

"sa se capatuiasca" pentru mine inseamna sa lupte pentru a mentine o relatie - comunicare, compromisuri, toleranta, psihologie de cuplu.
Inca o data, asta nu inseamna ca relatiile nu trebuie tratate serios si cu fairplay , chiar si intre tineri - dar daca se intampla ca situatia sa escaladeze putin spre imoral, atunci "in the 20th" este momentul pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Adica sa ramana vesnic cu persoana cu care e la 22 de ani si sa nu experimenteze si alte relatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Adica sa ramana vesnic cu persoana cu care e la 22 de ani si sa nu experimenteze si alte relatii.

Daca se iubesc da . Daca nu , sa il lase pt. alalalt sau sa nu-l insele.
Deziluzii si drame in dragoste sunt si la 22 si la 42 iar calcatul pe altii nu te prea ajuta la nici o varsta.

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu nu inteleg, daca gasesti persoana , mr right, miss perfect, de ce sanu ramai cu ea de la 18-20-22 de ani? Ce sens are sa mai "experimentezi" ?

mult mai profund experimentezi cu o singura persoana, pe adancime, pe cand cu mai multe e superficialitate.(ma refer la cazurile in care se experimenteaza doar pt ca "asa trebuie la varsta asta", nu la cazurile n care ai crezut ca ala e si se dovedeste ca nu, si atunci treci la urmatorul samd )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

eu nu inteleg, daca gasesti persoana , mr right, miss perfect, de ce sanu ramai cu ea de la 18-20-22 de ani? Ce sens are sa mai "experimentezi" ?

mult mai profund experimentezi cu o singura persoana, pe adancime, pe cand cu mai multe e superficialitate.(ma refer la cazurile in care se experimenteaza doar pt ca "asa trebuie la varsta asta", nu la cazurile n care ai crezut ca ala e si se dovedeste ca nu, si atunci treci la urmatorul samd )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, pai eu dupa episodul povestit, m-am prins ca de fapt eram cu 'the one' langa mine, dar alergam dupa cai verzi pe pereti, asa ca dupa 6 luni de relatie (cu valuri, dupa cum povesteam) am zis 'DA' si dupa inca vreo 4-5 luni (cat ne-am luat licenta si am facut aranjamentele de nunta) eram si cu actele semnate. Povestea cu experimentatul si cu incercatul si eu o vad ok atata timp cat nu ai gasit jumatatea perfecta (bine, ca oricum casnicia e o loterie si nu garanteaza nimeni si nimic ca 'jumatatea perfecta' e de fapt jumatatea altcuiva probabil, ca se dovedeste ca a ta nu e)

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Pai nu cred ca cineva isi face un plan de genul - in urmatorii 2 ani voi experimenta 4 relatii, cu 4 barbati diferiti, unul alb, unul negru, unul inalt si al patrulea scund si voi sta fix 6 luni cu fiecare. Sigur ca daca relatia cu prima dragoste merge bine, firesc este ca ea sa evolueze spre commitment.
Probabilitatea este totusi mica ca sa dai asa din prima peste Mr. Right - nu spun ca este imposibil, spun doar ca este putin probabil.

Ideea mea este ca tanar fiind, esti intr-o relatie care scartzaie, nu merita efortul sa te apuci sa tragi de ea prea mult, sa discuti, sa tolerezi ...etc. Stim cu totii ca o relatie se mentine cu munca si diplomatie si intelegere si compromis ... nu faci toate astea in tinerete, cu prima dragoste, mai pleci cu viata inainte, mai cauti altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui noideea

de ce sa nu reamana deschis subiectul.... invatam si noi si intelegem de ce exista o vorba in popor.... femeia aia care e ... asa din fire "n-are lecuire".

Cu astea se duc barbatii vostri dragi forumiste, si multe incearca sa-si mai salveze casnicia.....???????!!!!!!
Doamneeeeeeeeeee, mare ti-e gradina. Cat de oribila este imaginea celei de acasa, care sufera probabil la un moment dat, care se perpeleste. E facuta de ras rau de propriul partener, de ala care crede ea ca ii e cea mai apropiata persoana, de ala pentru care poate se departeaza de familie... de sangele ei...

Eu am invatat de la fata asta ceva foarte important. daca barbatul cu care sunt ma insala... sa-l las si sa fug cat mai departe sau sa-l alung cat mai departe, ca pe un cancer, degraba si fara sa ma gandesc de doua ori.

I l-as lasa sa se spele pe cap cu el, amantei, ca se merita unul pe altul. Bleagh!!!

Da, ai foarte multa dreptate teoretic...asa ar trebui...dar, daca ma gandesc eu bine treaba cu inselatul este mai delicata, adica sunt persoane care doar vor sa schimbe un pic peisajul (se simt puternici din diferite motive : au bani (ofera unei frumoase domnisoare diverse lucruri tentante pentru varsta ei,altii ofera umar pe care sa se sprijine o fumoasa doamna casatorita ce are o ,,doleanta" pentru partenerul ei,altii ...etc) dar aceste lucruri in general nu dureaza si cei care TIN la legatura lor fac in asa fel sa nu se afle...stii este o vorba ,,ce nu stiu ,nu ma poate rani").Barbatii care inseala si lasa sa se vada asta , ori o considera pe partenera lor prea slaba , ori asteapta ceva de la ea (o schimbare de exemplu) sau pur si simplu vor sa scape de ea fara ai spune ,,nu te mai iubesc, imi esti indiferenta".Cunosc familii cu copiii destramate din acest motiv ,insa femeile au fost cele care au introdus divortul, ei s-au intors acasa de fiecare data , au avut grija de familie, nu au recunoscut nimic decat cand cerecetarile sotiilor au scos la iveala adulterul. Este foarte adevarat ca este cumplit de dureros ,ajungi in pragul disperarii iar pe ei niciunde nu-i doare..Cred ca greseala apartine ambilor parteneri...Daca atunci cand s-au casatorit si au facut primul copil sarcinile si le-a asumat doar ea, sau soacra,sau mama ei, el a avut destul timp de alte indeletniciri....mai sunt si alte motive desigur...
Mai spunea cineva aici...,,nu ii leaga nimeni de maini si de picioare,....saracutii de ei ..." Se poate intampla ca amanta sa nici nu stie ca este amanta...in ziua de azi este usor sa inventezi scenarii...Am o ruda care este avocat, cele mai frecvente dosare sunt de divort si partaj...ce-mi povesteste , ma apuca durerea de cap...dar intr-o zi mi-a povestit de o colega de-a lui , avocata,necasatorita, nu tocmai tanara (precum irezistibilele domnisoare )care intr-o perioada era tare fericita,fericirea ei avea efect si in plan profesional, puternica in procese, etc.
A tinut destul de mult aceasta stare a ei...nu pot sa nu recunosc ca nu-mi placea de ea -a sups el- inflorea, era indragostita ....intr-o zi am vazut autorul fericirii ei...ea ne-a facut cunostinta...dar dupa un timp s-a intamplat sa-l intalnesc eu personal insotit si se vedea ca era ceva intre el si persoana respectiva si sa se faca ca nu ma recunoaste...nu am zis nimic colegei mele...doar am discutat cu sotia mea acest aspect...parerea sotiei mele vis-a vis de colega?! A zis ,,...pacat de ea nu merita asta tu nu trebuie sa te bagi" si nu m-am bagat!A trecut timpul si a aflat cealalta.... in toata povestea asta colega mea n-avea nicio vina!
Intr-o relatie toti suntem tentati sa gasim vinovati dar nu incercam solutii pentru a trece peste asta ...parerea mea este ca mai in gluma mai in serios cand un barbat lasa sa se vada ,,ceva" deja si-a pierdut orice fata de cealalta persoana : dragoste , respect, ...cred ca atunci ar trebui eliminati din viata noastra...daca totusi ei o fac dar rar si ocazional...iar noi nu stim asta si nu simtim...nu cred ca este cazul...mai ales cand exista o familie cu copiii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AryAdna1-9 spune:

Buna fetelor .
In final nu m-am mai intalnit cu respectivul .
Desi imi trecuse gandul sa continuam cu sexul , m-am gandit totusi daca trece prin oras sa iesim la o cafea.

Dar , ironia sortii ca altfel nici nu stiu cum sa-i spun : Spalam vasele si mi-am scapat telefonul in chiuveta cu apa . S-a dus telefonul de tot , si asta fix in aceiasi zi prin care el trecea prin oras pe la mine . Nu am mai putut sa iau legatura cu el ( nu-i stiu numarul , era notat in tel ) , el nu stie unde stau ( intalnirile nu erau la mine acasa ) , astfel incat nu ne-am mai intalnit deloc , pt ca nu am reusit sa dam unul de altul . Eu l-am considerat un semn !

Am vorbit astazi putin pe net , el era destul de intors pe dos . Cred ca nici nu m-a crezut cand i-am zis de telefon ...
Mi-a spus ca azi vine iubita lui sa-si ia lucrurile de la el , pt ca i-a spus el sa faca o pauza , ca nu mai merge .

Eu ..am cam disparut din peisaj sa zic asa.
Cu iubitul ma inteleg mai bine acum . Ne-am apropiat in ultimul timp , petrecem f mult timp impreuna si lucrurile sunt altfel pt mine.

Sper ca si pt el lucrurile se vor termina bine . Si chiar imi pare rau ca s-a despartit de iubita lui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Ma bucur ca in sfarsit ai reflectat asupra situatiei si ca ti-a venit mintea la cap.E treaba lui ce face cu actuala iubita sau fosta atat timp cat tu ai inteles ca pe iubitul tau il vrei si ai sentimente pentru el.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Aryadna, in caz ca povestea e adevarata:
- bine ca ai iesit din poveste cu o lectie invatata.
- felicitari pentru cum ai tinut piept sagetilor, multe cu venin!

Mergi la inceput