Daca el nu e Casatorit , Eu ma mai numesc Amanta-2
Raspunsuri - Pagina 8
AryAdna1-9 spune:
Cred ca , cea mai mare virtute dobandita intr-o viata este toleranta si maleabilitatea.
Putini oameni o au !
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Laura25, dar cu el (viitorul sot) ai fost sincera? I-ai spus atunci sau l-ai lasat sa creada ca nu s-a intamplat nimic? |
Tehnic, cu ceva zile inainte de 'incident' ne despartiseram . Eu i-am zis sa luam o pauza, ca ma cam sufoca (senzatia de 'sufocat' era normal amplificata de pata pusa pe celalalt, pt ca mai tarziu fiecare gest al lui mi se parea romantic si generator de fluturasi in stomac), ca as vrea sa vedem ce si cum mai departe unul de celalalt. La vreo saptamana-2 dupa 'incident', ne-am impacat si primul lucru pe care i l-am zis a fost despre ce facusem. I-am zis ca e bine sa stie de la mine decat sa afle de la altcineva. Nu i-a cazut bine, normal, dar a trecut peste asta si nu mi=a reprosat niciodata.
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Cristina_C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Tehnic, cu ceva zile inainte de 'incident' ne despartiseram . Eu i-am zis sa luam o pauza, ca ma cam sufoca (senzatia de 'sufocat' era normal amplificata de pata pusa pe celalalt, pt ca mai tarziu fiecare gest al lui mi se parea romantic si generator de fluturasi in stomac), ca as vrea sa vedem ce si cum mai departe unul de celalalt. La vreo saptamana-2 dupa 'incident', ne-am impacat si primul lucru pe care i l-am zis a fost despre ce facusem. I-am zis ca e bine sa stie de la mine decat sa afle de la altcineva. Nu i-a cazut bine, normal, dar a trecut peste asta si nu mi=a reprosat niciodata. Bazar pentru Robi Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
SSerafiotti spune:
Supertare a taiat Adina-Iulia chiar bucatica asta:
'Un baiat la 22 de ani , numai stabil nu se poate numi . De aceea nu joc ultima carte cu el , dar il vreau langa mine si el ma vrea langa el .
I-am spus la un moment dat : De la oricine as venii , tot la tine m-as opri .'
Mai zano cu firul,
Fii consecventa! De la oricine ai venii, (virgula face toti banii), tot la dansul te-ai oprii!
Nu stiu voi, fetelor, dar eu, cand ma gandesc la acu' fo cinspe ani si la fragezimea sfarsitului de generala si a primelor clase de liceu, parca asociez aceasta perioada cu pre-invazia de 'i' in limba muma.
E o parere a mea, sau intr-adevar atunci existau mai degraba probleme in zona s-a/sa, s-au/sau si lipsea cu desavarsire gandacarimea asta fosnitoare de 'i'- as fii, voi venii, ai lovii, va stii, yadayada?!?
Iiiiiiiiiiii!
AryAdna! Uite ce cred eu ca trebuie sa faci.
Daca vrei sa te lauzi in scris, invata sa scriii. Sau invata sa te lauzi. Din doua, una.
Amina_Marina spune:
Fiica mea, daca ala te considera amanta , atunci e un porc, de fpat din mai multe puncte de vedere. Nu , nu esti amanta din moment ce el nu este casatorit legal cu prietena lui. Cind e vorba de un barbat casatorit , da , e tragic pentru ca ies foarte multi oameni raniti, poate si copii.
Ai spus ca te intereseaza daor din punct de vedere sexual, ce mai conteaza ce te considera, din moment ce intre voi e doar schimb de fluide.
Si, cred ca este o experienta buna pentru tine, ma refer ca varsta.
Te felicit pnetru ca ai avut curajul sa deschizi un astfel de subiect.
buflea spune:
citat din mesajul lui Laura25 Eu nu cred ca o aventura in tinerete ne defineste ca oameni imorali, curvari, lipsiti de caracter si celelalte etichete puse pe aici. |
Incerc sa ma detasez de cazul de fatza si sa vorbesc putin la modul general ... Nici eu nu cred ca o situatie mai imorala din tinerete defineste caracterul si modul de abordare al casatoriei de mai tarziu ... mai ales cand personajele sunt persoane fara obligatii. De asta exista tineretea, sa explorezi diferite relatii, diferite persoane, sa ne pregatim pentru commitment, sa te simti admirat de 100 de persoane si de ce nu, inselat de alta suta. Caci altfel ne-am intepeni toti in prima dragoste si ne-am apuca sa o tratam ca pe o casatorie serioasa - comunicare, compromisuri, toleranta ...etc.
Nu vreau sa spun ca trebuie urmarite relatiile in paralel in mod intentionat, dar daca se intampla, nu mi se pare asa gaura in cer. Este timpul potrivit pentru cucuie de genul asta.
Dar eu ca si Laura - mi s-a intamplat sa jonglez in tinerete cu doua relatii, culmea, chiar cu ajutorul parintilor - nu mai povestesc ca ma puneti la gazeta de perete - si am invatat ceva din experienta aia - in primul rand am invatat ca nu e usor sa tii in aer mai multe relatii, ca in loc sa te bucuri liber de timpul petrecut impreuna trebuie sa bati boschetii orasului ca sa nu cumva sa te vada cineva cunoscut cu celalat, ca nu poti investi sentimental la fel, apoi am invatat ca e bine sa te simti placuta de mai multi dar nu te simti bine cand minti, ca situatii de acest gen iti confuzeaza rau sentimentele pana a te face varza si in final ca exista riscul sa ii pierzi pe amandoi sau chiar daca nu ii pierzi, nimic nu mai este la fel ca la inceput cu cel cu care ramai. Sigur ca stiam toate punctele astea in teorie, sigur ca si ai mei mi-au tot spus "atentie ca o faci lata", "atentie ca o sa ajungi mai sifonata la final decat victimele tale", "nu o sa te simti bine cerandu-ti iertare" ... dar nici un cucui nu doare pana nu te dai bine cu capul de zid.
In concluzie, nu imi pare rau ca am trecut prin experienta aceea, nu am cautat-o dar nici nu am evitat-o, m-am lasat dusa de val ... si pana acum cel putin, dupa 13 ani si 2 copii, nu am ce-mi reprosa in casnicie.
Ah ! Si da, in ziua de azi 22 de ani nu mi se pare deloc o varsta majora, careia sa i se pretinda seriozitate si commitment. Mie chiar mi-ar parea rau ca fata mea sa se "capatuiasca" la 22 de ani ...
andacos spune:
citat din mesajul lui buflea Ah ! Si da, in ziua de azi 22 de ani nu mi se pare deloc o varsta majora, careia sa i se pretinda seriozitate si commitment. Mie chiar mi-ar parea rau ca fata mea sa se "capatuiasca" la 22 de ani ... |
de acord cu tine!
Dana
Amina_Marina spune:
Ary, te intreb ceva pentru ca sunt mama si de fata. Cum ai vrea sa fie mama ta in aceasta situatie. Sa-ti fie zid moral ? Sau sa incerce prin toate metodele sa te scoata afara din relatie?
Mik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
de acord cu tine! Dana |
ce numiti voi, fratele meu, "sa se capatuiasca" :
sa fie casatorit ?
sa o faca pe aia grea ?
sa o faca pe aia grea exclusiv cu o singura persoana
andacos spune:
citat din mesajul lui Mik [ sa o faca pe aia grea ? Mik. |
aoleuuu Mik!
Da,eu n-a s vrea s afie casatorit la 22 de ani,n-as vrea sa fiu bunica peste vreo 8 ani,n-as vrea sa"o faca pe aia grea ...doar cui o singura persoana"si multe sunt vce n-as vrea sa faca la 22!
Nu as vrea eu,ca ce-o fi...om vedea!