ragade la sani-laptic cu sange.mai alaptez?

ragade la sani-laptic cu sange.mai alaptez? | Autor: Alex@Sara

Link direct la acest mesaj

bebelina mea mi-a facut muci sfarcul stang si cand suge iese si sange.durerea o suport,desi e ingrozitor ,dar ea oare nu pateste nimic daca suge laptic cu sange?ca azi a facut kk de doua ori si a iesit ff inchis la culoare?sa ma mulg si sa arunc lapticul,nu prea as face-o ca nu o pot satura numai dintr-un san,iar diversificarea am inceput-o de 3 zile si desi ne place,nu prea stim sa papam .Uooffff,sunt la al treilea bebe alaptat si nu mai m-am confruntat cu asemenea problema.Sper sa ma ajute cineva,sa stiu ce sa facem.mersic mult

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Ai vb cu vreun medic? Acum depinde de tine daca vrei sa continui sau nu alaptatul. Sfaturi gasesti la Alaptatul help line.

38 si 3 zile Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Citisem undeva ca nu e nici o problema sangele dar sa nu fie infectie. Dar cel mai bine ar fi sa faci o pauza de la sanul respectiv sa se vindece cat de cat. Probabil ca nu prinde bine sanul si de-asta iti face rana. Aici ar trebui corectat.

In rest stai cu sanii la aer cat de mult si crema la greu: garmastan,lanolina.

Doamne-ajuta sa scapi cat mai repede si sa va bucurati de alaptat

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

eventual 1-2 zile foloseste pompita la sanul respectiv pana cand se mai vindeca un pic. Alapteaza de la celalalt san. Si nu uita leacul cel mai vechi pt sanul bolnav: cateva picaturi de lapte proaspat muls (laptele tau) pus pe sfarc si lasat sa se usuce. Si cum mai spuneau si mai sus, tinut la aer. Nu folosi sapun, numai apa cand te speli pe sani, poarta sutien de bbc. Cand nu mai vine sange, spor la alaptat, pofta mare la bebic si mult laptic

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mule cateva jeturi inainte sa-i dai sa siga,
ataseaza corect copilul: sa prinda cate mai mult din AREOLA, mamelonul e secindar in alaptare, copilasul trebuie sa preseze pe canalale de lapte situate cat mai"sus" in san.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Daca folosesti garmastan, nu trebuie sa il speli inainte de a-i da copilului sa suga, din punctul acesta de vedere e de preferat oricarui alt unguent care trebuie spalat inainte.

Nu trebuie intrerupt alaptatul fiindca gurita copilului cu cat suge, cu atat vindeca. Foarte bun sfatul lui Gabi, sa ungi sfarcurile si areolele cu lapte de-al tau. Si neaparat cu ele cat mai mult la aer.

Imi pare tare rau ca treci prin asa ceva.

Barfe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Eu as merge pe varinata de muls pana se vindeca sanul....

Andra, mami de leoaica Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am trecut si eu prin aceasi problema in maternitate si dr mea mi-a zis sa intrerup alaptatul la sanul respectiv pana se vindeca si sa-i dau din celalalt ca se poate produce infectie. Garmastanul e foarte bun, poti sa te mulgi cu pompita la sanul afectat pana se vindeca.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede_89 spune:

buna
Si eu aveam aceeiasi problema ca si tine de cand am pus fetita la san mia facut rani nu prindea bine mamelonu si aveam niste rani insuportabile DR mia spus sa o alaptez incontinoare dar sa imi cumpar mameloane de silicon se gasesc la farmacie si la real,carrefour....dar cand nu ii dadeam sa suga ma dadeam cu bepanthen sau cu lapte de la mine si cand ii dadeam sa suga ma spalam bine la mameloane si imi puneam mameloane de silicon pana mia trecut ranile dupa aceea nu am mai avut probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

multumesc mult de raspunsuri.La mine s-a intamplat nu ca nu a prins bine sfarcul,ca avem aproape 6 lunite si de la nceput a stiut ff bine cum sa pape fata .vineri a mancat de la sanul acesta si desi aveam lapte din belsug,nu stiu de ce a tras asa de tare ca mi-a facut in varful sfarcului o basica cam cat o zmeurica mica,plina de sange.Pana seara s-a retras sangele,si cand sugea basica aceea se umplea de laptic.iar sambata eram chiar la pediatru cu cel mare,cand i-am dat ei sa suga si mi-a dat sangele.Si fiind tare stresata cu cel mare,care de marti mi-a fost ff somnolent si nu a mancat/baut aproape nimic,am uitat sa il intreb de problema asta .ieri i-am mai dat de doua ori din sanul cu pb,ca mi se umpluse de numa si numai din celalalt nu o ot satura.iar mancarica inca nu o stim papa,dam afara la greu cu limbuta Dar ieri i-am dat cu seringa de la Nurofen piureutul de cartof dulce diluat bine si am salvat o jumate de masa .De intrerupt alaptatul nu se pune pb,vreau sa alaptez macar pana la 2 ani .am sa incerc cu aparatori de silicon,si dupa amiaza incec sa sun la pediatru,desi am sa prind ff greu linia lbera ca azi e zi de programari.Va pe toate si va uram o saptamana frumoasa si mai ales fara probleme.

shoricica Sara-Maria
30.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Am vb cu pediatrul nostru si mi-a zis sa intrerup alaptatul la sanul cu pb,sa ma mulg si sa ma dau cu Betadina si Garmastan 2-3 zile pana imi trece.Iar daca nu se satura dintr-un san,o sa fie nevoita sa pape mai bine mancarea-macar un lucru bun sa iasa din necazul asta Acum m-am muls 150 ml si as mai scoate inca vre-o 100 ml dar am numai o sticluta mica pana vine sotul acasa,ca noi suntem la tzara la socrii.Nu mi-a venit deloc cu sange ,asa ca am incercat sa il dau cu seringa,dar nu vrea,desi fomica ar trebui sa ii fie.Mai astept putin,sau la noapte daca se trezeste de fomica(desi de la o luna doarme tun 10-11 ore fara papa)si incerc sa ii dau ce am muls,ca mi-e mila sa il arunc.Sper ca sa fie de folos si pt alte mamici aflate in aceeasi situatie.Sanatate multa tuturor

shoricica Sara-Maria
30.05.2008

Mergi la inceput