Oradea(50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Simina sarbatoritelor...torturile arata

Daria felicitari

Si noi am fost la o petrecere sambata..Andy a fost tare incantat ca au avut tort de inghetata.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Simi-cum a fost tortul facut de Mama...??De-ala de cofetarie mananc mereu, dar unul adevarat, de casa, mai rar!
Cum s-a simtit d-ra Maria?

O saptamana faina!!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Tortul facut de mama, a fost bun, ca de obicei, insa la aspect l-a eclipsat cel de cofetarie.

Maria a fost incantata sa primeasca atatea cadouri (jucarii, carti, hainute si un birou cu scaunel). De preocupata ce a fost nici n-a mai vrut sa manance. De-abia a ciugulit ceva.
In schimb a dansat, caci daca e vorba de muzica....nu sta locului.

Nu stiu ce vom face de Dragobete cand e de fapt ziua ei, insa pana atunci joc, joc si iar joc, caci ramane la noi si ma are pe mine partenera de joaca. Atatea stie sa spuna, caci ne uimeste, in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua si de la noi !
Am zis ca gasesc poza cu Maria dar astept sa o vad cand vine vremea buna, prin parc
Azi avem intalnire cu invatatoarele de la Ge.16, vin la noi la gradi Sunt curioasa ce va declara Giulik

Voi care pe unde sutneti ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pe acasa - am adus-o pe Daria de la scoala. Pierd vremea

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Simi la multi ani sarbatoritelor tale!

Eu am ajuns sambata noaptea la Verona dupa o hotarare luata urgent, stau aici o saptamana (din pacate numai una)
Daria ce zice Giuli de invatatoare?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Multumesc tuturor pentru gandurile bune.
Va doresc si voua sa va bucurati multi ani cu sanatate de copii, nepoti, stranepoti...

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Silenzio stampa. Alea de clasa a treia vor veni saptamana cealalta ... Asa ca no comment si de la mine

Ce vreme ... sa tot dormi ...

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ioi, Gabi, Verona, iara si e si Dragobetele.
Si e si vreme buna!! Asa-i?
Sedere placuta!!

Azi e oficial ziua MARIEI
Ati hotarat cum sarbatoriti azi??

Noah, si ce daca ploua si e noros-noros??Asa-i ca miroase a primavara??

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MARIA La multi ani minune mica si carliontata, sa iti fie viata plina de iubire si sa le daruiesti din lumina ta si celor din jur, mai ales matusicii tale care te iubeste foarte mult!

Noi ne revenim dupa un virus urat de tot, luat pe rand de mama mea, de Luca si acum si de sot, eu sper ca am scapat doar cu o durere de gat, insa la ei a fost mult mai rau...

Voi ati dat copiilor Imunogrip Junior pt. imunitate? Sau imi recomandati altceva mai bun?

Felicitari Daria pentru "avansarea" in functie!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 26+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput