Oradea(50)
Raspunsuri - Pagina 5
arleena spune:
cristina merci mult.., o intrebare....ca am vazut in pozele astea http://www.ovidan.ro/?p=articles.details.2625 , incalzirea e cu sobe pe lemne??
dar de gradi 30 de pe mihai viteazul nu stie nimeni nimic? sau gradi 36 de pe roman ciorogariu?
cristina22 spune:
nuuu, sobele sunt din alte vremuri! Au calorifere.
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
codrutaa spune:
Va salut. Sunt si eu o mamica din Oradea si tare v-as ruga daca puteti sa imi dati o informatie. Caut un endocrinolog bun, cu exceptia dr. Rafik. Eu am fost la ceva analize langa cabinetul lui pe louis |Pasteur, dar nu mai stiu cum se numea cabinetul sau medicul (si nici daca sigur era de endocrinologie)! Daca ma poate ajuta cineva, ii multumesc tare!
cristina22 spune:
Codruta-eu nu stiu nici un endocrinolog, sorry...
Dimineata am circulat in spate la xx GIU.Pe centura.
Posesoarea, bine ca te mai vede lumea.
Consider ca a fost intalnire DC!
O zi faina!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
szivarvany spune:
Buna dimineata
Cris, n-am fost io in masina, da` se pune
Codruta, nici eu nu stiu, dar poate vine Gabik cu informatii, stiu ca ea a fost la doc endo
Restu` ? In barlog ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
cristina22 spune:
erau doua persoane, puteam sa jur ca tu erai la volaneala
C+C=Andrei
adi2003 spune:
Prima incercare de a gasi butasi a esuat. Desi erau anuntati in reclama de la Carrefour, n-au mai adus la magazin.
moni_or spune:
Prezent si de la noi!
Noi am avut o saptamana mai plina, ne-a venit mobila in camera lui Luca, a iesit super super, suntem tare incantati toti 3, iar Luca s-a obisnuit din prima noapte in patul de copii mari (bine, i-am pus protectie sa nu cada), azi a sosit si covorul cel nou comandat de pe net, care e si el tare fain, deci acum e o placere sa intram la el in camera. Apoi am fost miercuri la cosmetica, azi la coafor, sa ma aranjez si eu putin ca nu ma mai vopsisem de cand am ramas insarcinata si cum eram vopsita blonda se vedea tare urat unde crescuse.
SIMI, imi pare rau ca n-ai gasit butasi. Si eu am patit de multe ori sa nu se pupe reclamele de Real sau Carrefour cu ce au de fapt in magazin.
CODRUTA, nici eu nu ma pricep la endocrinologi, sorry.
Aaa, raportez si eu o mini-intalneala DC, intamplatoare, weekendul trecut ne=am intalnit in Carrefour cu Laura, domnul Laura si frumusetea blonda Alexia Mami o slabuta si o frumoasa ca de obicei, iar Alexia o scumpete si jumatate de fetita, era si Luca cu noi, dar el cred ca a fost mai cucerit de Laura decat de Alexia Asa e el, se uita mereu ba dupa adolescente ba dupa femei in toata firea, fetitele de varsta lui sunt prea "necoapte"
Weekend placut si fara ploi va doresc!
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 24+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Gabi_K spune:
Codruta cand eu cautam endocrinolog pt cineva si am intrebat atunci dr-ul de familie, ne-a recomandat pe cineva din Cluj, fiindca aici in Oradea nu era nici unul competent... (asta fiind in aprilie 2009)
La Rafik am fost cu multi ani in urma, mi-a facut niste analize hiperscumpe, din care am aflat, ca nu pot avea copii, si peste cateva saptamani am ramas insarcinata cu Robert.
Si cica el era cel mai bun in 1996.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
marius spune:
La mine nevasta cu Daria au plecat pana duminica la Arieseni la sky, eu.... nu am plecat ca de obicei.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa