Oradea(50)
Raspunsuri - Pagina 20
szivarvany spune:
Semnam si noi.
Fost la servici, la piata, la abc, imediat expediez mandra la Mc asa ca am liber 2 ore si bag la spalat si pregatesc mancarici si gata. Apoi facem mandoo nani
Cand incepe stagiunea la Arcadia ??????? Help !
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
moni_or spune:
Cica la unguri au spus ca de miercuri vine incet incet primavara, cu temperaturi peste 10 grade si in crestere... Abia astept, sau macar sa fie soare, ca m-am urat de vremea asta mohorata
Noi suntem prin zona, fara chef de nimic...
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 28+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
szivarvany spune:
Si eu vreau vreme buna, am luat un ham si lesa de piele, rozalii, cu diamante si inimioare si ... n-am liniste Giulia vrea afara cu Sela
Moni, ce mi place semnatura ta
Simina, ce bine ca ai pus tu asa o poza, deci sunt pserante Va sosi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
cristina22 spune:
care primavara??Ha?ca pe strada la noi n-a ajuns...
Si eu am gatit.Am impresionat barbatii mei cu niste fripturi, am facut chec si mai am de calcat camasute de scolar.
Gabi-mmm, spaghete cu sos.As manca in nestire!!
Daria-deci si hamu' si lesa sunt roz si cu diamante!! Super trandy Sela!!
Simi-eu am pus afara niste primule, dar cre'ca au inghetat...
Moni-cum e burtik?
O sambata minunataa!!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 care primavara??Ha?ca pe strada la noi n-a ajuns... |
Nici la mine pe strada, numai pe balcon.
Credeam ca va inveselesc, cu o floare.
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 care primavara??Ha?ca pe strada la noi n-a ajuns... Si eu am gatit.Am impresionat barbatii mei cu niste fripturi, am facut chec si mai am de calcat camasute de scolar. Gabi-mmm, spaghete cu sos.As manca in nestire!! Daria-deci si hamu' si lesa sunt roz si cu diamante!! Super trandy Sela!! Simi-eu am pus afara niste primule, dar cre'ca au inghetat... Moni-cum e burtik? O sambata minunataa!! C+C=Andrei Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul. (Jean Grenier) |
sosul e gata deja, spaghetele le fierb maine
haideti la un subiect nou
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert