Oradea(50)
Raspunsuri - Pagina 15
Gabi_K spune:
Deci intalnire pe 25-27? Sper sa semnam si noi condica, recunosc, in ultima vreme am cam ratat intalnirile rushinicaaaa sa-mi fie!
Am ajuns acasa luni seara la arad, marti am venit cu personalu' de 4 dimineata pana-n oradea sa ajung si la servici in timp util. Noroc ca n-aveam bagaje, ca nu m-a dus sufletul sa dau 20 de euro pt fiecare geamantan, preferam sa le trimit gratis acasa si sa le primesc cu 2 zile mai tarziu
De atunci tot recuperez, si la servici, si la servici2 dar in sfarsit mi-am recuperat si munca nefacuta, si lipsa de somn. Acum astept caldurica sa-mi spal geamurile, ca am impresia ca-i ceata afara...
Merg sa mai stresez un pic masina de spalat
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
adi2003 spune:
GabiK, bine-ai revenit acasa.
Vedeti ca weekendu ala incepe in 26 si se termina in 28, daca va uitati mai bine pe calendar. Iar 28 este duminica Floriilor.
Album 1 + Album 2
moni_or spune:
SIMI, multam de oferta, dar eu oricum n-as fi avut timp, de cand Luca nu mai doarme deloc peste zi mai mult de 2-3 minute legate nu pot fura la calculator, ca nu ma lasa. Sotul si asa sta toata ziua la calc, dar daca nu vrea, nu vrea. Oricum a trebuit sa trag nu stiu cat de el sa stam sa alegem pozele.
Sa speram ca pana la sfarsitul lui martie se incalzeste vremea, ca asa m-am saturat de frig... Mie cel mai bine mi-ar conveni sambata intalnirea. Vineri nu pot nicicum, iar duminica ar trebui sa fac aranjamente mai complicate, dar teoretic n-ar fi imposibil.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 28+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
szivarvany spune:
Noi venim cand decideti, deci Marius, tu dai startul
Gabik, bine ai revenit musai sa veniti la intalneala asta
Siminel, acum am vizionat si eu in liniste pozele tale mai vechi Astept sa ne revedem
Moni, multi pupici atomicului, abia astept sa va revad, cred ca esti o sexi-graviduta
Mercedes, nici nu ma gandesc ca nu veniti
Andy, abia astept sa va revad si pe voi
Cristina, nu mai zic ca intelegi
Adelaaa ... daca mai intri sa stii ca mi dor di voi
Sileriki, inutil sa-ti zic ca sper din suflet sa veniti si voi
Ally&fetele, mnoah pe voi chiar nu v-am mai vazut de-un car de ani
Si nu in ultimul rand GABIj, fata frumoasa, da si tu un semn
LISTA de oradeni e mai lunga, nu le nominalizez pe celelalte fete pentru ca nu le cunosc, insa daca vor, acum pot prinde de ocazie sa ne cunoasca si pe astia mai vechi
Weekend fain tuturor si sa vina calduraaa
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
sileriki spune:
Multumim Daria de invitatie sper sa nu vina nimik intre timp , vom fii prezenti , nu cred ca il vei mai recunoaste pe Riki meu , e domnisor de adevaratelea suntem in clasa III -a deja
va pupam pe toti
marius spune:
27 martie e sambata, Ar fi Ok?
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
moni_or spune:
Da, pentru noi cel mai bine ar fi sambata, pe 27.
DARIA
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 28+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
szivarvany spune:
3 voturi si de aici, daca e vreme faina aducem si Sela
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
cristina22 spune:
daca si Sela voteaza, apoi votam si noi!!
Duminica faina!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)