Racusoare, la apel! (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici fetelor!

Mire mai lasa munca aia cu venit foarte tarziu! Mai, s-a inceput undeva vreo statuie pentru asta?...sau la voi se platesc ore suplimentare? Eu m-am lecuit de asta inca de dinainte sa intru in concediu de ingrijire...

Fetelor, ati fugit toate? Sa deschid un subiect separat..."un rac ratacit"?

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

'Neataaaaa!

O ? Va invit la o plimbare....la soareeeeee!
Tare mult imi place vremea de afara! Voi pe unde va petreceti weekendul?

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

la 'un rac ratacit'
amalia.. eu cred ca stau in casa azi. azi noapte am fost in club si acum ma refac
nu, nu mi-au facut astia inca statuie (si nici nu-mi vor face.. k cica statuile se fac numai la morti ) si nici ore suplimentare nu platesc
fetele? voi ce faceti azi?
amalia, unde va plimbati azi?

Mergi la inceput

LA MULTI ANI si muuuulta sanatate pentru toate Florile!!
Pupici si o zi cat mai frumoasa!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

buna!

daca nu reusesc sa mai intru vreausa va urez la toatepaste fericit alaturi de cei dragi!iar lumina sfanta a invierii sa va calauzeasca mereu pasii!

Mergi la inceput

Hristos a inviat!
Racusoare, sa aveti parte de un Paste linistit, luminat, bogat in zambete si clipe frumoase alaturi de cine va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Adevarat a Inviat!!!

Sper ca ati avut parte de un Paste linistit. Noi l-am petrecut linistiti acasa, au venit si parintii lui Daniel...

In rest, eu mai rar pe forum, ma confrunt deja cu contractii dureroase de cateva saptamani, trebuie sa am grija sa mai stea inca 2 saptamani bebe in burtica. Ce ma bucura e faptul ca la ecografii iese mai mare decat varsta sarcinii .. Mihaita e un strengar si jumatate, stam mai mult pe-afara, vrea mereu la leagan sau groapa cu nisip ...mai vine mama lui Daniel sau mamaica mea sa ne ajute...

Va pup!!

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 34+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Adevarat a inviat!
Cris sa stea bebe cuminte in burtica atat cat este nevoie! Sa-ti dea Dumnezeu muuuulta sanatate si o nastere cat mai usoara! Iti tin pumnii sa-ti mearga toate bine acum pe ultima suta!

Noi am petrecut Pastele la Ploiesti cu socrii si cumnatica. Ne-am simtit bine si ne-am relaxat. Saptamana asta a avut si David vacanta, asa ca ne-am facut de cap.

Va pup dulce pe toate de la cap la coada! Sa aveti o zi frumoasa!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Mergi la inceput

neata. o cafea? sa aveti o duminica frumoasa si relaxanta

Mergi la inceput